View Full Version : Obchod - nejde obchodovat
Ahoj, chtěla jsem se zeptat co mám dělat, když mi nejde obchodovat. Já můžu nakoupit zboží, ale nejde mi nastavit prodej. Dostanu se až k výběru "zboží", ale žádná jiná nabídka už není a musím toto vypnout křížkem, takže nic :-((((((
Děkuji
SipkovejRuza
25.01.13, 14:46
... nejde mi nastavit prodej. Dostanu se až k výběru "zboží", ale žádná jiná nabídka už není a musím toto vypnout křížkem, takže nic
stiskni zelenou šipku v obchodě ... obnovíš si výběr
Moc dobře nevím, co přesně ti nejde, tak ti sem napíšu jak se prodává a dej vědět u kterého kroku jsi se zasekla. Nabídka na prodej se zadává takto: otevřeš obchodní kancelář, vybereš tam tu druhou záložku "prodej", klikneš na "umístit nabídku", jsou tam dvě tlačítka "vybrat", na které když klikneš tak si vybereš jaké zboží chceš prodat a za co a pak klikneš na ten obdélníček uprostřed (jsou tam jakési dvě bedýnky či co, viz. červený obdélník na obrázku), čímž tu nabídku umístíš na trh, případně ještě můžeš nahoře nastavit kolikrát tu nabídku na ten trh chceš vložit.
http://nd06.jxs.cz/113/317/ca190de55f_91098682_o2.jpg