View Full Version : Cechovní úkoly
Dobrý den,
Máme jistý problém s cechovními úkoly,zkusím tedy trošku popsat náš problém....
Včera jsme plnily své malé cechovní úkoly,ale hlavní cechovní úkol byl "Své úkoly musí splnit 26 lidí z cechu" problém je,že tyto úkoly splnilo pouze 22 hráčů.Dnes je nový den a máme tam další cechovní úkoly,jenomže jsou bohužel v čekajícíh úkolech,jelikož jsme nesplnily ten hlavní včera,ale problém je taky v tom že tyhle cechovní úkoly nejdou zrušit jako ty obyčejné.
Tak se ptám co s tím teďkom,programátoři zapomněli přidat tlačítko na zrušení úkolu nebo ........ ?
S pozdravem hráč Edi3e.
Ps: Děkuji za jakékoliv fungující rady. :cool:
Dokud nedoděláte ten první úkol, tak se nehnete. Tlačítko na zrušení by muselo být jen pro cech mastera, aby to nezrušil nikdo jiný. Ale taková možnost zatím není.
Je to dost nedomyšlený ... neaktivní členy jsem kvůli tomu vykopnul a novým se úkoly negenerují, takže je to pro cechovní úkoly stopka už na vždycky?
Po kolika dnech ten souhrnný cechovní úkol zmizí?
Je to nově přidané,tak to má chybu,mělo by to takhle třeba zůstat,ale nově příchozím by se měl přidat ten starý quest aby ho ten daný cech mohl splnit...
Dobrého dne přeji :
Má drobný problém
Plním úkol cech :
Zaplatit 400 chleba a vyrobit dostatek osamocených mramorů bloků,tak abych získal 150 jednotek mramoru.
No a zaplatil jsem jeden blok-ten se mi připsal ke splnění úkolu cechu a pak dva a ty se nepřipsali.
Vůbec to nějak dnes laguje-mám tu šedej talíř ryb ktery jsem na něco použil a neodečetl se mi atd.....
Jen pro zajímavost-Geolog mi asi 4hod hledal mramor-vždy odběhl čas a začal běžet nanovo a nic nnenašel......
Mám podobný problém s plněním cechovních úkolů, ale je nějaká možnost zjistit, kdo ten úkol udělal a kdo ne? Protože takhle nevím kdo.....
Visící "starý" úkol MŮŽE zrušit velitel cechu. Osobně vyzkoušeno.
To ale dodali nedávno že?
no a u nás v cechu včera nastal tento problém:
splnili jsme jako cech ukol z predesleho dne, obdrzel jsem 49 minci, cca v 18 hod, do te doby čekajíci cechovní naskočil, mel jsem zaplatit 170 koni a vytvrit blok mramoru, i dal jsem ho v zasobarne udelat, za pul hodiny kouknu a splnit si a ono ejhle. Cely cechovni ukol zmizel. a všem z cechu :) no a dnes nenajel vubec zadnej .. a včil mudruj babo :D :D
Tomu se říká mít blbej den :-D
Ahoj.
Co mám dělat, když polovina lidí z mého cechu nedostala ještě nikdy žádný úkol a nechce jim naskočit ?
cechovní úkoly dostanou ti co jsou v cechu minimálně den a máte v cechu víc než 10lidí. U nás v cechu problém s úkoly není.
navíc máme na tohle přímo člověka který se zabývá tím kdo úkol splnil a kdo ne, takže máme přehled.
My máme úkol cechu splněný 39/39 ale je zaseklý v přehledu úkolů a nejde vzít odměna. Ta by se měla zřejmě vybrat sama automaticky, ale dneska se to nestalo.
My máme úkol cechu splněný 39/39 ale je zaseklý v přehledu úkolů a nejde vzít odměna. Ta by se měla zřejmě vybrat sama automaticky, ale dneska se to nestalo.
Musíte počkat. Někdy pár minut, někdy hodinu.
Potvrzuji, okolo půlnoci se to samo fixlo tj. cca 3 hodiny sme čekali.
již třetí den se mi nezobrazují cechovní úkoly. Před tím to bylo v pohodě.
MOD_Gryphem
01.02.13, 12:08
již třetí den se mi nezobrazují cechovní úkoly. Před tím to bylo v pohodě.
Není vás v cechu méně než 10?
Mě se dneska stala nemilá věc. Mazal jsem svůj běžní denní úkol (splň dobrodružství piráti) a přitom zmizel i úkol cechovní - celému cechu. Asi protože jsem vůdce cechu a stalo se to u mě. Každopádně nemilé. Mám pocit že za to mohl ten lag v klientu. Určitě jsem nesmazal úkol cechu, protože to by mi tam ten běžný denní zůstal.
MOD_Gryphem
01.02.13, 21:14
Mě se dneska stala nemilá věc. Mazal jsem svůj běžní denní úkol (splň dobrodružství piráti) a přitom zmizel i úkol cechovní - celému cechu. Asi protože jsem vůdce cechu a stalo se to u mě. Každopádně nemilé. Mám pocit že za to mohl ten lag v klientu. Určitě jsem nesmazal úkol cechu, protože to by mi tam ten běžný denní zůstal.
Upozorním na to vyšší moc. Ať se na to podívají.
Prometheus
10.02.13, 10:50
Zdravím. Opět se opakuje situace z ledna, kdy nám přestaly chodit gild kvesty. V pátek 08.02.2013 jsme gild kvest splnili, ovšem od té doby nenaskočil žádný nový.
Problém ovšem nastal již dříve, při prvním "výpadku", kdy nám přestaly chodit čekající gild kvesty.
Čekat opět do další údržby, kdy to možná opravíte a přijít o další stovky gim denně...? Na jiných serverech je za podobné kiksy kompenzace. http://themaresnest.files.wordpress.com/2009/12/2014_whistling_and_rolling_eyes.gif?w=450
Hola Všem... Plně souhlasím s příspěvkem Promethea. Další údržba je plánovaná na 20.2 což je dost dlouho. Ztráty gim budou nezanedbatelné vzhledem k tomu že nás je v cechu 90... Kompenzace by byla fér...
¨
Já chci taky kompenzaci :)
Ahoj dnes jsme splnili cech ukol a načetl se nám nový ale cech mince se nám nenačetli co s tím?
ziadna nebude, oficialne sa jedna o betu takze nikto za nic neruci a chyby su samozrejmost....
Zajímavý že na německém servru to byla beta dva roky a kompenzace za "chybky" byla každou chvíly. I jen za to když se protáhla pravidelná udržba :))