View Full Version : Co udělat, když se nejde přihlásit? Padá Flash? Špatná odezva?
MOD_Gryphem
23.01.13, 23:19
Zde je uvedeno pár rad, co udělat, když se nemůžete přihlásit:
1) Promazat cache (nezipaměť) prohlížeče (nejlépe smazat i cookies + historii).
2) Použít program CCleaner (čistič -> analyzovat -> spustit Cleaner), který například stáhnete zde (http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/). Ten vám automaticky pročistí prohlížeče + i systémový "odpad".
3) Reinstalovat Flash.
4) Pokud máte AdBlock, tak vypněte.
5) Změnit prohlížeč.
Ten CCleaner je dobré používat po každé údržbě, i když vám vše dobře funguje.
Některé z důvodu, proč se nemůžete přihlásit:
1) Po updatu je možné, že v prohlížeči je zůstalo uloženo něco, co blokuje přihlášení (např. staré nastavení).
2) Zrovna probíhá údržba.
Pokud ani jedna z výše uvedených doporučení nepomůže, napište stručnou a výstižnou zprávu do tohoto vlákna. Děkuji.
Byl bych rád, kdyby jste problémy s připojením psali do tohoto vlákna ať to nemusím hledat.
ahoj,vcera mi spadl komp behem hry a od te doby ji nemuzu nacist,kdyz dam zacit hrat,otevre se okno s nacitanim hry ale nedostanu se dal jen na stranku ubisoft s tim barevnym nacitacim prouzkem,tak se to v pulce zastavi a dal s tim proste nehnu :( nevite nekdo co s tim prosim? :(
Chyba - online zobrazení přátel
Zdravím, tak už se nějakou dobu nevidíme "přátelé" online a to od včerejšího dne. Taky máte tuto chybu?
MOD_Gryphem
11.02.13, 18:22
Chyba - online zobrazení přátel
Zdravím, tak už se nějakou dobu nevidíme "přátelé" online a to od včerejšího dne. Taky máte tuto chybu?
S touto chybou jsem se nesetkal. Ovšem pokud mají ban, tak je neuvidíš online.
MOD_Gryphem
11.02.13, 18:24
ahoj,vcera mi spadl komp behem hry a od te doby ji nemuzu nacist,kdyz dam zacit hrat,otevre se okno s nacitanim hry ale nedostanu se dal jen na stranku ubisoft s tim barevnym nacitacim prouzkem,tak se to v pulce zastavi a dal s tim proste nehnu :( nevite nekdo co s tim prosim? :(
A zkusil/a jsi vše, co je uvedeno výše?
S touto chybou jsem se nesetkal. Ovšem pokud mají ban, tak je neuvidíš online.
Já nevidím nikoho online a ban nemají. Problém nastane vždy, když jsem připojená doma, nemůže to být, že hru hraje ještě nějaký člen rodiny a že jsme na stejné ip? Ze začátku bylo vše v normálu to až nedávno přestalo blbnout. Nevím, kde je chyba.
Dost často jsem vyhozena ze hry a pak mi nějakou dobu trvá, něž mě postíte zpět, něco proti mě máte?
MOD_Gryphem
12.02.13, 11:28
Já nevidím nikoho online a ban nemají. Problém nastane vždy, když jsem připojená doma, nemůže to být, že hru hraje ještě nějaký člen rodiny a že jsme na stejné ip? Ze začátku bylo vše v normálu to až nedávno přestalo blbnout. Nevím, kde je chyba.
Můžete to zkusit v jiném prohlížeči. Jestli vám to v něm dělá taky? Pak napište a zkusíme něco vymyslet.
S tou stejnou IP by neměl být problém.
MOD_Gryphem
12.02.13, 11:29
Dost často jsem vyhozena ze hry a pak mi nějakou dobu trvá, něž mě postíte zpět, něco proti mě máte?
Zkusil/a jste vše, co je uvedeno výše? To by mělo váš problém vyřešit. Pokud ne, tak to udělejte a pak se ozvěte, jestli je to lepší.
Zdravim,mam problem se pripojit do hry ve vsech prohlizecich ,na uvodni stranku se dostanu jen v opeře,i do hry me to na xty pokus pusti ale to zase po nejake dobe vyskoci hlaska o chybe a promazani mezipameti a boj s prohlasovanim zacina nanovo.mazani cache ,preinstalovani flash playeru ani zakazani ruznych doplnku nepomaha... uz nevim co s tim,rada bych si zahrala..pokud by nekdo vedel co s tim,byla bych rada:)dekuji za připadne rady
MOD_Gryphem
15.02.13, 02:04
Zdravim,mam problem se pripojit do hry ve vsech prohlizecich ,na uvodni stranku se dostanu jen v opeře,i do hry me to na xty pokus pusti ale to zase po nejake dobe vyskoci hlaska o chybe a promazani mezipameti a boj s prohlasovanim zacina nanovo.mazani cache ,preinstalovani flash playeru ani zakazani ruznych doplnku nepomaha... uz nevim co s tim,rada bych si zahrala..pokud by nekdo vedel co s tim,byla bych rada:)dekuji za připadne rady
20.2. přijde aktualizace, která má i optimalizovat hru... snad by to mělo pomoct.
radoslav_123
28.02.13, 18:25
ahoj tak problem mam s prihlasenim stale vždy ked dám hrat nini tak prebehne načitanie a tam to aj zostane cache mám uplne čistu aj cookies aj historiu , opera najnovšia verzia, flash player najnovšia verzia . tak kde ešte može byť problem??
radoslav_123
28.02.13, 21:32
ahoj tak problem mam s prihlasenim stale vždy ked dám hrat nini tak prebehne načitanie a tam to aj zostane cache mám uplne čistu aj cookies aj historiu , opera najnovšia verzia, flash player najnovšia verzia . tak kde ešte može byť problem??
tak som zistil že je to na mojeje strane na inom pc a inom poskytovatelovi internetu som sa prihlasil. Je možne že je chyba na strane poskytovatela internetu?
SipkovejRuza
01.03.13, 08:39
a kdo to je?
kabel nebo WiFi
pokud nemáš stálý signál, tak je to možné
MOD_Gryphem
01.03.13, 12:47
tak som zistil že je to na mojeje strane na inom pc a inom poskytovatelovi internetu som sa prihlasil. Je možne že je chyba na strane poskytovatela internetu?
Teoreticky to možné je, ale prakticky moc ne. Zkusil jste jiný prohlížeč? Jestli to není v "doplňcích" nebo nějakých zásuvných modulech (jestli je opera má).
mam problem s tim, ze dost casto nemohu najit konkretni pratele dole v liste, abych jim mohla neco spitnout, nebo se k nim podivat. pokud je tedy nevidim nekde v chatu, tak s nimi nemuzu zacit spitat, ale musim jim napsat zpravu a kdyz odepisi a zacnou spitat sami, tak teprve pak muzu. je to mozne, ze by to bylo tim, ze mam pratel prilis moc???
MOD_Gryphem
14.03.13, 14:44
mam problem s tim, ze dost casto nemohu najit konkretni pratele dole v liste, abych jim mohla neco spitnout, nebo se k nim podivat. pokud je tedy nevidim nekde v chatu, tak s nimi nemuzu zacit spitat, ale musim jim napsat zpravu a kdyz odepisi a zacnou spitat sami, tak teprve pak muzu. je to mozne, ze by to bylo tim, ze mam pratel prilis moc???
Pokud dotyčný má ban, tak není vidět, že je online, protože je mu odpojen Chat server.
Pokud znáš nick není nic jednoduchšího napsat: /w jméno text_zprávy a pokud bude offline, tak ti to napíše.
broukbezpytlik
19.04.13, 12:00
Ahojte,
cerstvě jsem nainstalovat win7 a firefox a přesto mi při kliknutí na tlačítko hrát nyní se objeví jen bílá obrazovka. Když dám zobrazit zdrojový kód stánky objevím následující text:
Abyste mohli hrát The Settlers Online, musíte aktivovat ve svém prohlížeči Javascript a Cookies. Prosím, zkontrolujte nastavení a zkuste to znovu.
Evidentně mám něco špatně s javascriptem, ovšem co to je netuším, jelikož NoScript jsem neinstaloval a javascriptové stránky mi fungují normálně.
Díky za odpovědi
ex_MOD_Leonell
19.04.13, 12:06
Ahojte,
cerstvě jsem nainstalovat win7 a firefox a přesto mi při kliknutí na tlačítko hrát nyní se objeví jen bílá obrazovka. Když dám zobrazit zdrojový kód stánky objevím následující text:
Abyste mohli hrát The Settlers Online, musíte aktivovat ve svém prohlížeči Javascript a Cookies. Prosím, zkontrolujte nastavení a zkuste to znovu.
Evidentně mám něco špatně s javascriptem, ovšem co to je netuším, jelikož NoScript jsem neinstaloval a javascriptové stránky mi fungují normálně.
Díky za odpovědi
co máš za pluginy a zásuvné moduly instalované do FF ?
máš flash?
broukbezpytlik
19.04.13, 12:12
Ano, flash mám nejnovější verzi. Z modulů mám Google Update, Pando Web Plugin, Raidcall plugin, Flash 11.7.700.169. Adblock mám pro celou doménu thesettlersonline.cz vypnutý, ale ten jsem instaloval až potom co jsem zjistil, že mi to nefunguje.
broukbezpytlik
19.04.13, 12:23
Tak pánové, ten problém je strašně trapný. Byl jsem připojen na free wifi spot v OC černý most a ten mi nepovolil se připojit do hry, stejně jako mi nepovolil připojit se na zahraniční stránky thesettlersonline.com, teď jedu na starbucks café wifi a je to OK :D
Můj kamarád se snaží už od updatu dostat do hry ale nejde mu to.Nic ze zvýše uvedených rad mu nepomohlo.Technická podpora přesně BB_Dori mu oznámila skrze E-mail toto:
Zdravím Tě Upolo,
Tento problém může být způsoben v důsledku přetížení serveru. Je nám líto, ale nemůžeme to ovlivnil. V mnoha případech, když nastane tento problém, může se zobrazit chybová zpráva. Jedině doporučení co vám můžeme dát, je postupovat podle pokynů v chybové zprávě. Tato situace je v mnoha případech dočasná a přístup k vaší hře by měl být brzy obnoven.
Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.
S Pozdravem,
BB_Dori
Takže server je vlastně nepřetržitě přetížen pro jednoho hráče??Nebo co jiného s tím?
MOD_Gryphem
21.04.13, 10:11
Můj kamarád se snaží už od updatu dostat do hry ale nejde mu to.Nic ze zvýše uvedených rad mu nepomohlo.Technická podpora přesně BB_Dori mu oznámila skrze E-mail toto:
Zdravím Tě Upolo,
Tento problém může být způsoben v důsledku přetížení serveru. Je nám líto, ale nemůžeme to ovlivnil. V mnoha případech, když nastane tento problém, může se zobrazit chybová zpráva. Jedině doporučení co vám můžeme dát, je postupovat podle pokynů v chybové zprávě. Tato situace je v mnoha případech dočasná a přístup k vaší hře by měl být brzy obnoven.
Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.
S Pozdravem,
BB_Dori
Takže server je vlastně nepřetržitě přetížen pro jednoho hráče??Nebo co jiného s tím?
Chtěl bych jen upozornit, že přihlašování se změnilo. Nemůže to být tím?
Drazí osadníci,
jak jsme vás nedávno informovali, měnil se systém přihlašování na Uplay. Místo přezdívky je možné se přihlásit pouze emailem.
Pokud se nemůžete přihlásit, protože jste zapomněli váš email, tak prosím kontaktujte zákaznickou podporu na:
account.support@thesettlersonline.cz
Pokud se nemůže přihlásit kamarád, tak mu taky pomůžou, jenom je musí kontaktovat sám, emailem.
Váš tým The Settlers Online
davidhrozny
26.04.13, 08:03
Zdravim, v půlce hraní mě najednou napsalo, že spojení selhalo a musím se přihlásit znova a od té doby jen tabulka selhalo spojení, nevím proč:-(
wtf? duvod proc mi padla hra a nejde se prihlasit? najede tabulka "prihlasovani do fronty" a asi po 1 min (v zivote to tak dlouho netrvalo) naskoci, ze spojeni selhalo. ze by spadnul server? nebo Soudruzi z NDR udelali nekde chybu :)
mo mě to píše 177 z 512, musím čekat 30 minut, WTF to se mi ještě nestalo
mo mě to píše 177 z 512, musím čekat 30 minut, WTF to se mi ještě nestalo
všechno je jednou poprvé :-D
Co to jako je? Já už se přihlašuji hodinu a 45 minut to tam ještě píše...
MOD_Gryphem
26.04.13, 09:39
Už se na tom pracuje, více zde (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/835-Nečekaný-výpadek-(26.4.2013)/page5).
ex_MOD_Leonell
26.04.13, 09:39
Ano, nedá se přihlásit ... hledáme odpovědi.
Zdravím. Nelze se mi přihlásit ke hře. Normálně se objeví fronta přihlášení a pak vyskočí okno: Zóna serveru selhala - V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu.
Myslím že vím kde je problém..... Když se vytěžil mramor v S1, zboural jsem naleziště, a vznikl tím prostor pro budovu. Přesunul jsem tam tedy kameníka pro práci s mramorem. Pak jsem vyslal geologa najít mramor, a než se stačil vrátit naběhla mi tato hláška a už se nemůžu dostat na ostrov :(
V minulosti jsem zkoušel umístit záhon květin právě do zbouraného naleziště. Šlo to ale po nalezení naleziště se záhon sám zrušil a přesunul se do nabídky. To ale u klasické budovy nelze....
Jde to tento problém nějak rychle vyřešit?? Jinak budu mít vysoké ztráty :((((
Díky za odpověď ;)
Hmm tohle ti vyřeší jedině PODPORA napiš jim. Je to nějaký BUG ve hře.
O víkendu to nevyřešíš...musíš počkat do pondělí...
Ne já nemusím, já už to vidím :D Už jsem se připojil! Zřejmě jsem musel čekat až se vyprázdní naleziště :) Mramorníka jsem přesunul jinam tak doufám že problém už nenastane :)
JUPÍÍÍÍÍ :)
piše mně to že v sektoru je chyba nebo at to skusim znovu od rana skoušim a pořad nic
Martinus85
28.08.13, 09:58
piše mně to že v sektoru je chyba nebo at to skusim znovu od rana skoušim a pořad nic
Taky mi to dneska zacalo psat.
pořadmi to nejede už mně to štve takova dobra hra a abych začinal znovu
Hergot začínám ztrácet trpělivost
Bisclaveret
18.10.13, 16:27
V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu
Tak mám stejný problém...vypadá to na pauzu, jestli budu muset počkat na podporu. Akorát mám zrovna aktivované premko a rozjeté dvě dobrodružství...
Sedmikraska
21.10.13, 13:26
dnes se nemůžu celý den přihlásit co s tím ???? :)
Zdravim, nemohu se přihlásit do hry. Už včera večer mi to přestalo fungovat. Kliknu na hrat a objeví se logo ubisoftu to se načte a pak se objeví obrázet s tim chlápkem s kladivem a to se taky načte do 100%, ale do hry mě to už nepustí zůstane to tam viset . Nevíte někdo co s tím? Díky
Zdravim, nemohu se přihlásit do hry. Už včera večer mi to přestalo fungovat. Kliknu na hrat a objeví se logo ubisoftu to se načte a pak se objeví obrázet s tim chlápkem s kladivem a to se taky načte do 100%, ale do hry mě to už nepustí zůstane to tam viset . Nevíte někdo co s tím? Díky
Prošel sis pokyny na první stránce vlákna?
Ano, zkoušel jsem všechno, projel jsem to ccleanerem, změnil jsem prohlížeč, přeinstaloval jsem flash, zkoušel jsem restart a stále nic.
Zde je uvedeno pár rad, co udělat, když se nemůžete přihlásit:
2) Použít program CCleaner (čistič -> analyzovat -> spustit Cleaner), který například stáhnete zde (http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/). Ten vám automaticky pročistí prohlížeče + i systémový "odpad".
3) Reinstalovat Flash.
5) Změnit prohlížeč.
Ten CCleaner je dobré používat po každé údržbě, i když vám vše dobře funguje.
Některé z důvodu, proč se nemůžete přihlásit:
1) Po updatu je možné, že v prohlížeči je zůstalo uloženo něco, co blokuje přihlášení (např. staré nastavení).
2) Zrovna probíhá údržba.
Pokud ani jedna z výše uvedených doporučení nepomůže, napište stručnou a výstižnou zprávu do tohoto vlákna. Děkuji.
Byl bych rád, kdyby jste problémy s připojením psali do tohoto vlákna ať to nemusím hledat.
Ahojky, tak jsem poslechla všechny výše uvedené rady a stejně se nic nezměnilo-stále se nejde připojit ke hře.
Jak ale čtu, nejsem sama co se tedy děje a jak dlouho toto bude asi trvat?
Díky za odpověď Scully69 vo.iva@seznam.cz
Už tretí týždeň sa po 3-4 dňoch nedá prihlásiť ani na jednom z 3 pc. Nič z toho čo je tu uvedené nepomáha. V IE, Opere ani v Chrome sa vôbec stránka nenačíta, vo FF sa načíta stránka s bielym pozadím a jednoduchým textom, kde vidím svoje prihlasovacie meno a vybodkované heslo, ale prihlásiť sa nedá. Potom po 1-2 dňoch sa dá prihlásiť bez problémov. Vďaka týmto výpadkom je prerušený reťazec každodenného prihlásenia a odmien a začína sa odznova o vyťažených surovinách ani nehovorím, je to na nervy...
U mňa je to obdobné robte dačo s tým
Ahoj, mám problém s přihlášením. Spadla mi hra a od té doby mi to během přihlášení píše: V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znova.
Zkoušela sem to už několikrát s stále nic. Výše uvedené věci jsem zkoušela a nic :( Mrzí mě to, chtěla bych hrát. Dost mě hra zaujala...
Se zónou musíš na podporu, na hlavní stránce je kontaktní formulář.
Kliknu na hrát a objeví se mi bílá stránka a nic.Počítač pročištěný, zkusil jsem různé prohlížeče, výsledek nulový.
maho_jakotic
24.09.14, 17:11
Dobrý den
Mám problém s chatem nemohu se přihlásit PC mám čisté Mozila teď nainstalována a stálůe bohužel nic.
Prosím o radu.
Děkuji
Ahoj, chat měl večer výpadek.
Ahoj, už od údržby se nemůžu přihlásit, přihlásím se, vše se načte tak jak má a hodí mi to načítání mapy... 3Hodiny jsem čekal a nic, zkoušel jsem vše vymazat, přeinstalovat i jiný prohlížeč a nic.
Hru hraju 2 roky v kuse a byla by škoda abych skončil takhle :)))
Ahoj, stejný problém řešíme i tady: http://forum.thesettlersonline.cz/threads/40-Nelze-se-p%C5%99ihl%C3%A1sit/page76
Je nás víc...
Po poslední odstávce se nelze přihlást, po stisknutí Hrát nyní vše v pořádku, ale po naběhne modrý podklad a nic.
2) Použít program CCleaner (čistič -> analyzovat -> spustit Cleaner), který například stáhnete zde. Ten vám automaticky pročistí prohlížeče + i systémový "odpad".
3) Reinstalovat Flash.
5) Změnit prohlížeč.
Vše ze seznamu jsem udělal.
Ahoj, vidím aktivitu včera večer, tak předpokládám, že se vše vyřešilo.
Radko2000000
04.12.14, 09:34
Chcem sa opytat ako sa mam dostaT DO HRY KTORU MI SERVER ZABLOKOVAL LEBO MI NEFUNGUJE CESTA SPAT CI JE MOZNE DOSTAT SA DO LEVELOV KTORE SOM HRAL ABY SOM NEHRAL OD ZNOVA.
Zdravím, od včerejšího dne se nemůžu dostat do hry. Přihlásím se, naběhne, ukáže tipy dne a konec. Panáček s kladivem: Připojení k serveru bylo ztraceno. Počkejte, než se nám podaří problém vyřešit. A tak čekám a čekám... zkusila jsem to i na jiném prohlížeči a stále stejná chyba. Můžete prosím poradit Děkuji Andělka
Ahoj,mám ten samý problém!!! po čtvrté odpoledne mi to naskočilo,tak jsem asi 10 minut hrála,ale musela jsem odejít a tak jsem vypla hru. Teď jsem se pokoušela znovu a zase nic!! Celý večer včera a dneska až někdy do tech čtyř odpoledne,pak chviličku a teď zase nic!!! DOST MĚ TO ŠTVE!!.... Za tu chvilku,co mi to naskočilo jsem stihla zjistit, že SKORO VŠECHNY DOLY MÁM ZA TU DOBU PRÁZDNÉ,TAKŽE JE BUDU MUSET STAVĚT ZNOVU!!! To se mi teda líbí dost málo!!!!
Brumla1310
14.02.15, 11:21
Ahoj, mam stejny problem jako Andelka a uz to trva asi 4 den a stale mi to nefunguje se prihlasit. Na PC v praci mi to prihlasit jde. Vsechny doporucene rady jsem vyzkousel a nic nepomohlo. Prosim poradte, co s tim. V praci hrat nemuzu a doma mi to nejde. Dekuji
Ahojte,jelikoz mi nic nepomáhalo (od aktualizování až po čištění a přeinstalování různých prohlížečů ),tak jsem to vyřešil razantně a přeinstaloval windows.
Ted uz to jede,ale proč a co se stalo že to nešlo,to nevím,jelikož mi fungovalo vše,kromě této hry bez problémů .
Nešlo mi to od úterního večera , tož nevím proběhl-li nějaký update na serveru či co ?
Zdravím, mi už to nejde přes měsíc. Je zajímavý, že na notesu v práci mi to běží, ale doma to přestalo fungovat. Viz HONZINEK. Mám podezření na kombinaci Java-Flash player. Zkoušel jsem obojí dát pryč, nainstalovat i starší verze, ale problém zůstává. Blb s kladivem a spojení přerušeno. Úplná trotolovina co nedává smysl. Pokud bych se nepřipojil na server, tak bych se neměl ani zalogovat.... Hlava mi to nebere. Klukovi jsem musel reinstalovat Win a nefunguje to taky. Takže si neužiju asi ani jejich báječné boje na ostrovech.... to mi "fakt" mrzí... :-)
Dobrý den, jen takový malý poznatek - hra mi také nešla více než týden. Problém byl nakonec ve spywaru, který normální antivir nezachytil. Spyware se snažil přesměrovávat stránky přes falešné DNS servery a dávat do nich reklamu, což pravděpodobně zablokoval server TSO. Doporučuji sken počítače pomocí software Spybot Search & Destroy 2. Je plně zdarma.
Link ke stažení například zde - http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/bezpecnost/ostatni/spybot-search-and-destroy/
Doufám že neporušuji žádné pravidlo když sem vkládám link.
Toto vlákno je sice poněkud "vousaté", ale už pár týdnů se potýkám s problémy u settlersonline. Na firefoxu po spuštění běží jakžtakž, postupně se však seká a tak zpomaluje, že to během pár minut není k hraní. Už jsem přenastavil i flash, dle nějakého jiného vlákna, ale firefox není použitelný.
U chromu naopak běží hladce a rychle, ovšem ... pokud dělám dobro, tak chvíli je normálně a pak se kousne a musím celou hru znovu načíst. Jiné hry nehraju, takže nevím, jestli to dělá i jinde ...
Co s tím?
Toto vlákno je sice poněkud "vousaté", ale už pár týdnů se potýkám s problémy u settlersonline. Na firefoxu po spuštění běží jakžtakž, postupně se však seká a tak zpomaluje, že to během pár minut není k hraní. Už jsem přenastavil i flash, dle nějakého jiného vlákna, ale firefox není použitelný.
U chromu naopak běží hladce a rychle, ovšem ... pokud dělám dobro, tak chvíli je normálně a pak se kousne a musím celou hru znovu načíst. Jiné hry nehraju, takže nevím, jestli to dělá i jinde ...
Co s tím?
Kontaktuj podporu.