PDA

View Full Version : Lagy

Papik
18.01.13, 17:47
Jak je přihlášených více hráčů, tak server těžce nestíhá a laguje. Ráno a v noci je to prý lepší, předpokládám, že hraje méně lidí.

Díky tomu se dějí věci při bojích na dobrodružství, občas zmizí poštou zaslaná věc, z buffování budov se stává nekonečný proces, atd. Je to opravdu velmi iritující.

Danzhor
24.01.13, 09:23
Dnes mi po ztratach bonusovych kosu zmizelo i 10 stavebnich povoleni, stale mi sede svitej v nabidce, mam screenshot, ale 10 povoleni mi to nevrati ... grrr

Danzhor
24.01.13, 09:32
tak nakonec se projevilo po 10 minutach a povoleni mi tak nezmizely bez náhrady, skoda ale zmizelych kosu ... nekde je chyba, netusim kde

Papik
08.02.13, 10:16
Moderátoři, někdo mi tu smazal post ze včerejška?

Citsu
08.02.13, 15:33
jj me taky

LoKiCZ
08.02.13, 23:26
Velmi zajimave, to mazani postu.

Vric
09.02.13, 08:00
Flash verze 11,5,502,149 v prohlížeči Opera verze 12.14 bez ohledu na nastavení velikosti úložiště funguje bezproblémů většinou do 10. hod ráno, večer je to pak zpomalené na úroveň, kdy se mi načítá např. ikona na přidání bonusu přes 93 vteřin (měřeno včera, po vyčištění prohlížeče CC Cleanerem). Je to celkem nepříjemné a více méně nehratelné.

Papik
09.02.13, 12:37
Asi nemravná cenzura nebo už laguje i forum ;-)

Přitom můj příspěvek byla vlastně reklamace platícího zákazníka. Důrazná, ale slušná a korektní. Buď to tedy neuneslo něčí ego nebo přišlo nařízení o smazání z vyšších míst.

Třeba se k tomu nějaký správce vyjádří, jak by minimálně slušnost velela.

SipkovejRuza
10.02.13, 00:50
Napsal jsi na podporu?
Tady ti to nepomůže ... podpora může zkontrolovat logy a vrátit co zmizelo.

Gungan
15.02.13, 16:41
Zeptám se je nějáké oficiální stanovisko k tomu že to tak laguje a ještě přidám ... když to začne lagovat tak mi začne naskakovat hláška spojení se serverem bylo ztraceno a potvrzeni "OK" a následuje odpal ze hry dol ogovací obrazovky a mužu opět použít "hrát nyní" a čekám pět minut na započetí logovací fronty ....

EDIT : opomenu chat ingame který se spíš restartuje než funguje ...

nechci být hnidopich ale pokud servery nestíhají nápor nebo nestíhá připojení tak kde je problém trochu přitlačit na želze nebo to aspon s grácí oznámit a řešit to ?? Neříkejte že to táhnete na 486tce v garáži a modlíte se aby soused nenašel připájený kabel na modemu kterým ste připojení k netu. 5ekl bych že nejden člověk si koupil nějáký ten diamant takže už by mohl být i nějáký ten výdělek...

MOD_Gryphem
15.02.13, 20:25
S následujícím větším updatem přijde i optimalizace systému. Mělo by to výrazně pomoct.

Ta 486tka společně s modemem mě opravdu pobavila:). Připomělo mi to jeden výrok: "Takhle si Hurvínek představuje válku."

Martinus85
18.02.13, 01:07
S následujícím větším updatem přijde i optimalizace systému. Mělo by to výrazně pomoct.

Ta 486tka společně s modemem mě opravdu pobavila:). Připomělo mi to jeden výrok: "Takhle si Hurvínek představuje válku."

No hurvinku, ale to, ze vam to nelaguje kvuli HW, ale kvuli tomu jak je cela hra napsana a jak efektivne ten HW potom vyuziva, je jeste horsi nez kdyby nestihal HW.

Vicodine
18.02.13, 02:59
Já se přidám:
Dnes mi kamarád buffoval mincovnu a výrobce zlata. Mincovna byla nabuffovaná hned, výrobce zlata za 23 minut. Bylo to okolo 22 hodiny. Krása.

MOD_Gryphem
19.02.13, 00:34
No hurvinku, ale to, ze vam to nelaguje kvuli HW, ale kvuli tomu jak je cela hra napsana a jak efektivne ten HW potom vyuziva, je jeste horsi nez kdyby nestihal HW.

Tohle je beta => hra je pořád ve vývoji. Takže to, že není optimalizovaný systém není nic nežádoucího. Právě naopak. Vývojáři ví na co reagovat.

fooly
20.02.13, 03:43
Beta 2,5 roku?Jediná hra o který vim,že je takhle dlouho v betě.Spíš univerzální výmluva.

MOD_Gryphem
20.02.13, 21:03
Beta 2,5 roku?Jediná hra o který vim,že je takhle dlouho v betě.Spíš univerzální výmluva.

A co třeba WoT? Oficiálně je to taky beta... teda pokud vím.

Magicman
22.02.13, 15:57
Zbývá mě ještě 4 povolení stavět, ale nejde to. nejdou mě ani bourat ani stavět budovy. co to je za bordel

SipkovejRuza
22.02.13, 17:28
refresh / reload :)

BigBang
03.03.13, 10:40
Po upgrade a zvýšení výkonu začala hra brutálně lagovat. Na obchodě trvá potvrzení 30-45 vteřin. Pokud se v té době něco prodá, tak se mi to zasekne navždy. (Do restartu)
Armádu dám přesunout jednou to ukazuje dorazí za 15 minut, pak najedou 29 minut.
Uložení nových jednotek u generála cca 20 vteřin.
Generál začal při útoku poskakovat jako žába. Prostě se někdy zrychlí a začne asi teleportovat.
Buffování přátel skoro nejde udělat .
Přechod na a z dobrodružství tak 20 vteřin.

Jestli tohle bylo vylepšení výkonu, tak prosím zhoršit. Předtím se to nestávalo. A když tak né tak často.

BigBang
03.03.13, 13:43
Tak zírám, že blbne i fórum. Mám napsané normální věci v editaci to vypadá správně, ale prezentuje to nesmysly. Áchjo

Galaxitus
03.03.13, 14:10
lagy,lagy,lagy,uz se to neda skoro hrat. info o tom co se po update stalo nikde,info kdy to napravi nikde..GJ Blue Byte..MMO roku,si delaj legraci ne

Bukowski83
03.03.13, 14:30
A jste trapní nejvíce s tím, že tady není schopný nikdo odpovědět ani na jeden dotaz...to mně pak vysvětlete, na co to forum máte???

Gungan
04.03.13, 20:07
Tohle je beta => hra je pořád ve vývoji. Takže to, že není optimalizovaný systém není nic nežádoucího. Právě naopak. Vývojáři ví na co reagovat.

no tak je týden po updatu a troufnu si říct že te 486tce odešlo chlazení a veverka vám odhryzla koax k internetu a nosíte to ted po kyblíkách ... Jako kluci nechci být hnusný ale to zlepšení , .. avizované zlepšení nula ... nevím co vám ten programátor opravoval ale měli byjste ho pořádně přetáhnout karabáčem.
To máte sakra fakt takový problém s hrou že vám nestíhá ? Výmluva s betou je dobrá ale už ohraná ...
ANO hraju to zdarma ale teda spíš nehraju .. místo odreagování se spíš naseru dycky.... šlo by nahodit nějáký graf jak je to s přístupem a kapacitou výkonu nebo tak něco ?? jakmile se přehoupne čas do špičky a připojí se víc jak pět lidí tak to začne lagovat ne a odezva klesá s bufama někdy i nad 15 minut jako to je tragédie ...

díky za odpověď .. Gungan

Dalnar
04.03.13, 21:08

Tebe to pobavilo, mě spíš rozplakalo...

RetreapeR
04.03.13, 21:20
Bohuzel zazivam podobne veci, dva nastejno poslani generalove dorazi do adventury i s rozdilem 10+ minut, dost casto je potreba hru restartovat, aby se obnovili veci v nabidce, nebo zmizeli jiz brourane budovy, .....

SipkovejRuza
04.03.13, 23:00
je někde informace (pro CZ)
... jaké servery
... kolik serverů
... umístění
... technologie
... kolik je lidí online ... nějaký graf za den určitě máte

je to fakt hrozné ... bonusy, přepínání mezi přáteli, ostrovem a dobrodružstvím, trh, načtení tvorby jednotek, zásobárny ...

a je to smutné ... těšili jsme se na update a i když byl o týden posunut, tak se to nevyřešilo ... škoda

ano je to BETA ... ale není to už jen výmluva :(

Gungan
05.03.13, 20:46
No je 20:37 už hodinu tady zevluju a snažím se obonusovat baráčky , stavět pšeničné pole a poslat armádu na dobrodružství.

Bonusy naskakují cca s 35 vteřinovým lagem občas teda některý ne ...
Pšeničné pole stavím tak že naklikám tři a za čtyři minuty mi to načte postavení projede to rychloodpočtem všecky tři pole a můžu stavět další tři
Armádu sem poslal tam to jelo jakože skoro na čas 5 minut sem pet minut tam :-) ale když sem sip oslal generála na cestu zpět pro zbytek vojáků tak po dvaceti minutách se teprve oběvil odpočet kdy se genrál vrací ...

tož jako kluci to néééé , to si vemte ty vaše dárky za nejlepší MMO roku a kupte za to fakt trochu lepší výkon. Hurvínek si válku představuje jednoduše já todle taky. pokud to jednoduchý není tak mě vyveďte z omylu ...
Avizovaná odstávka na 6.3. .... kashi tam v tom deníčku slibuje nové dobrodružství a úžasné fičůry. Jako se asi zamyslete jak to stíhá server doted a bude stíhat potom. to že tam naperete kupu nového a dalsiho "balastu" tak bych řekl že to moc nezrychlíte. Spíš naopak. Možná by jste mohli příští odstávku věnovat čistě jen optimalizaci a pokusu odstranit ty strašlivé lagy než tam cpát novinky. Určit ano skopčáci to asi na serveru taky mají a my chcem samozřejmě taky novinky a vychytávky ale skopčáci to asi mají server na trochu jiném levelu.

doufám Doufám DOUFÁM že ta vaše odstávka k něčemu bude ne jak ta poslední kdy ste těch lagů přidali o 25% víc možná pokud to přidá další lagy se na to vykašlete uplně a omluvte se že to jen podělá server a nechte to tak jak je .. já obchodní nabídku oželím a nové dobrodrůžo taky když mě to nesebere půl roku života ....

Gungan

EDIT : no tak nevím zda sním či bdím .... dva generálové jeden zkušený zotavují se 2 a 4 hodiny ... ten diamantovej je zotavený a tomu normálnímu zbývá 3:33 ... tak to si už děláte prdel ne ?:-) a to ten diamantovej padnul asi pět minut po tom normálním .... kluci vazne stim neco delejte todle je na nějáký bulvární článek do Blesku :D

Grong
06.03.13, 08:07
No, řešení je hrát na EU serveru, tam je to sice taky beta, ale už tam asi nezkouší kolik lidi vydrží. Myslím si, že lidi co to hrají zadarmo vydrží víc než ti co do toho sem tam hodí nějakou kačku. Otázkou je koho chtějí provozovatelé u této hry udržet. No nic, minimálně se vrátím na EU server.

Reborn
06.03.13, 11:09
celkem me nastvalo ze jsem vyslal dva generali hra ukazala jak se mi to krasne povedlo je vyslat akorat boj tvrval nejak dlouho tak ci rikam kde je zrada..
po odjeti a znovunajeti do dobrodruzstvi jsem zjistil ze jeden z generalu vubec nevyrazil na cestu.. v tomto se hra chova nejak divne

Prometheus
10.03.13, 20:01
Gungan Vyvedu tě z omylu, DE servery a především S1 lagují ještě více. Při každém eventu je to takřka nehratelné a jsem velmi zvědav zda se bude opět opakovat situace z loňska při oster eventu (pár dní se nešlo vůbec lognout...).
Prej "Nejlepší klasická hra v prohlížeči a Nejlepší vztah s komunitou" http://smiles.kolobok.us/standart/rofl.gif

SeFF
17.04.13, 10:49
Tímto bych chtěl poděkovat vývojářům za odstranění velké odezvy (lagy) od serveru. V mém případě vše funguje parádně. A dokonce i když je odezva větší, tak generálové mi už nevychází zároveň, ale tak jak mají.

P.S.: Tohle je jen můj případ, pokud někdo lagy má, tak je to možné.

pavel1269
28.09.14, 15:03
Od pondelka mam problem s obchodem. Troch use to zlepsilo, ale cast ose porad stava, ze otevru okno "Prodej", tak musim nejakou dobu cekat, nez se to spravne aktualizuje (cena slotu) a pak teprve tam neco mohu nahodit.

A od vcera nebo patku mam problem s pameti, hra mi ted zere 600MB pameti. Ale cas od casu "se zasekne" (vse krome chatu nefunguje), naalokuje si dalsich 600MB a rozjede se zase funguje. 1x to jde snest, ale pak kdyz alokace se vyhoupne k 2GB, tak uz je to neunosne (pokud neco nedejboze delam).