View Full Version : Nejde přidat bonus
petrosionisus
23.01.13, 21:13
v nabídce (ikona hvězdy) se mi v kategorii zdroje hromadí železná ruda. Nejde totiž přetažením na "Dům starosty" přidat do skladů. Mám dojem, že je to od té doby, co se mi jednou hra celá zasekla, "Zdroj" (železná ruda) se přidal do skladu, ale nezmizel z nabídky "Zdroje". Od té doby, vždy když za něco dostanu železnou rudu, zůstane v nabídce a nejde použít.
děkuji
Petrosionisus
MOD_Gryphem
23.01.13, 21:26
v nabídce (ikona hvězdy) se mi v kategorii zdroje hromadí železná ruda. Nejde totiž přetažením na "Dům starosty" přidat do skladů. Mám dojem, že je to od té doby, co se mi jednou hra celá zasekla, "Zdroj" (železná ruda) se přidal do skladu, ale nezmizel z nabídky "Zdroje". Od té doby, vždy když za něco dostanu železnou rudu, zůstane v nabídce a nejde použít.
děkuji
Petrosionisus
Měl bych dva dotazy:
1) Není to buff, který se používá na důl železné rudy?
2) Nemáš plné sklady?
MOD_Gryphem
23.01.13, 21:26
děkuji
Petrosionisus
Měl bych dva dotazy:
1) Není to buff, který se používá na důl železné rudy?
2) Nemáš plné sklady?