PDA

View Full Version : Drahokamy

pg740321
09.03.23, 19:57
Existuje někde seznam pro transakce s drahokamy? Neuvědomuji si, že bych někde utrácel. Přesto jich mám asi o 2500 méně.
Děkuji za odpověď

Is there a list somewhere for gem transactions? I don't realize I'm spending anywhere. Still, I have about 2,500 less.
Thank you for answer

BB_Sious
10.03.23, 15:33
Existuje někde seznam pro transakce s drahokamy? Neuvědomuji si, že bych někde utrácel. Přesto jich mám asi o 2500 méně.
Děkuji za odpověď

Is there a list somewhere for gem transactions? I don't realize I'm spending anywhere. Still, I have about 2,500 less.
Thank you for answer

If you think you're missing some gems, you can create a ticket here (https://www.thesettlersonline.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora) to contact our support team for assistance.

pg740321
18.03.23, 10:22
Zde je odpověď ze zákaznické podpory :
Nedávná kontrola vašeho účtu ukázala, že jste utratili 1980 drahokamů za okamžité vylepšení "Jednoduchá papírna" dne 2023-03-08.

Opravdu jsem nasel navýšenou budovu "Jednoduchá papírna", ale neuvědomuji si, ze bych ji navyšoval, protože si drahokamy docela setřím. Napadá mě, že k tomu mohlo dojit při otevření více oken na obrazovce, jejich vzájemném překrytí a potom při uzavíraní jsem nechtěně kliknul na "navýšení přes drahokamy". Není tam žádné potvrzení, takže to člověk není schopen kontrolovat.

Takže pozor na to.