View Full Version : Chyba - online zobrazení přátel
Zdravím, tak už se nějakou dobu nevidíme "přátelé" online a to od včerejšího dne. Taky máte tuto chybu?
mám problém... čo je pod hviezdičkou tá šípka, stlačila som ju a zmizli mi priatelia a aj tá lišta, kde sa dá písať do chatu a teraz to nedje vrátiť späť, čo mám robiť??? pomooooc
MOD_Gryphem
08.02.13, 17:38
mám problém... čo je pod hviezdičkou tá šípka, stlačila som ju a zmizli mi priatelia a aj tá lišta, kde sa dá písať do chatu a teraz to nedje vrátiť späť, čo mám robiť??? pomooooc
Promaž historii/cache/cookie.
Nejjednoduchší bude, když mrkneš zde (http://forum.thesettlers-online.cz/threads/387-Co-ud%C4%9Blat-kdy%C5%BE-se-nejde-p%C5%99ihl%C3%A1sit-Pad%C3%A1-Flash-%C5%A0patn%C3%A1-odezva).
Zdravim,
mam problem s pridanim priatela. Najprv to slo v pohode pridat, lenze potom sme priatelstvo zrusili a znovu to nejde dat.
Pise: "Tomuto uzivateli nelze odeslat dalsi potvrzeni o pratelstvi. Skuste to pozdeji.". Lenze dalsie vobec neprislo.
Co s tym?
Zdravim,
mam problem s pridanim priatela. Najprv to slo v pohode pridat, lenze potom sme priatelstvo zrusili a znovu to nejde dat.
Pise: "Tomuto uzivateli nelze odeslat dalsi potvrzeni o pratelstvi. Skuste to pozdeji.". Lenze dalsie vobec neprislo.
Co s tym?
Přítel po odstranění jde přidat myslím až po 24 hodinách.