PDA

View Full Version : Mobilní verze nebo zjednodušená aplikace pro androida

MadMaxx
20.01.13, 21:41
Zdravím,
někdy není možnost být ve vhodnou dobu u PC a bylo by dobré, kdyby šlo spustit TSO i na mobilu nebo tabletu.
Šlo by udělat zjednodušenou verzi (např. zcela bez animací, omezenou jen na vlastní ostrov atd.).
Osobně bych využil asi nejvíce možnost posílat geology hledat nová naleziště mramoru, stavět vyčerpaná pole atd.
Ostatně bych tu zjednodušenou verzi občas využil i na PC, neboť TSO mi vytěžují 4-jádrový procesor 3,6Ghz na cca 50%.

Alchemist
21.01.13, 12:55
Settlers ale jdou pustit na tabletu, aspoň teda na Androidu 4.1

MadMaxx
25.01.13, 17:03
Tak nevím v čem je u mne problém - na mé SE Xperii Ray proběhne loading a pak je konec.
Ostatně zůstává problém s velkou zátěží CPU na PC.
Nejde nějak flash akcelerovat přes GPU?

tommygun1
01.02.13, 11:43
jj taky bych byl pro aby to fachalo i na mobilu uz prave kvuli tomu abych treba v praci posilal geologa pridaval bonusy atd

Sss39
21.02.13, 00:26
DObrý den, muj tablet beží na androidu 4.1 mám poslední update, po naběhnutí mi napíše že pro chod je potřeba flashT a ten samozřejmně na nadroidu není... tak prosím o odpověď a případnou radu. Díky

Lucas
21.02.13, 10:52
S tablety moc velkou zkušenost nemám, ale na mobilech to jde spustit prý jen v prohlížeči Puffin (je zdarma jen na omezenou dobu), nebo přes Team Viewer, to se tablet přes internet napojí na počítač.

Tonda1993
25.02.13, 08:09
připojuji se k žádosti o mobilní aplikaci android....:confused::cool::eek: