View Full Version : Chatový server není k dispozici
Ursa_Major
19.02.13, 20:12
Dobrý den, několikrát denně se mi stává, že se objeví hláška "chatový server není k dispozici" a vidím jen novinky, ale nevidím cechovní chat, global, nápovědu, šepot. Pak to zas naskočí a tak se to střídá. Někdy to trvá i celé dopoledne. Používám FF pod WIN.
Dobrý den,
chat je velmi citlivý na kvalitu připojení. Pokud používáte pomalejší wi-fi, tak se může stávat, že se odpojí.
BB_kahsi
dobry vecer mam podobny problem pri startu hry oznami "prihlasovani k chatovemu serveru se nezdarilo" a trva to uz dva dny linku mam 10/10 zkousel jsem ff a chrome a nejde ani v jednom poradite prosim?
dobrý večer, mám stejný problém, výše uvedený. z ničeho nic mi nefunguje chat cechu, šeptání, global, nápověda.. pouze novinky. dále nevidím připojení ostatních přátel či lidí z cechu. jsem jediný on-line. dále mi nelze posílat zprávy ve hře. až do dnešního dne šlo vše bez problémů a používám stále stejné připojení, přes router jsem připojen na wi-fi síť. uvedený problém trvá již od cca 17:00. co s tím? jen doplním, že běžně jsem připojen přes prohlížeč maxthon. bohužel ani po vymazání historie včetně hesel se problém nepodařilo odstranit. podobně na chrome, firefoxu ani na exploreru...
dobrý večer... bohužel ani ve wi-fi problém není.. tento problém přetrává i po přihlášení na úplně jiném pc v jiné obci....