PDA

View Full Version : Brněnský sraz



Roderik
27.05.16, 17:54
Dne 11. června (sobota) se uskuteční sraz hráčů TSO. Akce proběhne v Brně a to od 14 hodin v zahradním restaurantu MJ Holiday (http://www.holidayrestaurace.cz/). Restaurant je snadno dostupný autem, na kole i šalinou. Je zde dětský koutek, takže pokud nemáte v plánu lepší výlet, můžete se odpoledne zastavit i s rodinkou. K dispozici bude hra BANG a bude-li dostatek účastníků, tak i tombola o ceny a dobrodružné pátrání ve stylu TSO. Přibližně v 21 hodin je plánován přesun na brněnskou přehradu na jubilejní 100. ohňostroj v rámci přehlídky IGNIS BRUNENSIS (http://www.ignisbrunensis.cz/11-6-2016-europla-spanelsko--1642.html). Případné ubytování ze soboty na neděli je ve vaší režii.

Prosím o včasné nahlášení účasti, nejlépe zprávou přímo ve hře! Obratem vám sdělím moje kontaktní číslo pro případnou komunikaci při jakékoliv změně. Máte-li jakékoliv dotazy či připomínky, nebojte se mě zeptat. Třeba budu znát odpověď.

Změna místa konání vyhrazena! Doporučená uzávěrka přihlášek na sraz je ve středu 8.6. do 12:00. Následně proběhne rezervace míst a potvrzení místa konání.

P.S.: Poprosím o sdílení a přeposílání odkazu v rámci cechu a mezi přáteli, abych nemusel tolik spamovat globál. Děkuji :-)

Roderik
01.08.17, 17:20
Brněnský sraz 2017

V pátek 18. srpna nabízím další příležitost osobního setkání hráčů TSO a jejich přátel. Tentokrát si dovolím akci situovat do kulečníkového klubu BRIO (http://www.briokulec.cz/) a to mezi 17. až ?? hodinou. Máte-li zájem si něco zahrát nebo jen tak si posedět u pivka a pobavit se o hře či o čemkoliv jiném, jste srdečně vítáni. Jen bych opět poprosil o nahlášení Vaší účasti, abych měl nějakou představu o našem množství a mohl zajistit patřičnou rezervaci.

Změna místa konání vyhrazena. Mobilní číslo pro případnou komunikaci sdělím zájemcům o sraz poštou. Svoji účast mi prosím nahlašte do středy 16.8. Pište nejlépe zprávou přímo ve hře.

P.S.: Poprosím o sdílení a přeposílání odkazu v rámci cechu a mezi přáteli, abych nemusel tolik spamovat globál. Děkuji :-)


S pozdravem Lord Velitel Night's Watch Roderik

RAVARAGE
04.08.17, 23:09
kůůůrňa tož to se hlásím jakožto Redbul pro některé zasvěcené :D aka Ravarage

Tulidlo
09.08.17, 07:13
Já též dorazím, jinak mám v autí volné ještě tři místa.
Kdo by chtěl z Práglu přiblížit a pak zpět može jet se mnou.
Do zpráv mi napište, kdo by měl zájem.