PDA

View Full Version : ztraty bonusu

Danzhor
24.01.13, 09:09
Po minulých opravach se mi zacaly ztracet pouzite bonusy bez vyuziti. Bonus zesedne, mohu cekat, ale nic se nestane. Kdyz se mi tak vcera timto zpusobem ztratilo par kosu, rekl jsem si, ze je to holt smula, ale dnesnich 10 stavebnich povoleni mne uz nadzvedlo. Tohle mi uz fakt vadi a zadam, aby tohle bylo opraveno a me stavebni povoleni mi byla nejakym zpusobem navracena. Hra se mi libi, proto jsem do ni i investoval nemalou castku, dnes jsem zklaman a zacinam sve investice litovat. Mohu poskytnout i scrennshot.

MOD_Gryphem
24.01.13, 09:32
Po minulých opravach se mi zacaly ztracet pouzite bonusy bez vyuziti. Bonus zesedne, mohu cekat, ale nic se nestane. Kdyz se mi tak vcera timto zpusobem ztratilo par kosu, rekl jsem si, ze je to holt smula, ale dnesnich 10 stavebnich povoleni mne uz nadzvedlo. Tohle mi uz fakt vadi a zadam, aby tohle bylo opraveno a me stavebni povoleni mi byla nejakym zpusobem navracena. Hra se mi libi, proto jsem do ni i investoval nemalou castku, dnes jsem zklaman a zacinam sve investice litovat. Mohu poskytnout i scrennshot.

- Screen shot pořiďte.
- Refresh a uplný relog jste předpokládám vyzkoušel že?
- Zkuste promazat cache + cookie + historii... nejlépe pomocí programu CCleaner (http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/).

Danzhor
24.01.13, 09:35
Dobry den, relog jsem nedelal, vcera jsem tak prisel o radu bonusu aniz by se mi projevily. Nechal jsem to byt, nakonec se po cca 10 minutach az ctvrt hodine povoleni pouzily, ale uz jsem neveril. Nekde je chyba, zda v pretizenosti serveru (ale pred opravami se mi to nedělo) ci v necem jinem, netusim, kazdopadne dik za reakci, screenshot mam k dispozici.

MOD_Gryphem
24.01.13, 09:37
Dobry den, relog jsem nedelal, vcera jsem tak prisel o radu bonusu aniz by se mi projevily. Nechal jsem to byt, nakonec se po cca 10 minutach az ctvrt hodine povoleni pouzily, ale uz jsem neveril. Nekde je chyba, zda v pretizenosti serveru (ale pred opravami se mi to nedělo) ci v necem jinem, netusim, kazdopadne dik za reakci, screenshot mam k dispozici.

Dobře. Je pravděpodobné, když použijete CCleaner, tak to bude už v pohodě.

Danzhor
24.01.13, 09:58
Pouzil jsem CCleaner a rozhodne to v pohode neni, stale musim po pouziti bonusu cekat delsi dobu, nez se bonus projevi. Obzvlast otravne je to pri vraceni bonusu pratelum, kdy musim stravit nad timto krokem mnohem vice casi nez drive. Nelze proste kliknout na bonus, pouzit a jit k dalsimu, to se bonusy sice odectou, ale neprojevi. Musim kliknout na bonus, pouzit, pockat cca 2-10 minut do jeho projeveni a az pak prejit k dalsimu. Timto se hra ponekud zosklivuje :(

MOD_Gryphem
24.01.13, 10:20
Pouzil jsem CCleaner a rozhodne to v pohode neni, stale musim po pouziti bonusu cekat delsi dobu, nez se bonus projevi. Obzvlast otravne je to pri vraceni bonusu pratelum, kdy musim stravit nad timto krokem mnohem vice casi nez drive. Nelze proste kliknout na bonus, pouzit a jit k dalsimu, to se bonusy sice odectou, ale neprojevi. Musim kliknout na bonus, pouzit, pockat cca 2-10 minut do jeho projeveni a az pak prejit k dalsimu. Timto se hra ponekud zosklivuje :(

To je zajímavé. Ráno jsem buffoval a problém jsem neměl.

Nemáte náhodou AdBlock nebo antivirový doplněk v prohlížeči?
Nejlepší by bylo, kdyby jste zkusil jiný prohlížeč (nově nainstalovaný, popřípadě reinstalovaný), jestli to dělá i v něm. Pokud to dělat nebude zkuste vše ve vašem aktuálním prohlížeči vypnout (doplňky).

Samozřejmě předpokládám, že žádný velký upload/download u vás neprobíhá.

Danzhor
24.01.13, 13:35
Předpokládáte správně, ani žádné doplňky v prohlízeci nejsou ...

MOD_Gryphem
24.01.13, 14:30
A zkusil jste teda jiný prohlížeč? Pořád je stejný problém?

Sort
25.01.13, 08:31
S tím čekáním je to opravdu dost otravné. Navíc se občas stává, že se bonus použije, budova se rozsvítí, ale po chvilce zhasne a bonus je fuč.

SipkovejRuza
25.01.13, 14:53
stejný problém a v něčem i jiný
použitý bonus na úkol u přítele ... bonus se rozsvítí (cca 10-15 vteřin), přítel ho vidí, já vidím, že se mi odečetl z nabídky, ale úkol ho nevidí (3x posláno na podporu ... ještě žádná odpověď)

někdy se opravdu zadrhnou bonusy ... zvláště když jdou rychle za sebou - klepnu, počkám až se zase prosvětlí další budova, klepnu ... 25 talířů na 25 farem ... a někdy zůstane bonus šedivý viset v nabídce až do dálšího vystup/nastup

prostě chyby to má (a asi od posledního upgrade) víc než dříve ... kolik nás už hraje? servery nestíhají :) ?

adho01
18.02.13, 20:49
Stalo sa mi to iste.... clovek si zaplati a caka, ze veci budu fungovat. Dosiel som o 300zlatych a 10 stavebnych povoleni.....to neni malickost