PDA

View Full Version : Chatový server není k dispozici

Ursa_Major
19.02.13, 20:12
Dobrý den, několikrát denně se mi stává, že se objeví hláška "chatový server není k dispozici" a vidím jen novinky, ale nevidím cechovní chat, global, nápovědu, šepot. Pak to zas naskočí a tak se to střídá. Někdy to trvá i celé dopoledne. Používám FF pod WIN.

BB_Kahsi
20.02.13, 16:53
Dobrý den,
chat je velmi citlivý na kvalitu připojení. Pokud používáte pomalejší wi-fi, tak se může stávat, že se odpojí.

BB_kahsi

demo-dick
22.02.13, 19:51
dobry vecer mam podobny problem pri startu hry oznami "prihlasovani k chatovemu serveru se nezdarilo" a trva to uz dva dny linku mam 10/10 zkousel jsem ff a chrome a nejde ani v jednom poradite prosim?

svebo
22.02.13, 22:05
dobrý večer, mám stejný problém, výše uvedený. z ničeho nic mi nefunguje chat cechu, šeptání, global, nápověda.. pouze novinky. dále nevidím připojení ostatních přátel či lidí z cechu. jsem jediný on-line. dále mi nelze posílat zprávy ve hře. až do dnešního dne šlo vše bez problémů a používám stále stejné připojení, přes router jsem připojen na wi-fi síť. uvedený problém trvá již od cca 17:00. co s tím? jen doplním, že běžně jsem připojen přes prohlížeč maxthon. bohužel ani po vymazání historie včetně hesel se problém nepodařilo odstranit. podobně na chrome, firefoxu ani na exploreru...

svebo
22.02.13, 23:02
dobrý večer... bohužel ani ve wi-fi problém není.. tento problém přetrává i po přihlášení na úplně jiném pc v jiné obci....