PDA

View Full Version : Stavební licence

TellEsSafi
26.01.13, 16:31
Zdravím,
už si nevím rady, zkusil jsem vše co šlo i lidí na serveru jsem se ptal, dobyl jsem nový sektor, postavil tam sklad, ale nepřidalo mi to stavební licence. Dal jsem několik rr a nic.

//děkuji hráčce [cz] svobinka, která měla trpělivost a pomáhala mi najít nějaká řešení.

Thespia
26.01.13, 17:01
To ti asi svobinka řekla, nicméně... stavební licence ti to nepřidá automaticky. Myslím, že je najdeš v hvězdě a když je přetáhneš na dům starosty, tak se ti přidají. A nevím jestli je ještě předtím nemusíš vyndat z pošty. Nemáš je tedy v hvězdě (nabídce) nebo poště?

TellEsSafi
27.01.13, 12:09
To jsem zapomněl dopsat, v poště ani ve hvězdě je nemam :(

MOD_Gryphem
27.01.13, 12:31
1) Přišlo ti to poštou a jak jsi otevřela poštu, tak se to nedalo do hvězdy? A nebo ti nepřišla pošta vůbec?
2) Napiš ještě den, kdy to bylo.

TellEsSafi
27.01.13, 22:01
Stalo se to včera před půl pátou večer. Takže tady somruju stavby jak nakej chudak :D

TellEsSafi
29.01.13, 12:54
Takže jdu opět napsat, zda je chyba u mne, jestli jsem správně pochopil jak je to s těmi sektory, než se tu rozepíšu rád bych se zeptal zda teda po dobytí nového sektoru a postavení sklad má opravdu přidat 10 licencí na stavění? jestliže je odpověď ANO > dnes jsem zabal další sektor, a stalo se to samé co 26.1., jesli je odpověď NE > omlouvám se za spam a nepochopení herního systému.

PS: rád bych věděl jak to je, díky a hezký den

zlejchert
29.01.13, 17:11
Když zabereš nový sektor, přijdou ti licence do pošty jako kořist z poslední bitvy. Otevřeš poštu, klikneš na "přijmout". Najdeš je v nabídce (hvězdě) myslím na kartě "zdroje". Přendáš je na Dům starosty a přičtou se ti nahoře na liště.

MOD_Gryphem
31.01.13, 09:45
Takže jdu opět napsat, zda je chyba u mne, jestli jsem správně pochopil jak je to s těmi sektory, než se tu rozepíšu rád bych se zeptal zda teda po dobytí nového sektoru a postavení sklad má opravdu přidat 10 licencí na stavění? jestliže je odpověď ANO > dnes jsem zabal další sektor, a stalo se to samé co 26.1., jesli je odpověď NE > omlouvám se za spam a nepochopení herního systému.

PS: rád bych věděl jak to je, díky a hezký den

Při poražení Bosse v sektoru ti má přijít zpráva ve které je nějaká odměna a +10 licencí.