PDA

View Full Version : General byl porazen + zraneny general po konci dobrodruzstvi

Nexal
08.01.13, 06:40
general se zranil na dobrodruzstvi
lekarnicka byla pouzita na dobrodruzsti
ukol se nesplnil, general se ozivil (lekarnicka byla pouzita)

SeFF
08.01.13, 07:13
1)
general se zranil na dobrodruzstvi
lekarnicka byla pouzita na dobrodruzsti
ukol se nesplnil, general se ozivil (lekarnicka byla pouzita)
S tímhle jsem já osobně problém neměl.

2)
zraneny general po konci dobrodruzstvi se zazracne uzdravil za 30m pochodu
Generál se při ukončení dobrodružství automaticky vyléčí => jak dojde domů je ready na další akci.

Nexal
09.01.13, 01:59
S tímhle jsem já osobně problém neměl.
Generál se při ukončení dobrodružství automaticky vyléčí => jak dojde domů je ready na další akci.
Co to znamena, udelal si to same a splnilo ti to ukol nebo si to nedelal vubec ? Je doufam jasny ze se tu snazim popsat chybu v ukolu.

Co se oziveni generala tyce to jsem schopnej prijmout jako specifikum dobrodruzstvi. Tudiz to odstranim.

SeFF
09.01.13, 07:56
Sorry, že jsem to lépe nepopsal. Chtěl jsem říct, že s tou lékárničkou nebyl problém. Umřel general -> dostal jsem Q -> použil lékárničku -> Q dokončen.

Nexal
09.01.13, 13:55
Sorry, že jsem to lépe nepopsal. Chtěl jsem říct, že s tou lékárničkou nebyl problém. Umřel general -> dostal jsem Q -> použil lékárničku -> Q dokončen.
Kde si ji pouzil, na adventure nebo doma ?

eLzyx
11.01.13, 22:04
mám problém s lékárničkou.
Byl jsem poprvé poražen (boss pravého prostředního sektoru), vyskočil quest, že mám použít lékárničku a lékárnička nikde. Vím, že má být ve hvězdičce/bonus, ale tam není. Ani jsem ji už nepoužil.

eLzyx
24.01.13, 19:04
ví někdo alespoň, kde se dá ta lékárnička pořídit? Ať ten úkol dokončím ...

Lucas
24.01.13, 19:54
Běžnou cestou asi nikde, je to dost divná věc ta lékárnička. Dostane se jenom 2x za jeden quest a pak už nikdy. Těžko chápat co tímto itemem vývojáři sledovali. Uprosit někoho z BB ať ti ten quest udělá.

Nexal
30.01.13, 01:49
eLzyx, ze lekarnicka neprijde je jiny problem.
Kazdopadne, psal jsem na podporu, potvrdili ze je to nutne udelat na domacim ostrove, protoze na dobrodruzsti se to nepocita. Dokud neopravi text zadani tak je treba si na to davat pozor, protoze jinak budete v jeste horsi pozici nez ti co lekarnicku nedostali