PDA

View Full Version : Geolog: spoždění / chyby

Cconsuelaa
04.02.13, 13:35
Ahoj
všimla jsem si, že můj geolog nabírá spoždění, pokud nemám po celou dobu hru spuštěnou. Dvakrát jsem ho poslala pro mramor (30 minut), odhlásila se a po uplynutí půlhodiny (odpočet na mobilu) jsem se do hry vrátila. Ani jednou ještě nebyl zpět, poprvé mu chybělo skoro 15 minut, podruhé asi 11. Teď jsem to zkoušela i se železem (60 minut) a opět nabral asi čtvrt hodiny spoždění. Když ale nechám hru běžet, vrátí se přesně za stanovenou dobu. Přijde mi, že se podobně opožďují i průzkumníci, ale tam to ještě nemám změřeno. Čím to může být? Jde tomu nějak zabránit? Nebo aspoň spočítat, jak dlouhé to spoždění bude?
Díky
Silvie

PaJaSoft
04.02.13, 21:16
Je to bug, dnes mne takto vypekl u uhli - do konce hledani cca 20 minut, odhlasim se a asi za hodinu na jinem PC vidim - do konce 3:30 (210 minut)... to je na zabiti...

Podobne casto blbne presouvani velitelu mezi domaci mapou a dobrodruzstvim ci zpet.

Xrystophylax
05.02.13, 15:26
Právě se mi stalo to samé při hledání uhlí... :(

Má tahle chyba nějaké řešení?

Sort
08.02.13, 04:22
při hledání uhlí, pokud se odhlásím dříve než se vrátí mi ani naleziště nenajde

Legendis
10.03.13, 09:27
Dobrý den,

Po použití drahokamů na průzkumníka tak nic nepřinese. Dávám poloviční dobu. Mám dva průzkumníky a už se mi to stalo podruhé. První jsem si myslel, že jsem si to už vybral, ale dnes jsem očekával oba a nic. Jeden přines druhý ne. Děkuji za odpověď.

S pozdravem Legendis

MOD_Gryphem
10.03.13, 15:41
Dobrý den,

Po použití drahokamů na průzkumníka tak nic nepřinese. Dávám poloviční dobu. Mám dva průzkumníky a už se mi to stalo podruhé. První jsem si myslel, že jsem si to už vybral, ale dnes jsem očekával oba a nic. Jeden přines druhý ne. Děkuji za odpověď.

S pozdravem Legendis

Zdravím, tohle je třeba nahlásit na podporu. Zde vyplnte formulář (http://www.thesettlers-online.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora) - jasně specifikujte problém. S tímhle vám já nemůžu pomoct.

Xanteus
11.03.13, 16:32
Ahoj takže chcem nahlásiť chybu dnes o 16:10 som vyslal prieskumníka na misiu hľadať poklady. Nechcel som čakať 6 hodín a tak som klikol na možnosť skrátiť za drahokami. Reku 25 drahokamov nič nieje zrazu zaznel príšerný zvuk a server mi oznámil že spojenie bolo prerušené. Keď som sa po asi 10 min znova nalogoval zistil som že mi chýba 200 drahokamov a Prieskumník bol späť z misie. Je také niečo normálne a prečo sa prerušilo pripojenie? Podľa mňa je to bug.

SipkovejRuza
11.03.13, 19:54
nehlaš to sem, ale na podporu ... formulář z hlavní stránky nebo ze hry (pod avatarem)

co nejlepší a nejpřesnější popis ... časy, printscreen (asi není)

tady ti to nikdo nevyřeší :( ... tady si můžeš jen postěžovat

Deimos_CZ
11.03.13, 21:07
dnes asi kolem 17 hodiny jsem poslal geologa hledat uhlí a teď v 21:06 mi píše zě to bude trvat ještě 3:21 minut.:(

MOD_Gryphem
11.03.13, 21:22
Ahoj takže chcem nahlásiť chybu dnes o 16:10 som vyslal prieskumníka na misiu hľadať poklady. Nechcel som čakať 6 hodín a tak som klikol na možnosť skrátiť za drahokami. Reku 25 drahokamov nič nieje zrazu zaznel príšerný zvuk a server mi oznámil že spojenie bolo prerušené. Keď som sa po asi 10 min znova nalogoval zistil som že mi chýba 200 drahokamov a Prieskumník bol späť z misie. Je také niečo normálne a prečo sa prerušilo pripojenie? Podľa mňa je to bug.

Tohle je třeba nahlásit na podporu: Zde vyplňte formulář (http://www.thesettlers-online.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora) - hlavně stručně a výstižně formulujte problém + print screeny (pokud jsou).

Posy
15.03.13, 11:42
Dnes jsem dal hledat důl na měď (všechny jsem měl spadlé) a geolog mi oznámil, že nenašel žádné naleziště měd, protože v mých sektorech žádné naleziště není :( Raději jsem to zkusil dvakrát a nic.

SipkovejRuza
15.03.13, 12:22
zkus refresh - odhlásit a přihlásit

a pokud to nepomůže, tak budeš muset kontaktovat podporu ... z hlavní stránky (po přihlášení)

Annie969
15.03.13, 12:45
Asi blba odpoved, ale mas ty spadle doly zbourane? :) protoze pokud ne, tak ti to asi nenajde zadne nove loziska...

Prometheus
15.03.13, 17:46
Doly se bourat po vytěžení nemusí.

Kral_Vitana
16.03.13, 18:37
Nemusí se bourat .. BLBOST :)

Kral_Vitana
16.03.13, 18:41
Chci nahlásit chybu, geolog mi to dělá u všech surovin. Při odeslání na hledání ukazuje čas správně, ale když se odhlásím.. a během dne znovu připojím tak hledá znovu.
příklad:
dnes jsem poslal dva geology na hledání Uhlí a po pěti hodinách jsem se připojil znovu.... hlasí mi, že ještě mu zbývá hledání víc jak 3h.

S pozdravem Kral_Vitana (level 35)

Markobros
07.04.13, 19:41
Vyslal jsem geologa hledat uhlí, zhruba 4 hodiny před vytěžením dolu (čas spočítán). Dle zápisu v iformačním okně ve hře to tak i bylo, nejdřív vytěženo, 10 minut nato skončil i geolog, ale s tím, že nic nenašel - viz příloha. Je to chyba nebo standartní chování geologa?

Luo7
08.04.13, 05:23
Vyslal jsem geologa hledat uhlí, zhruba 4 hodiny před vytěžením dolu (čas spočítán). Dle zápisu v iformačním okně ve hře to tak i bylo, nejdřív vytěženo, 10 minut nato skončil i geolog, ale s tím, že nic nenašel - viz příloha. Je to chyba nebo standartní chování geologa?

standartní chování, moc se neoplatí s tím počítat že ti najde těsně po vytěžení

machomet
01.05.13, 10:03
Ahoj , už by s těma geologama měli neco udělat , třeba jim kůpit lepší hodinky když se jim tyto zpoždujů . To je už trochu příliš ty jejich časy . Pošlu je hledat mramor , vyšlu je 9.15 , odloguju se , přijdu cca za 2 hodiny a geologům zbývá ještě třeba 23 minut . To fakt už kolikrát nebaví .

Henrisek
18.05.13, 06:57
Řeší se to zpožďování geologů, nebo na to vývojáři kašlou?!

MePlaH
04.06.13, 10:18
Taky přidávám svou dnešní zkušenost s geology. V 10:00 vysláni 3 geologové pro železnou rudu. V 10:35 se odhlašuji (zvývá jim 25 min). Přihlášení v 11:10 - geologům zbývá 42min. Takže se někde hodinu flákali na pivu. Všichni tři.

SipkovejRuza
04.06.13, 10:23
Řeší se to zpožďování geologů, nebo na to vývojáři kašlou?!

Ahoj , už by s těma geologama měli neco udělat , třeba jim kůpit lepší hodinky když se jim tyto zpoždujů . To je už trochu příliš ty jejich časy . Pošlu je hledat mramor , vyšlu je 9.15 , odloguju se , přijdu cca za 2 hodiny a geologům zbývá ještě třeba 23 minut . To fakt už kolikrát nebaví .

Taky přidávám svou dnešní zkušenost s geology. V 10:00 vysláni 3 geologové pro železnou rudu. V 10:35 se odhlašuji (zvývá jim 25 min). Přihlášení v 11:10 - geologům zbývá 42min. Takže se někde hodinu flákali na pivu. Všichni tři.

Hlásili jste to na podporu? Co vám odpověděla? To by mne zajímalo :)

Pokud jste to nehlásili, pak ani nečekejte řešení :D

ex_MOD_Leonell
04.06.13, 11:39
Nahlašte tuto chybu na podporu.

Z hlavní stránky nebo ze hry (pod avatarem).

MePlaH
10.06.13, 08:03
Chyba nahlášena ihned, zatím bez odpovědi.

Jousy
21.06.13, 10:22
standartní chování, moc se neoplatí s tím počítat že ti najde těsně po vytěžení
Toto se mi zdá postavené na hlavu, pošleš geologa na hledání suroviny, během toho ti dojde důl a spadne a on nahlásí, že nenašel žádné naleziště. Když je důl prázdný, tak ho má snad najít, ne? Je pravda, že někdy ho najde, ale je to tak 1:5, většinou nahlásí, že není. Otravné je to u uhlí a zlata, kdy je čas hledání 4 hodiny, ty ho pošleš s rezervou třeba 2 hodin a stejně nenajde nic. Blokuje to geology.

Karamon
21.06.13, 12:23
no myslim ze tohle neni problem jen geologu ale vseobecne celych settleru ze sem tam nekde naberou nejaky spozdeni stava se to i pruzkumnikum i pri vyrobe ruznych veci

ex_MOD_Leonell
21.06.13, 12:25
Toto se mi zdá postavené na hlavu, pošleš geologa na hledání suroviny, během toho ti dojde důl a spadne a on nahlásí, že nenašel žádné naleziště. Když je důl prázdný, tak ho má snad najít, ne? Je pravda, že někdy ho najde, ale je to tak 1:5, většinou nahlásí, že není. Otravné je to u uhlí a zlata, kdy je čas hledání 4 hodiny, ty ho pošleš s rezervou třeba 2 hodin a stejně nenajde nic. Blokuje to geology.

Vezmi to tak, že hledal i na místě toho zatím nespadlého dolu a a tam nic nenašel (nemohl) a šel dál a dál (mezitím ten co už prošel spadl) ... až zjistil, že nic nenašel.

A_T_F
23.07.13, 18:15
Já mám dojem, že geolog funguje tak, že o hledání ložiska se rozhoduje v okamžik vyslání geologa, nikoli jeho návratu. Tz. už ve chvíli kdy ho posílám musí být naleziště volné (důl zbouraný - jako aktivní důl, nebo sám dotěžený). Tuto teorii by podporovalo i to, že geolog najde poklad (dřeva,rudu) pouze, pokud najde i naleziště - ještě se mi nestalo aby geolog přinesl poklad v situaci, kdy se pak vrátil, že naleziště jsou obsazená - a vemte si, že zpráva o nalezení pokladu většinou chodí krátce po odeslání geologa, nikoli při jeho návratu.

ex_MOD_Leonell
23.07.13, 19:19
Já mám dojem, že geolog funguje tak, že o hledání ložiska se rozhoduje v okamžik vyslání geologa, nikoli jeho návratu. Tz. už ve chvíli kdy ho posílám musí být naleziště volné (důl zbouraný - jako aktivní důl, nebo sám dotěžený). Tuto teorii by podporovalo i to, že geolog najde poklad (dřeva,rudu) pouze, pokud najde i naleziště - ještě se mi nestalo aby geolog přinesl poklad v situaci, kdy se pak vrátil, že naleziště jsou obsazená - a vemte si, že zpráva o nalezení pokladu většinou chodí krátce po odeslání geologa, nikoli při jeho návratu.

u průzkumníka je to tak 100%
u geologa nevím jak vysvětlit, že najde naleziště na místě dolu (železo a uhlí = dlouhé hledání), který ještě fungoval v době vyslání ... pozoroval jsem několikrát takové "okno"

The_Edge
24.07.13, 13:44
Nahlásil som tento problém na podporu asi tak pred mesiacom. Reset timeru pri uhlí je fakt na zbláznenie. Dostal som odpoveď s tým, že to posielajú ďalej a na probléme sa usilovne pracuje. Klasická odpoveď podpory :D Takže či sa na tom skutočne robí alebo nie, to je vo hviezdach :D

Trošku offtopic : v popise tohoto fóra (Chyby ve hře) je slovíčko "stavit". Som síce Slovák, ale aj tak si myslím, že by tam malo byť "stavět" nie ? :-)

BerusTrutnov
05.08.13, 19:56
Zpozdeni ma i pruzkumnik, ted jsem byl asi 6 dni mimo, a dnes jsem prijel a pruzkumnik ma jeste 7 hodin. Posilal jsem ho na 1 den. .-(