View Full Version : Chyba ve hře - nesplněný úkol
Při dobrodružství čarodejnice, jsem zabil všechny jednotky a generál se musel léčit. Použil jsem lékárničku a přesto se můj úkol Generál byl poražen - použij aspoň tento počet lékárniček: 1. ...... úkol se nesplnil
MOD_Gryphem
20.02.13, 21:06
Při dobrodružství čarodejnice, jsem zabil všechny jednotky a generál se musel léčit. Použil jsem lékárničku a přesto se můj úkol Generál byl poražen - použij aspoň tento počet lékárniček: 1. ...... úkol se nesplnil
Lékárnička musí být použita na domácím ostrově. O chybě se ví. Bude opravena.
Takže mi lékárna bude vrácena zpět, abych mohl splnit úkol....???
Dobrý den,
nějak se mi přestává líbit plnění úkolů. Včera 23.2.2013 jsem splnil úkol - získat bonus od přítele na výrobnu. Ačkoliv byl použit bonus na několik budov, úkol se mi neukázal jako splněný a nedostal jsem za něj bonus. Dnes v nabídce čekající úkol - prodat aspoň 200 uhlí se opět neukáže, že je úkol splněn i přesto, že jsem pordal již 3x200 jednotek uhlí. Pokud to takhle půjde dál s hraním přestanu, neboť některé odměny jsou nedostupné. Utíkají m peníze a materiál, který se získává špatně. Za dnešek je to 50 ocel a 10 zlaťáků. To nemluvím o tom, že při prodeji uhlí jsem dal dost nízkou nabídku a kdo má pořád stavět nové doly. Používám Firefox nebo Google chrome.
Doufám, že to nějak vyřešíte, případně odškodníte.
Přeji klidný den. Ota
SipkovejRuza
24.02.13, 10:33
měl ten bonus být libovolný nebo přesně daný?
měl být na jednu nebo přesně danou budovu?
dal ti ho v době když jsi ten úkol měl již otevřený nebo dřív než si se lognul?
! čekající úkol se ti nesplní dokud nesplníš/nezrušíš denní ... to je normální !
prodejní úkoly dělej s přítelem ... tam a zpět a nic netratíš :)
abys byl odškodněn, tak to musíš poslat přes formulář podproy !!
ale myslím, že to jsem tii psal na nápovědě ...
Díky za radu. O tom, že se musím vypořádat nejdřív s denním úkolem, abych mohl dokončit čekající jsem nevěděl. Už si na to dám pozor.
A další chyba.....
dopoledne jsem zadal geologovi aby mi našel nové naleziště uhlí což trvá 4 hodiny..... zbývalo asi 24 minut do nálezu když jsem vypnul noťas a cca po půl hodině jsem ho znova zapnul a koukám že geolog nejen že nic nenašel i když by měl najít, ale sám znovu bez zadání příkazu začal hledat další 4 hodiny naleziště uhlí.....
upřímně mě to .... nebudu sprostej, ale potřebuji hledat další ložiska jiných surovin a ne trávit 8 hodin hledáním jednoho naleziště uhlí..... přicházím o suroviny a nepředpokládám, že mi to nahradíte....
Doposud jsem nedostal zpět ani tu lékárnu pro generála
SipkovejRuza
26.02.13, 10:07
a už jsi napsal na podporu? co ti odpověděli?
přiložil printscreen a pod.
nebo je to napsané jen zde?
Je to napsané jen zde....
Pokud to zde nestačí, prosím hoď mi odkaz na support... nikde jsem to nenašel
SipkovejRuza
26.02.13, 15:17
podpora je z hlavní stránky hry a nebo ze hry v možnostech - mají formulář
Pol_BarrBarr
27.02.13, 02:02
Tak to to s tim geologem pri hledani uhli se mi stalo uz tez nekolikrat.