View Full Version : Přihášení do hry
Donnie43201
27.07.17, 18:57
Ahojte, celé odpoledne mi nejde přihlášení do hry, stále dokola se mi ukazuje hláška CHYBA - Je nám líto, vyskytla se chyba. Opětovně načtěte stránku a zkuste to znovu. A tak načítám a zkouším dokola. Nějaká pomoc?
Donnie43201
27.07.17, 19:02
Ještě dodatek, vymazána historie, vyčištěny cache i cookies
mam stejny problem, nejde mi to ani v jinych prohlizecich, ani na jinem pc, ale kdyz jsem zkusila zalozit jiny ucet a prihlasit se pres fb tak to slo, po odhlaseni jiz ne.
Donnie43201
27.07.17, 19:37
Doufám, že se tomu bude někdo věnovat, běží mi premium
tipla bych az zitra rano... :(
Dear players,
There was a Uplay maintenance yesterday and it affected TSO. It is now completed. If you still have concerns, you may contact customer support (https://www.thesettlersonline.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora).
Regards,
BB_Sious
Next time, please, let players know about maintenance __before__ it happens.
It's Monday morning and the game still does not work ...
Game Update - 03.20.2018 [Completed] a v 17:45 stále nejde.
po té jejich slavné akci dnes se nemůžu připojit jenom já,nebo ještě někdo????
Proč mně to nepřekvapuje?
další akce...zase po termínu....a zase nic.....))))
Dear players,
The network and database maintenance today, Thursday, April 26th completed on schedule (02:00 CEST - 08:00 CEST). You should now be able to log in. Please contact support (https://www.thesettlersonline.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora) for further assistance.
Regards,
BB_Sious
Ahoj. Kamarád má problém s přihlášením do hry. Jede na pár dnů pryč a tak se chtěl přihlašovat do hry z mobilu. Stáhnul si prohlížeč puffin a tam to zkusil. Po přihlášení to po něm chtělo captchu, ale nikde nebyl. Následně se nejde přihlásit ani z pc. Opět to chce captchu, ale nikde ji tam nevidí.
Díky za radu
Ahoj. Kamarád má problém s přihlášením do hry. Jede na pár dnů pryč a tak se chtěl přihlašovat do hry z mobilu. Stáhnul si prohlížeč puffin a tam to zkusil. Po přihlášení to po něm chtělo captchu, ale nikde nebyl. Následně se nejde přihlásit ani z pc. Opět to chce captchu, ale nikde ji tam nevidí.
Díky za radu
Má kamarád zapnutý adblock? Myslím, že TSO bere tu pitomou captchu od googlu...
Mě se nedaří přihlásit přes FB z vašeho prohlížeče. Z Firefoxu mi to jde. Klikám na tlačítko Facebook a to nereaguje.
Po kliknutí na "Hrát nyní" dojde k redirectu na https://www.thesettlersonline.cz/cs/údržba (https://www.thesettlersonline.cz/cs/%C3%BAdr%C5%BEba) se známým textem:
"Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace."
Avšak nikde žádná informace o tom, co se děje. To jsem sám, komu to nefunguje?
Po kliknutí na "Hrát nyní" dojde k redirectu na https://www.thesettlersonline.cz/cs/údržba (https://www.thesettlersonline.cz/cs/%C3%BAdr%C5%BEba) se známým textem:
"Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace."
Avšak nikde žádná informace o tom, co se děje. To jsem sám, komu to nefunguje?
Taky mi to nejde...
Dear players,
The game went offline yesterday, January 27th for unscheduled maintenance to fix the problems that affected many users and several games other than The Settlers Online. Sadly, due to the timing and constraints in manpower, notifications were only posted on our English channels. I apologize for the inconvenience caused.
The game is now back to normal and we will keep you posted if there are any further updates.
Thanks for your patience and understanding.
Kind regards,
BB_Sious
Kralyks1234
10.04.19, 17:18
Ahoj nemohu se pripojit do hry uz dneska po druhe to slitlo a pripojit se nejde hra se nahraje jen do 1/4 a konec pak to tam stoji prnt.sc/na5i6l
ps: nepomaha mazat kokies nic .... dělá to nekomu ?
a pořád se nejde přihlásit do hry a problémy mělo i včera spousta hráču co jsme se bavili navíc se hra děsně seká
a pořád se nejde přihlásit do hry a problémy mělo i včera spousta hráču co jsme se bavili navíc se hra děsně seká
Ano, mám to samé dostal jsem se do hry až večer, celý den to nešlo. Přihlašování trvá šíleně dlouho. Paměť vyčištěna, problém je na straně poskytovatele. Vyzkoušel jsem asi 5 prohlížečů. Už mě to nebaví, pořád nějaký problém. Tento od poslední úpravy.
Quasimodo666
11.04.19, 08:31
mám úplně stejný problém ... hra se nenačte ...
Hello Settlers,
Our team is looking into the long loading issue.
In the meantime, try to reset your internet connection or connect to a different connection (if available).
You may also do a DNS cache reset to see if this resolves the issue.
Instructions here:Windows
Step 1: Open the Command Prompt
*Windows XP: Click on the Start Menu and click Run. Type in cmd and hit enter.
*Windows Vista/7: Type cmd in the search bar and hit Enter.
*Windows 8: Press Win key (Windows logo key) and X on your keyboard. Click on Command Prompt.
*Windows 10: Press Win key + R.
Step 2: Flush DNS
Type ipconfig /flushdns and hit Enter.
https://www.maketecheasier.com/assets/uploads/2017/09/flush-dns-windows-10-run-command.png
Job done!
Mac OSX
Step 1: Open the Terminal
*Navigate to Applications -> Utilities -> Terminal
Step 2: Flush DNS - Type the following command and hit enter.
*Mac OS X Yosemite and later
-sudo killall -HUP mDNSResponder
*Mac OS X Yosemite v10.10 through v10.10.3
-sudo discoveryutil mdnsflushcache
*Mac OS X Mavericks, Mountain Lion and Lion
-sudo killall -HUP mDNSResponder
*Mac OS X Snow Leopard
-sudo dscacheutil -flushcache
Thanks for your patience and understanding.
Regards,
BB_Sious
zdravím , tretí deň mám problém s pripojením , velmi pomali sa to načítáva - trvá to aj 5 hodín
Kralyks1234
13.04.19, 16:34
ani dnes se pres maxthon 5 nejde pripojit dokonce ani pres 4 uz DNS promazavani taky nepomohlo proste je to rozbity ve hre uvas na serveru ,tak tosi to opravte
uz moc prohlizecu nezbyva skousel sem v cem hra jede
maxthon nitro - orezana verze maxthonu (tam ovsem nejde v TSO strance zvetsovat pismo)
pole moon - pismo taky nejde
safari - pismo taky nejde, zde navic nejde ani prechod s fuul screenu do normalu neprakticky prohlizec na TSO
chrome -jen zde to nacte ale trva to hodne dlouho ,ale pak to tam jde pismo +/-
ps:to byl priklad v cem to jde ale nalogovani do hry tam trva taky ohodne pomaleji jak obvykle
od 9.4.2019 od té udržby je oříšek se do hry dostat netrva to par minut ale inekolik desitek minut
30min cekat , kdo ceka dyl pak zkuste napr maxthon nitro je sice orezani nic neumi ale do hry se aspon dostanete me t otrvalo z nitrem 5-10min dnes
vcera 2minuty
Znova opakuji, musíte kontaktovat podporu.Tady nikdo nic nevyřeší.
Dobrý den, celá ta parta to dělá proto, aby jsme přestali hrát. Nechápu na co jsou neustále vylepšení, když hra jede čím dál hůře, dokud se nezačali přidávat nové věci, hra jela v pohodě a problémy byli jen při eventech. Nepamatuji kdy mi hra šla bez problémů, asi týden mám problém se přihlásit, všechny ty o cookies prohlížečích atd...vše jsem zkoušel...dnes nejsem schopný se zalogovat od 6:55. Došla mi trpělivost, normálně bych se na vše vykašlal, ale chci se jen slušně rozloučit s lidmi co s nimi už nějaký ten rok hraju...
Neočekávám radu, jen kdyby jsem se nedostal do hry, tak si to snad někdo z cechu přečte a uvidí, že chyba není u mně.
Kralyks1234
06.06.19, 15:59
ahoj tak dneska masakr zase to maji rozbity to neni normalni pres google chrome se dohry nedostanu je to proste marne misto abyc hral ta kse je nloguj ua loguju a nic
od 12hod sem se dostal l do hdy je njednou a pak kdyz se mmusel od PC oodejit ta kprijd ua hra sekla ok n jale refreh a zase d onejde nalogovat uz hodinu 150 chrome prohlizecu a nic nepomaha ani ty jejich zrychleny upravy ,- uz aby to meli an HTML 5 ta flassh t o je masokr, no nic jd use pripojit pres jiny prohgližec to t oje neskutecny
co se tady deje
Nemůžu se přihlásit na mac booku,je nějaká cesta mimo windows klienta,který samo na macu nejde spustit??
Dear players,
This is an old thread. Old log-in issues have been fixed. You can create a new thread if you encounter any new log-in issues.
Regards,
BB_Sious