PDA

View Full Version : Nová budova (Domov důchodců)

Bekino
05.02.13, 18:21
Co takhle vymyslet budovu Domov dúchodců? Produkovala by třeba mince a tím bychom jakoby pobírali důchod. V reálném životě se toho nedočkáme, tak alespoň tady :)

StarLane
05.02.13, 18:36
zajímavá myšlenka, ale dost zcestná. V reálu taky důchodci neprodukujou cash, naopak stát jim cash vyplácí. Takže herně převedeno by budova "domov důchoců" mince polykala a produkovala by...hmmmm... asi nic.

Dalnar
05.02.13, 21:34
To mě by se líbilo něco jako banka, čím víc mincí by tam bylo, tím víc mincí by to produkovalo :-)

Odeon
19.02.13, 23:14
Banka by byla faj, čím více populace...tím více peněz z poplatků za vedení účtu :)

Ursa_Major
09.03.13, 09:05
Domov důchodců je náhodou dobrej nápad. Vždycky po zboření baráku by dotyčnej pracující se nevrátil do osadníků, ale šel by do DD. Tam by vznikla speciální bojová jednotka, která by se mohla posílat jako předvoj armády. Zbraně by byly klobásy a dotyčná jednotka by za pomoci klobás likvidovala bojové psy v tom smyslu, že by je absorbovala a obracela proti původním majitelům. Navíc je to ze života. Prosím patentujte tento můj nápad, děkuji. :-D
Ještě mě napadá další funkce DD - majitel takové budovy by měl na trhu automaticky implementováno vyhledávání nejnižších cen. :-D

Ursa_Major
09.03.13, 09:09
Důchodce: zdraví 1-70, poškození 2-30, zvláštní schopnosti: demoralizace (zasažení okolí) LOL

Gungan
09.03.13, 10:34
a ještě by se dala udělat upgrad .... jim uděláš titanový klouby a seženeš kriplkárky a máš kavalerii nadruhou ne ?

Ursa_Major
09.03.13, 14:40
:-ddd

Kubamorlo
18.03.13, 19:26
Důchodce:
cena: 5 nápojů, 1 mince (důchod o reálné výši :-D) a 10 klobás
život: 4 (aby přilákal psy)
Dmg: 0
Schopnost: při napadení psem by ho zničil (otrávil by ho prošlou klobásou) a ubral by si 1 život
a fungoval by i na jiné "kaveleroidní" jednotky

SipkovejRuza
19.03.13, 06:54
tyhle stupidní nápady ... navážení do menšin ... to v rodině nemáš důchodce? nevážíš si jich?
pak si chudák
taky jednou budete starý ... a přijde to dřív než si myslíte ... :(

Kubamorlo
19.03.13, 14:34
Vim trochu sem to prehnal :-( , ale když už to takovej nápad je...

P.S.: trochu jsem svůj přehnaný post upravil

BB_Kahsi
19.03.13, 14:56
A zamykám celé vlákno, některé vtipy jsou na hraně.

BB_Kahsi