View Full Version : Spojení selhalo
Proč se mi vždycky když chci zapnout hru zobrazí : Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opetovne pripojit. Jestliže problém pretrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na rešení problému.
Nechcete si nechat nic uniknout?
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
MOD_Gryphem
22.01.13, 19:11
Stále máš tento problém?
Mě to píše taky, co s tim?
MOD_Gryphem
23.01.13, 21:04
Mě to píše taky, co s tim?
Jedno z těhle doporučení by mělo fungovat:
1) Změnit prohlížeč.
2) Promazat cache prohlížeče (nejlépe i celou historii + cookies).
3) Požít program CCleaner, který například stáhnete zde (http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/).
4) Reinstalovat Flash.
Pokud je stále stejný problém, tak se opět ozvi.
Ahoj..taky me to blbne uz me to vykopava temner po minute. Historii sem vymazal CC jsem udelal ted se chci zeptat jak se restartuje nebo reinstaluje ten Flash ??
MOD_Gryphem
15.02.13, 20:18
Ahoj..taky me to blbne uz me to vykopava temner po minute. Historii sem vymazal CC jsem udelal ted se chci zeptat jak se restartuje nebo reinstaluje ten Flash ??
Většinou stačí odinstalovat/instalovat doplněk v prohlížeči.
mam Operu nevim kde to v ni je ,. problem pretrvava,,
MOD_Gryphem
17.02.13, 12:09
mam Operu nevim kde to v ni je ,. problem pretrvava,,
Tak přes ovládací panely -> přidat/odebrat -> a tam si najdi Flash.
Jen doufám, že neřekneš, že máš linux :).
ne nemam .. jinak ted jsem to skousel schvalne v jinem prohlizeci Google Chrome a porad to pada..
no tak sem preinstaloval Flash a hra vyrzela cele 3 vteriny
neni mozne ze je chyba nekdo v tom Chatu.. vzdycky prvni Spadne chat pak to jede chvili a pak to spadne cele neni mozne ze je pretezovan precejen x lidi tam pise s*** + hromada obchodnich nabidek do toho dlasich x lidi septa,,,