PDA

View Full Version : Útok ve více vlnách

TeryPV
15.01.13, 15:57
Měl bych dotaz. Jak mám provést útok na tábor banditů, ve více vlnách? Nikde jsem nenašel jak to provést. Pokud pošlu jednoho generála a hned vzápětí druhého, nepřijde mi, že by bojovali oba.

Díky za odpovědi.

Lucas
15.01.13, 18:10
Oba nebojují. Vždy jeden po druhém. Tomu se říká vlny. Vlny v moři také nechodí současně :). Pokud se snažíte na kovozuba, chucka nebo divokou mařenu zaútočit se 400 jednotkami naráz, tak to je nemožné.

Chobec
29.01.13, 22:38
Tak to je pekne na "nic". Myslim ze cele ty utoky jsou velkou slabinou hry

LoKiCZ
30.01.13, 01:41
Chobec - takhle ta hra funguje.

Jirkator
20.02.13, 08:18
Takže první generál padne a až ten druhý dorazí tábor banditů?

Julus
20.02.13, 10:24
Ano padne, ale nestratis ho, jen prijde o vsechny sve jednotky a 4 hodiny se bude lecit (2 hodiny u veterana a zkuseneho generala)

Jirkator
22.02.13, 08:02
Áha, já myslel, že je pošlu současně a oni pak současně zaútočí spojenými silami. Předpokládám, že do bude stejné i v případě, kdy pošlu dva generály na dva sousedící tábory ( generál bude dostižen ) současně.

SipkovejRuza
22.02.13, 09:19
Zkus si projít tohle fórum - návody ... je tam jak se bojuje, jak se počítají ztratý a síla ...
vůbec neuškodí se chvilku zastavit a pročíst si poznatky lidí, kteří to hrají déle a mají zkušenosti, o které se podělili :))
můžeš hledat vlastní cestu, ale v 90% skončíš u té jejich nebo se nebudeš moc lišit :)