PDA

View Full Version : Okno chatu, doba vytěžení

Shaman8885
22.02.13, 13:51
když otevřu okno chatu.. vyskočí automaticky a kousek výš.. když si nedám pozor.. vyskočí mi to až nad rámeček internetového prohlížeče a pak už to okno nejde stáhnout zpět dolů a musim obnovovat stránku. To je jedna věc a druhá
Myslím si že by bylo docela praktické, pokud by to šlo... aby doly měly někde zobrazené "za jak dlouho se vytěží"

SipkovejRuza
22.02.13, 17:23
mělo by stačit zavřít lištu přátel a dát maximalizovat okno
pokud už se to stane a horní okraj ti vyskočí moc vysoko, pak pomůže jen refresh :(

... dělá to
1, pokud minimalizuješ chat, změníš velikost okna prohlížeče a zase obnovíš chat (to je asi to co děláš)
2, pokud změníš velikost okna, když se ti okno chatu načítá
... aspoň to jsem pozoroval u mne :)

více méně to důl má ... víš počet suroviny a víš čas na jednu otočku ... pak je to jen násobilka

Shaman8885
08.03.13, 00:20
a nebylo by přeci jen hezčí, kdyby ti to ukázalo end stejně jako ti běží čas všude jinde...?

SipkovejRuza
08.03.13, 09:13
a nebylo by přeci jen hezčí, kdyby ti to ukázalo end stejně jako ti běží čas všude jinde...?

zbytečný výpočet pro x budov ... podle mne je to dostatečné
žádná budova ti nepíše kdy dodělá suroviny, které má ve skladu, tak proč by to měl dělat důl ??
kdy se vytěží po pár dnech odhadneš ...

čas ti běží jen u vyslaných lidí nebo konec jedné produkce ... a ta ti běží i v dolu (stejně jako ve všech jiných budovách)

samozřejmě, že by bylo hezké kdyby ta hra za nás všechno dělala, mohlo by to nakonec i za nás hrát ne? :) :) :)

Quel
25.03.13, 09:25
nebylo by to spatne mit nejakou tabulku a tam moct sledovat ca ketry zbyva do vytezeni.poprikladne ve hre aspon pomocne tabulky za jak dlouho se vytezi dan dul na ruznych stupnich budov a ruznymi bonusy..ono to an netu sice je ale proc to hledat nekde kdyz to muze byt primo ve hre..ale to bychom chtely asi moct :P