View Full Version : Nelze se přihlásit
Vy se vsichni rozcilujete pritom se nam tim snazi naznacit ze tu mame taky forum a davaji nam prostor si ho poradne procist))
Vy se vsichni rozcilujete pritom se nam tim snazi naznacit ze tu mame taky forum a davaji nam prostor si ho poradne procist))
edo82 ja jsem dnes pisu poprve,,uz i moje trpelivost dosla..minula udrzba des,,rikam dobry stat se to muze,,a dnes toto,,, premko bude v riti asi a chci hrat tak se mi nediv:DDDD
Nemohu se od rána připojit do hry, stále mi to hlásí chyby ! Jsem přihlášená, ale když kliknu na "hrát nyní" , vyskočí mi tabulka - zóna serveru selhala, v této zóně se vyskytla chyba, zkuste to prosím znovu.
Tak zkouším a zkouším a pořád nic.
hm ale to by na něm měli být taky nějáké aktuální informace....třeba aspoň omluva za špatnou údržbu....a aspoň odhad kdy to teda bude konečně fungovat jak má....:( zaltá BETA verze...
Ja mám tento istý problém s prihlásením. A nie je to len u 50-károv, lvl?
taky chci hrat , tento mesic sem uz prisel minimalne o tri dny prem diky chybam ve hre((
Mě se přihlásit jde a mapa se taky normálně načte.
Mě se přihlásit jde a mapa se taky normálně načte.
Mas postavenou jakoukoliv cestu na ostrove ?
Mas postavenou jakoukoliv krizovatku (krizeni dvou cest) na ostrove ? (viditelnou / takova ktera zmizela po odhlaseni)
Mas na ostrove hledatelne predmety a mel si je tam pred udrzbou ?
no nic tak se du venovat domacim pracem . Alespon nejakou vyhodu to ma))
saharacroc
26.03.14, 10:30
taky chci hrat , tento mesic sem uz prisel minimalne o tri dny prem diky chybam ve hre((
a to když napíšeš na support, tak ti to nevrátí, když je chyba u nich? to by mělo být přece automatické, ne? aspoň v jiných slušných hrách to tak funguje
to je v v pééédeli člověk si ani nezahraje co má potom dělat :-D
V 6 hodin nic, v 7 nic, v 8 taky nic, teď je půl 11 ... asi to vypadá na celodenní údržbu našich nervů...
a to když napíšeš na support, tak ti to nevrátí, když je chyba u nich? to by mělo být přece automatické, ne? aspoň v jiných slušných hrách to tak funguje
jeste sem to neresil ale asi uz zacnu))
prémko ti nevrátí....zalepěj ti pusu nějákým užitečným "dárečkem"....:(
Bohužel je to v krátkém sledu již minimálně čtvrtý problém spojený s údržbou. Stává se pravidlem, že se plánované údržby o hodiny prodlužují a pak se ještě opravuje oprava oprav. Nějaká rádoby kompenzace v podobě „jarních předmětů“ tohle nezahladí. Člověk přichází nejen o suroviny, ale i o zábavu, kterou mu tyto nepovedené údržby vezmou. Nedělám si iluze, že by snad nějaká kompenzace vše nahradila, ale budu si alespoň dělat marné naděje, že to co jako omluva přijde, bude alespoň něco, co má smysl…
Zatím mi neodpoveděly a to jsem jim psal 2x.
Myslím, že nejvíce hráče s*r* jejich přístup - nikde není nic o tom, že o chybě vědí, nebo že začli s opravou - skoro 5 hodin po údržbě. Opravdu to vypadá, že na nás prostě kašlou.
Volal jsem kamosovy, jemu se nalogovat de
on: lvl 26, nema na ostrove cesty
ja: lvl 50, mam na ostrovecesty
VodnikVavrinec
26.03.14, 10:59
Volal jsem kamosovy, jemu se nalogovat de
on: lvl 26, nema na ostrove cesty
ja: lvl 50, mam na ostrovecesty
já jsem 50tka, nemám žádné cesty a stejně mi to nejde se lognout :-(
může se někdo z nízkých levelů k nám podívat?
saharacroc
26.03.14, 11:01
to v levelu ani cestách nebude, vždyť tu psal i člověk, co začal hrát včera, že mu to nejede
jsem level 31 a taky se nemůžu lognout a cesty nemám
ja jsem 18lvl a taky me to nejdelognou a zadne cesty tam nemam co vim,a zt me to zacina stvat
VodnikVavrinec
26.03.14, 11:03
východní čechy pořád nic
Dubaj taky nelze se přihlásit
změna: 14:10 už to mě povolilo se přihlásit a načíst mapu
taky nemám cesty leda nějaký zapomenutý kulina od nás level 46 možná někde špatně smazaný cesty taky se nedostane
to same LV34 a jakmile nacita mapu skoci hlaska " V této zóně nastala chyba. Zkuste to prosím znovu."
to v levelu ani cestách nebude, vždyť tu psal i člověk, co začal hrát včera, že mu to nejede
presne tak, tov tom nebude... jsem s kamaradem na stejnem lvl a on se z meho pc prihlasi a ja ne...
ja jsem 48 a taky me se neda lognou do hry a cesty tam nemam co vim
už to ide
somlvl36 a mám cesty
Tak se ke ma kamos bez problemu prihlasil, cesty je vydet, zadana budova pry nechybi, zberatelske predmnety na mape nejsou, ale on je u sebe ma a bez problemu zbyra.
tak me uz se podarilo, jak jste na tom vy
takže u mě změna dostala jsem se na mapu
saharacroc
26.03.14, 11:45
to je fajn, že to spustili 10 minut před tím, než odcházím, když jsem měla celé dopoledne volné
Mne nejde odkliknut log in bonus... Klikam na potvrdenie a nic... Rovnaky problem ma Chrome and Mozilla... Najnovsi flash mam tiez...
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na řešení problému.
Nechcete si nechat nic uniknout?
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
výborný, snažím se celé odpoledne připojit... doprčic doprčic doprčic
Inkotronka
08.04.14, 13:15
bodla by nejaka kompenzace ze to neslo cely vcerejsi den ... aneb bobek na ne co.
to by teda bodlo, zvlášť pro ty, co mají zapnutý premium ... ale i tak pro všechny.
TL;DR: chování lidí zas a znovu
Po problému je to pořád kompenzace, kompenzace, kompenzace. Jak rozbitá gramofonová deska. Mamíííí, ono je to rozbitýýýý, dej mi kompenzacííí. Jak malý. Nejvíc mě to dokáže *** na globalu, když je problém, spousta lidí do hry ani nemůže ale někteří si stíhají stěžovat. Ano, A. z ELITA, mám na mysli tebe.
Za prvé, uvědomte si, že v podmínkách, které jste "podepsali" není garantovaná dostupnost hry. Přijde mi, že si neumíme (neumíte) nestěžovat. Buďte rádi, že problém je "pryč" a že zas můžete do hry, a nemyslete jenom jak na tom vydělat.
Spíš než kompenzaci bych byl radši, kdyby BB určili příčinu problémů a řekli "víme, co to je, udělali jsme tohle a tamto, aby se to nestalo".
mno skoro 7 a nic :-) Ravise může tě podpíchnout ? bude kompenzace ? :DD
VodnikVavrinec
09.04.14, 06:01
Casiopea jo už je 9 hodin a stále prd. Já bych řekl, že němečtí soudruzi z NDR zase chrápou a nic nedělej. a možná kolem oběda se první z nich dokodrcaj do práce svými BMW a až se jim bude chtít, něco začnou dělat.
ale už to je spíš tradice , údržba = bude to nedostupný :-D
něčekaně to opět nende...asi je to rozbitý.....:D :D hodina v čoudu takže chci hodinu prémka třeba :D :D stoupa
mno jo, ale já doufala, že dnes přece jen.....a nic jsem nešťastná :-) chci na rok premko jako kompenzaci svého duševního zdraví :D
VodnikVavrinec
09.04.14, 06:07
Casiopea - no tak si přijeď kompenzovat svoje zdraví do Dubaje- samozřejmě až ti dají to roční premium, aby jsi pak mohla dohnat ztráty, když se budeš rekreovat tady :-D
no toto....no toto....mohly být smažený vejce k snídani a takhle??budu bez snídaně :D :D
na rok premko? ja chci premiovej rok zivota za ty nervy :-) ale nejak mne to vuuubec neprekvapuje, divny, smutny, ale je to tak.
tak udrzba nezklamala, kdyby aspon nekdo napsal na uvodni stranku, ano , mame problem, resime, omlouvame se, ale to bych chtel moc :-) Vim ze se opakuju, ale zlata beta :-)
když to do minuty poběží, rád na to zapomenu že už tu přes hodinu čekám:DD
přesně kdyby aspoň kvákli :( takhle to vypadá že jim hráči jsou za u zadnice...šak oni si počkajó že
i ty jeden optimisto :-))))) pocitam tak 9 :-)))
brekeke pošli letenku a jedu hned ani settlery nebudu muset hrát :D
VodnikVavrinec
09.04.14, 06:19
tak udrzba nezklamala, kdyby aspon nekdo napsal na uvodni stranku, ano , mame problem, resime, omlouvame se, ale to bych chtel moc :-) Vim ze se opakuju, ale zlata beta :-)
to jo, ztlatá Beta.
ale mám pocit, že si tam někdo něco připsal:
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na řešení problému.(no jo, ale neřekli na jakém a kdo na něm pracuje)
Nechcete si nechat nic uniknout? (moč?)
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
po spuštění hrát nyní mi to ukáže spojení selhalo
nj už by tu hlášku taky mohli změnit, protože nic z ní není pravda krom jediné věci že to nejede, ale info se stejně nikde nedočteš :D
vcera ste dostali velokonocni darek a zase hudrate :-) to se dopredu omlouvali, ze po celou dobu eventu srvr nepojede :-)))
rastamantatrman
09.04.14, 06:23
ja si naivne myslel ze to pude
:D taky mě to napadlo že to poslali preventivně :-) no má to svoje výhody v klidu jsem psíkům objednala konzervy a granulky, za chvíli půjdem ven, mno a pak koš prádla na žehlení a tak, sem si sic chtěla posbírat nějaký to vajco ale jak není tak není :D
Mě asi spadne pětkový rychlý zlatý důl :-(
Hurá - všechno při starém :-) Už jsem se bál, že údržba proběhne bez problémů :-)
By nám mohli páni admini alespoň nahodit koše :-D
... ještě by mě zajímalo, k čemu udělali tohle vlákno, když jej stejně zřejmě nikdo z povolaných nečte...
já už je začínám skoro podezírat že to je záměr, jelikož za posledního půl roku nevymysleli nic kloudnýho co by chytlo, tak nám alespoň jako novinku naservírovali středeční nefunkční údržby, vlastně to je taky adrenalin, čekat a čekat a čekat :D je to jednušší, než dodělat bouračku ostrova, nebo vymyslet nějaký boj či nákup o ostrov nový, je to lepší než odstranit staré chyby nebo dodělat PvP, takže vlastně není nač si stěžovat, ale obávám se že se to stane týdenní stereotipem :-))
nač je toto vlákno ? přece abychom zabili nudu při čekání a mohli si pokecat ne ? :-)))
Opet problem, uz si pomalu zvikam, Kdyz se to nepovede jednou, stane se, kazdy mavne rukou, ale kdyz pokazde je to smutne a o to smutnejsi ze nikde neni ani carka o tom co se deje, kdy cca bude pro problemu, stacilo by treba upravit cas odstavky na hlavni strance, ale nic.
Forum stejne nikdo z nich necte tak si tu nejspise placame jatra zbytecne.
VodnikVavrinec
09.04.14, 06:34
Casiopea jo aspoň nás nutí více pracovat, ale zase na druhou stranu více postovat.
a asi tu má někdo pravdu, že to někdo povolaný nečte, páč to není v jazyce německém, a soudruzi z NDR česky neumí :-D
tak snad si někdo naivně nemyslí že toto čte někdo z BB jedinej BB kterej by to číst moh je náš BB_Kahsi a on přece říká že čte vše pozorně a předává dál :-) mno toto ostatně předávat ani nemusí předpoklládám že až se enderáci probudí přijdou na to sami že je něco blbě :DD
asi by to fakt chtelo, kdyby lidi na tom fb prestali tupe lajkovat a soudruzi z ubisoftu kdyby psali udalosti vsechny a ne jen svoji reklamu
Údržba
Začátek: 2:15 ráno
Konec: 6:00
Nedostupnost srvru po udrzbe
Zacatek 6:00
Konec 11:30
Prvni relevantni informace hracum 12:00
Třeba to ale NDRákům jde a nejde jen česká lokalizace :-)
tak češi musej mít vždycky něco extra, prezidenta co krade propisky, knížete co všude chrápe, tak proč by tu měla být funkční nějaká onlineovka že jo ? :D
Nemáte vstávat tak brzy a prožívat to.
Já si myslím že není kam spěchat. Ono to neuteče.
Vždyt to pořád nejede tak co s tím je?
Ja mám ten istý problém :(
bemis a negaator, ne kazdej je nezamestnanej, treba ja si rano udelam kafe, zapnu setlery, naklikam co je potreba a pak jdu do prace.
To pojede až odpoledne přeci.
Chudáci údržbáři... Celou noc na tom makaj, oka nezamhouří a vy jim tady jako první věc po ránu dáváte čočku,kvůli takový malichernosti,jako,že hra nejde spustit.... :D
jasný cicigril. Já zase příjdu do práce zapnu settlery a jedu když nikdo neotravuje. Tak si hod nějaký videjko na youtube a cajk. Zítra už to pujde.
VodnikVavrinec
09.04.14, 06:47
No já třeba už jsem dávno v práci, a settlery si klikám před nebo při snídani.
PS: v Dubaji mám +2 hodiny posun, takže nemusím vstávat brzy :-D
Uvědomuje si tu vůbec někdo, že online placená hra se dá i reklamovat za nefunkčnost? :D TVL to by se posrali, kdyby sme po nich chtěli vrátit šušně. :D
no ještě jsem si nekoupil ani gem takže já reklamovat rozhodně nemůžu.
Tak v dubaji se dají dělat rozhodně lepší věci než hrát settlery.
Ja mám ten istý problém :(
me to akorad dnes stve,mam snes nabyty den a myslela jsem ze neco ve hre udelam nez budu muset pryc a na chvilku se sem dostanu adpoledne a pak az vecer tak meto stve,tak maj na uvodnu strabku napsat ze se to prodluzuje odstavka,VodnikVavrinec- az se dostanes do hry hodmi prosim kose,ja ti je pak poslu(do spravi naposl kolik,dik),ja se asi k tomu dostanu jen na chvilku odpoledne
až to pojede, tak to sem někdo napište, díky :D
Ocenim kdyz prestanou byt optimisty a zacnou byt realisty. Napiste priste udrzbu treba do 9:00 a nikdo se nebude zlobit kdyz to v 6 uz pojede...
tak koukam ze tu mame zas ten samej problem, stim se dalo pocitat
Tak a je to jasné - oni zapomněli dát "pm" za čas 6:00. :-)
tak stále nic :(
to zas bude zkáza na ostrově :(
Workoholik - Překlep, mělo tam být 16:00 :) (jsem zvědav, kdo bude blíže :D )
czbacil - na tom mém to nebude o nic lepší :(
Balkon - pevně doufám, že Ty :-)
Ocenim kdyz prestanou byt optimisty a zacnou byt realisty. Napiste priste udrzbu treba do 9:00 a nikdo se nebude zlobit kdyz to v 6 uz pojede...
...přesně tak...
KingRoj2012
09.04.14, 07:45
už to jede
Ty jo čekal jsem tak v 11. Tak to je cajk.
Candereous
09.04.14, 18:33
Ten podělanej krám pořád padá, hlavně že se vymýšlejí krávoviny, ale udržet to dva dny v chodu, to je asi nad schopnosti "tvůrců"
Hra mi spadla a při opětovném pokusu o spuštění mi hlásí chybu v mém sektoru. Má někdo obdobný problém?
trianglep28
21.04.14, 10:43
Zdravim,
nevim zda je tohle ciste muj osobni problem anebo ma nekdo obdobne problem. Po nacteni hry zhruba maximalne do 2 minut mi hra hodi hlasku Spojení se servrem bylo ztraceno, klikněte prosím na OK a obnovte klienta. Pro rejpalce, internet mam v poradku, a dela mi to ve vsech dostupnych prohlizecich. Flash aktualizovan na posledni verzi.
od půlnoci se nemůžu přihlásit, vždy když kliknu na Hrát nyní se objeví hláška, že spojení se serverem selhalo, více informací je na foru a že na problému se pracuje. Nikde žádný info ani stížnosti nemůžu najít, je to tedy jenom u mě, nebo to vážně nejede? :-)
Wilentretemerth
24.04.14, 05:13
Zdar všem ve spolek, tahle hra je docela dobrá dost mě baví, ale co mě pekelně vytáčí je naprosté nedodržování naslibovaných časů údržby. Stalo se už někdy aby hra opravdu fungovala v slíbených 6h ? Nebo je snad mezi námi a Německem nějaký časový posun ? V 6:15 odcházím do práce a zatím se mi nikdy po údržbě nepodařilo dostat do hry.
Wilentretemerth
30.04.14, 05:08
Jak jinak, další údržba šest pryč a hra nejde.
Donnie43201
30.04.14, 05:15
Jak jinak, další údržba šest pryč a hra nejde.
Už mě to ani nepřekvapuje, poslední dobou je dost zvykem, že se nahlásí čas údržby, který není dodržen i v řádu HODIN. A jestli z toho plynou nějaké náhrady? :D :D Směji se.
Taky hraji ráno a taky se mi nikdy po údržbě nepodařilo přihlásit hned po šesté. Teď mám spěch s dobrodružstvím a nejspíš smůlu :-(
Pro pracující lidi, je to nedodržování časů špatné. Taky mám čas jen ráno do 6,20 (někdy v práci před sedmou) a pak už mám smůlu až do 16.00.
Takže zbytečně díky prodloužených záloh přicházím o suroviny a předměty. Takže pokud to jen trochu jde, snažte se to dodržovat.
Skoro sedm hodin a nic nejde, opět to nefunguje, takhle dělat já tak mám hodinovýho padáka
njn ne všechno se hned povede. ale maj si napsat aspoň delší prodlevu a přidat si tak 2-3 hodinky když se to nedaří a hlavně když to je takřka pokaždý. :)
a je to zase tady...údržba se opět "nečekaně" protáhla....sakriš takhle makat já,tak sem na pod mostem....:( doufám že to alespoň bude makat bez chyb....
7:25 a stále to nejde ach jo
nikdy, nikdy v životě jsem nebyl na žádné akci, která se týkala počítačové hry, ale věřte, že až bude mít nějakou takovou sešlost Settlers tak se tam ukážu a radost ze mě rozhodně mít nebudete!!!!!!!
Tak jsme se zasmáli, pánové, ale už to není vtipný... Už to pusťte...
dantesak77
30.04.14, 06:54
07:53 hod a stale nešlapeme :D
treba se lidi konecne naucej, ze ne vsechno co je nemecky je zakonite dobry. tady se to stava pravidlem, jakmile se do hry neco implementuje, masina nerabotajet
a trosku offtopic, jak se vam libi malta a lvl6 budov? je super, ze sme vsichni dostali za ukol postavit pohadkovej hrad, za tezky naklady ho vylepsit, aby delal stonky.... a stale ta budova nema vyuziti...
nejde se pořád připojit, co s tím zase je? Tak aspoň napište, proč to nejede a kdy to pojede
krucinál jak to píše? mám to napsané dobře a tady se ukazují zmatky
fulldeath01
30.04.14, 07:12
Scheize, das is katastrofa ...
Hokus-pokus
30.04.14, 07:13
Nejde se přihlásit je to normální ?(jsem nováček ve hře tak se ptám ).
hokus-pokus: není to normální, ale po údržbě je to už taková tradice :(
MartinaMOTO
30.04.14, 07:25
Jo, po "údržbě" je to normální.
Wilentretemerth
06.05.14, 19:22
Nazdar, zítra je hlášená údržba zase do 6h, tak by mě zajímalo v kolik jim to půjde?
Kde je ta pověstná německá preciznost ???
Zona serveru selhala,v této zoně byla nalezena chyba.Zkuste to prosím znovu...zkouším pořád dokola,ale bohužel nemám úspěch :-(.
hmm, tak sice nehlasí hra chybu, ale opět se nemůžu řihlásit :(
zůstan viset na obrázku s chlapem s kladivem a vzadu je vesnice, načte se asi 1 cm v ukazateli a nic :(
Tak to mě se nenačte ani ten obrázek. =(
Me to taky zustane viset na tom uvodnim obrazku. Ukazatel je nacteny cely, ale dal se nic nedeje. Uz od vcera :(
Ahoj, už několikrát se mi stalo, že při přihlášení na hlavní stránce mi vyskočila hláška: Chyba, je nám líto zkuste načíst stránku znovu později. Toto trvá třeba i několik hodin. Historie prohlížeče Google chrome vymazána, cookies taky - problém trvá. A po nějaké době to najednou jde. Nevíte někdo prosím co to způsobuje? Díky za odpovědi.
Ahoj,
včera večer byl problém s přihlašováním přes Uplay. To byla příčina nemožnosti připojení do hry.
BB_Kahsi
nazdar prihlasim sa dam hrat nyni naskoci take sede pozadie na prehliadaci a nic stoji nic sa nedeje nenaskoci okienko nacitavania ...
Dobry den prosím pořád mi to píše : Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace. a nikde o tom ze by byla nějaká údržba nebo něco podobného nemohu najít
Ing-Smoula
01.06.14, 06:19
Podpora jedine
Wilentretemerth
05.06.14, 05:10
No nazdar, tak zase staré koleje, šestá hodina už je pryč a hra samozřejmě nejde.
Dnes opět po údržbě nic :-( šest už bylo, ne?)
klasika 6:34 a hra nejede.....:/ já příjít o půl hodiny pozdě do práce,tak letím.....
Veverkairis
05.06.14, 05:40
Veverkairis no já du za chvíli a furt nejde
Proč je nedostupné toto přihlášení ?
http://www.thesettlers-online.cz/cs/
Varianta bez pomlčky funguje.
Tam snad pomlčka nikdy nebyla ne?
Byla. Celou dobu od Nov 2012 jsem to spouštěl ze stejné záložky. Přestalo to fungovat 6.6. 2014 před půlnocí.
Souvisí to i s nefunkčností odkazů SeFFova deníku. Většina je ve variantě s pomlčkou a jsou tedy nedostupné.
Nějak se stále nemůžu přihlásit, po nabíhání hry mi to ukáže toto:
https://www.flickr.com/photos/124932502@N02/14367863854/
Nějak se stále nemůžu přihlásit, po nabíhání hry mi to ukáže toto:
https://www.flickr.com/photos/124932502@N02/14367863854/
Z obrázku se nedá poznat na který server se vlastně chceš připojit (není vidět adresní řádek).
ahoj, co se děje, že se nemůžu přihlásit a hrát. Když už konečně jsem přihlášená a kliknu na tlačítko hrát, tak mě to napíše, že připojení selhalo. Může se na to někdo podívat? Předem díky
to neres, neresi to ani nkdo nahore. dneska sem se sel prihlasit rano v 7, srvr nedostupny, testovaci detto. domovska stranka se otevrela az cca o pul jedny, ale hra mi stale nejela, ze pry udrzba :-) a ejhle, bude skoro jedna az jsem na ostrove
Já už se nemůžu přihlásit už druhý den, takže denní bonusy v háji a vlastně celý ostrov v háji... :-(
Nemohu se přihlásit do hry, máte někdo stejný problém? Děkuji.
nechápu, ale už to naskočilo... menší kiks
KingRoj2012
30.06.14, 18:17
ahoj,chci se zeptat nemá ted i někdo jiný problém s přihlášením do hry,hra se mi sekne u načítání mapy a dál se nedostanu
Ahoj. Spustila jsem dobrodruzstvi ale neobjevila se ikona. Uz je to druhej den a nic. Nejde hrat dalsi (jine) jelikoz mam spustene to prvni. Nechce se mi ho rusit to o nej tim padem ptijdu. Nevite nekdo prosim co stim ?
KingRoj2012
30.06.14, 18:51
podívej se do knihy ukolů,nejspíš tam to dobro budeš mít,zatrhneš u něj fajfku a máš ikonu na ploše
to uz sem spustila je to zatrhle
jedine co by slo je zrusit. Cas dobrodrduzstvi od vcerejska take bezi
ahoj také se vám nedaří připojit? odpoledne jsem normálně hrát a teď mi to píše hlášku, že do zóny se nelze přihlásit
ahojte nevie niekto co je toto
http://vvcap.net/db/JdtuuD676936uicLhBgS.htp
s prehliadacom to nema nic
pisal som aj na podporu ale asi mi odpisu len v pondelok co uz pockam
kvoli tomu sa neviem prihlasit do hry
Zdravím všechny, normálně jsem hrál a pak se objevilo že spojení se serverem je přerušeno a je konec, teď už mám problém se vůbec dostat na úvodní stránku :(
Wilentretemerth
19.08.14, 05:09
Nazdar, doufám že jste se na Gamescomu nezapomněli pochlubit jak dodržujete časy údržby.
SLAYER2604
20.08.14, 16:10
neviem ci len mne ale od rana sa mi neda prihlasit. Stale mam len uvodnu obrazovku "Tip Dne" a to je vsetko... Mapu nenacita... Hmm..
SLAYER2604
21.08.14, 07:36
stale sa mi nedá prihlásiť. Zdá sa, že problém nastal po automatickej inštalácii update windows 8.1
Pozerá to tu vôbec niekto zo supportu?
SLAYER2604
22.08.14, 06:32
Písal som aj na support, žiadna odpoveď. Hra stále nefunguje :(
Pojede server jeste dnes?
hlavní stránka jede, ale po přihlášení do hry se zjeví panáček s krumpáčem... už hodinu...
obnovuju dotaz.
stejna hlaska prihlasim se, dam hrat nyni a loguju se treba 3 hodiny mi sviti tip dne a nic.a pritom ucet sviti pratelum zelene a ja stale cucim na hlasku s tipem dne. jine ucty jedou jen ten muj nejde nikomu ani na jinem pc nalogovat.notas je novy, cache a dalsi kraviny projety a stale nejede a kamaradky ucet se naloguje.
nevite co s tim?
dekuju za odpoved a radu
renda
a nejedna se o ucet jodlanka ale o Alve
Ahoj všichni. Dař se Vám dostat do hry? ... Už od 17 hodin se mi to nedaří. Skáču na stránku údržba ...
Ahoj nejde se mi prihlasit do hry hlasi chybu zony (((To tu uz dlouho nebylo:( )))
Pořád se nejde přihlásit do hry i přes to že má být udržba až v 10:00? co to zase je???
taky mi to hlásí chybu v zoně :-)
tak to hlasi asi vsem... i kdyz me se na prvni pokus prihlasit povedlo :)
stále se nejde přihlásit zřejmě všichni usnuli na vavřínech
Karamon to mě taky ale jen sem otevřela knihu úkolů tak mě to vyčutlo do pryč a pak už jen chyba :D
Wilentretemerth
07.10.14, 05:00
Zdar, to je děs jek je ta hra odfláknutá, vypadá to že se dneska ani do hry nedostanu, naštěstí dnes na netu startuje jiná čistě česká hra.
sevas hodinu sa snažim pripojit
http://prntscr.com/4tsu0n
tak drobná změna teď sem se na chvíli dostala a prozměnu mě to vyčutlo, že požadovaná zona nemohla bát započata :D koukám asi údržba místo v 10 začala už v noci a bude to na celej den, to zase udělám práce :DD
Candereous
07.10.14, 05:23
Ať už jdou do hajzlu se svou neschopností
kajinka2002
07.10.14, 05:24
Tak taky mám problém s přihlášením. Asi ta údržba začala nějak dřív, nebo už naopak je nejvyšší čas aby proběhla :). Nicméně pokud bude prodloužení prémka a času na dobro až od 10.00 tak je to podraz.
VodnikVavrinec
07.10.14, 05:30
no chyba je v zóně Německé, konkrétně UBISOFT, oddělění programátorů. žádný tam nejsou :-O.
nejde se a nepůjde se přihlásit, dokud tam napřijmout nějakýho šikovnýho českýho programátora, co to opraví.
brekeke
sevas može mi niekdo poradit nie a nie sa dostad do hry stale vyskakuje toto:http://prntscr.com/4tsxxq
Tak včera cca od 17 mi nešlo se přihlásit chromem. Mojí blbostí jsem zkusil mozzilu až v pul devátý a šlo to. Dneska přijdu, přihlásím se, jsem ve hře a zona bla bla ... jako všem ostatním. Teď už ani ve hře nejsem a jsem nas**. Nechápu proč nemohla odstávka proběhnout jako vždy přes noc. To se tam dneska ani nedostanu ...
Ahoj,
mám stejný problém.
Myslím, že se jim to začíná vymykat z rukou. Zasloužili bychom si alespoň slušně vysvětlit, co se děje.
som zvedavy kto my nahadi ak my padnu doly na lv5 ked musim do prace a pridem až večer človek aby hadzal na noc v hre tmu
Ahoj,
mám stejný problém.
Myslím, že se jim to začíná vymykat z rukou. Zasloužili bychom si alespoň slušně vysvětlit, co se děje.
Tady se nikdy nic nevysvětlovalo,prostě ticho po pešině.
v tejto zone je chyba ,,,, udrzba asi zacala skorej :-))) mrdnik budov bezi na prazdno :-))))
mám stejný problém... asi to máme všichni :) Jinak co se týče dolů tak jsem poučený,,, jak tam nemám 10k tak to nepouštím :)
Parada ve hre se nic menit nebude, protoze uz nepujde.
Asi maji nejak posunute casy a nam to nerekli.
A na hlavni stranku neco napsat je asi moc brzo a nejsou jeste v praci.
MOD_Gryphem
07.10.14, 07:06
- Aktuálně se nedá přihlásit.
- Zatím nemám informace o problému, ale nejspíše hra spadla ještě před údržbou.
- Doporučuji všem počkat až údržba skončí a pak se lognout (13:00).
http://prntscr.com/4ttadi
A doly poběží bez bonusů...lepidlo se dávalo zbytečně..ach.
U mě to samé. Na poprvé se mapa načetla, ale sotva jsem otevřel hvězdu, tak konec. Od té doby už se nenačetla ani mapa.
Potvrzuji, první načtení do mapy, pak zamklá zóna... Nevím jak vy, drazí vývojáři, ale já mám na hodinkách teprve 8:29, což je jedenapůl hodiny před plánovaným časem. A tenhle přístup mě docela hezky nadzvedává ze židle!
Potvrzuji, první načtení do mapy, pak zamklá zóna... Nevím jak vy, drazí vývojáři, ale já mám na hodinkách teprve 8:29, což je jedenapůl hodiny před plánovaným časem. A tenhle přístup mě docela hezky nadzvedává ze židle!
Tohle je uz par hodin, takze ted bys mel uz litat.
Otazkou je, jak velkou to ma souvislost se zamknutyma zonama z testserveru.
a Pohádkový hrad pojede bez bonusu...fakt super
"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu."
Když tak pěkně prosíte, tak to zkouším znovu a znovu a znovu ... a znovu. A ono stále nic. Jestli by nebylo pravdivější, kdyby jste rovnou napsali, že se na to máme už konečně vykašlat a jít hrát jinou hru! Nějakou, kde by fungoval správně český font a ne tahle vaše 8 měsíců trvající parodie na češtinu!!!
A ještě jednu připomínku k textům bych měl. Prosím, aby jste pravdivě psali větu "Hlavní změna bude oprava lagů." Tam by se spíše hodila věta: "Hlavní změna bude úprava lagů." I když, jak nad tím tak přemýšlím, tak to vlastně žádná velká změna není :-(
Náhodou, musím vývojáře pochválit. Chat padá mnohem plynuleji než před ~dvěma roky.
Náhodou, musím vývojáře pochválit. Chat padá mnohem plynuleji než před ~dvěma roky.
Jasně, snáší se lehounce dolů, jako pírko ... zřejmě mají vývojáři smysl pro romantické chvíle :D
VodnikVavrinec
07.10.14, 08:06
No ono se nešlo přihlásit, resp Pardon, přihlásit se jde. ale nejde hrát hru už od cca šesté ranní českého času ( cca 8 hodin Dubajského času).
takže chyba je na straně Ubisoft, jako vždy. no že jsme nahodili bonusy a spadnou doly, to je jedno, přeci postavíme nové za pár dní
Mat takýto team podpory vo firme tak už visia za gule v prievane aby ani muchy nemohli nane srať.
vidím, že mám stejný problém :(
tak snad odpoledne to pojene, nebo taky nikdy :(
do hry mě nešlo přihlásit už od 4 hod. ráno mám prémko a cvičím a převážím vojáky na krejčíhotakže jsem naštvaná
VoziTheGreat
07.10.14, 08:22
V této zóně byla nalezena chyba .. jenom 60 budov jako mincovny, tavírny zlata, tavírny titanu, střelný prach, exo pily, epicke pily s produkcí exo prken, expertní věda atd .. pojede bez bonusu někdy do večera, kdy se dostanu znovu k settlerům (za předpokladu, že to vůbec opraví). O ostatních věcech jako poslaní max počtu vylepšených scoutu na hledání artefaktů atd ani nemluvím.
Ale zase si vezměte, kolik se toho žáci školou povinní navíc naučí a jak stoupne produkce práce, když nemůžeme hrát. ;)
VodnikVavrinec
07.10.14, 09:11
Ale zase si vezměte, kolik se toho žáci školou povinní navíc naučí a jak stoupne produkce práce, když nemůžeme hrát. ;)
no právě že spíš klesne, když se pořád snažíme přihlásit, tudíž přerušujeme produkční čas naší práce a snažíme se připojit. takže je to kontraproduktivní v( v mém případě)
Nesmíš na to klikat co 2 minuty. :D
VodnikVavrinec
07.10.14, 09:31
Nesmíš na to klikat co 2 minuty. :D
neklikám,
už je údržba
Tak už je 14:00 a hra stále nejde!!!! To už si děláte prdel ne? kdo to kdy viděl? psáno je 10- 13 !!! nejde se přihlásit už od rána!!!! já to zkoušel ve 4:00 a nic!!!
ted taky nic!!! Admin radši mlčí aby nemusel odpovídat!!! očekávám kompenzaci!!! a ne že pošlete jeden košík ajko vždy !!!
v čechách jsou dvě odpoledne ne jedna!!! opravte si čas!! ale to bude potřeba další udržba si tipuju
tak já čekám kompenzaci minimálně 500fazolí, už od 8h mi jede Pohádkový hrad bez bonusu
To už snad není pravda! Co je to tam za kretény? To nejsou vývojaři ale do nebe volající packalové!!!!! Nakopat jim zadky i předky!
Jděte se vycpat.Stále to nejde
áá, pozor, 13:00 je na hlavní stránce přeškrtnuto :(
Můžeme si začít tipovat, kdy to konečně sputí.
Tak nahodím můj tip: v 15:07 našeho času (GMT+1)
kamosh1 to seš optimista!:)
áá, pozor, 13:00 je na hlavní stránce přeškrtnuto :(
Aktualizace: Konec v 15:00
co blázníte lidi, vždyť to jede, stačí přeinstalovat W8 , povolit na firewall porty 8842 a 7321. Potom se přihlásit na německou verzi s kontem free@ubi.de a heslem hrtwyu. Na zdejší foru se požádá o uvolnění facebookového hesla pod kterým hrajete v české verzi. Žadost musí být napsána švabachem. Potom znovu přeinstalace W8 a už se jde na českou verzi přihlásit. Odměna za tento quest je 10000 žuly nebo tři sudy. A nežerte to tak , je to jen hra, podívejte se z okna slunce svítí i bez bonusu.
já mám taky problém s přihlášením
Moc mně mrzí že tu není trochu lepší komunikace ze strany BB, předpokládám, že pokud Kashi věděl bližší info určitě by je postnul...
15:02 a stále to nejede :-((( asi přeškrtnou 15 a napíší 16:00 nemám slov...protože bych jim to napsala pěkně od plic a nechci být sprostá!
warthe...až budou provozovat tuto hru aniž by chtěli peníze za diamanty, tak neřeknu ani půl slova a udržbu ať si dělají třeba dva dny :-(
15.10
stále nic,kdy to konečně spustí
ale oni diamanty nechtěj, lidi je posílají dobrovolně
lepší informovanost by neškodila,ale tak zase sme měli klidné dopoledne, že vás těch pár tisícovek bitů tak znervozňuje, musim se smát už od rána :-D
tak si myslím ,že si z nás dělají legraci, zkouší co vydržíme....čas15.17
Myslím ze by se mely stydět a měly by nám vše vynahradit to co způsobily
Aktualizace2 15:30: Konec v 17:00
;)jaksi se jim to zase vymklo z ruky, od rána do současné doby hra nejde, jsem zvědav,kdy se jim povede hru spustit
Hoši, smekáme a děkujeme aneb Děkujeme, odejděte! :-(
No tak to je už masakr, nejenom, že hra nejde od rána, místo plánovaných 10 dopoledne, ale už byl potřetí změněn čas konce aktualizace...opravdu by neuškodilo to napsat pravdivě a trochu dříve..
hoj Týden nedělaly údržbu a pak to takto dopadne
Lucky-Luke
07.10.14, 15:47
16:46 - stav stále stejný - nefunguje - jsu zvědavej jak nám to vykopenzují,vše bude vyčerpaný,zbořený,dobra rozjetý v háji - no prostě totál brutál masarakš :-(((
Nhi_Vanye_i_Chya
07.10.14, 16:46
Tak nejak se porad nedari. Opakovane mi to zamrza na uvodnim logu Ubisoftu a BB, nekde u 60% nacitani. :(
bezva tak jsem chvíli byla ve hře pak se mi to dreklo a zpět už se nedostanu :D načte se do půlky a konec :-)
Nelze se připojit,,, při přechodu na adventuru to stále načítalo,, po relogu se to zastaví na Tipu dne :(
**** opr.. už to jde, asi přetížený server ;)
Lord_Jolik_77
14.10.14, 20:45
Ahoj Team,
ja ma tiez problem sa prihlasit...na Chrome aj IE, to nejde. Zalogujem sa normalne ale ked dam hru tam mi ostane na obrazku "Tip dne a nacitani mapy" pozadie je modre a nic sa nedeje. Rano po uprave to islo, ale potom prestalo, tak som si myslel , ze to ma nieco s odstavkou, ale skusam to momentalne a stale to nejde.
Ma niekto tiez podobny problem ?
Pozrie sa niekto na to ?
Dik LJ77
Mám úplně stejný problém, již několik hodin. Zamrzne na Tipu dne, v tom okamžiku me vidí přetelé online i když tam nejsem. Nemůže se nikdo dostat ani ke mě na ostrov. Premko jede, mincovny, dýňová pole jedou bez buffu, zablokovaná pozvánka na dobro v poště....
Také se nemohu přihlásit do hry. Včera po údržbě to chvíli šlo, ale od té doby je tam pořád úvodní tabulka a načítání mapy.
vidim ze nejsem co ma problem s prihlasenim uz druhej den :(
Ahoj všem, právě se toto řeší, proč nemůžete hrát. Ale zatím nemůžu poskytnout další informace, nejsou.
Lord_Jolik_77
16.10.14, 13:38
Ahoj,
Konecne po 2 dnoch cakania niejaka odpoved. Snad sa to podari cim skor vyriesit. Dakujem
LJ77