View Full Version : Nesplnitelné úkoly denní atd.
Zdravím za poslední týden nebo dva se mi už po několikáté stalo že mi nešel splnit úkol na den nebo nějaký jiný drobný boční a to ať už typu vyrobte x kusu něčeho a nic se nesplnilo po tom co sem to udělal. Nebo mi často nejde u těchto úkolů zaplatit suroviny ze skladu, to tlačítků zůstává neaktivní ikdyž mám ve skladu všeho dost. nepomáhají moc ani restarty většinou. Naštěstí je to jen u těchto bočních drobných úkolů.
Díky za odpovědi,
Balvan
Tohle se stává v případě, že ten úkol kde máš něco splnit a máš už vše třeba skladem a jen čekáš na to kouzelné tlačítko "zaplatit", tak ten úkol čeká na nějaký jiný. Omrkni to. Jestli náhodou není v rubrice čekající úkoly nebo tak nějak. Tlačítko se Ti objeví, jak splníš ten úkol na který to čeká. Takhle to bylo u mně. A jěště to také blokují úkoly tipu "prožij tohle dobrodružství" (Jenže než dáš dohromady jednotky, tak je týden v tahu a Tobě tam pořád visí úkol.) Nebo tam je opravdu chyba. Chce to vidět.
no je to v čekajících úkolech ale netuším na co to čeká
Tak to není chyba hry. Už se o tom tady několikrát psalo. Nad čekajícím ůkolem je většinou pověšený denní úkol. Ten když nemáš splněný, tak nepůjde dokončit čekající. Nebo když dostaneš od hry nějaký úkol s dobrodružstvím. Projdi si úkoly co máš a zkus odhalit sám, kde je problém. Za chvilku na to určitě přijdeš.