PDA

View Full Version : [Feedback] Crisis Quest Part 3 - A Great Evil

Old_BB_Amta
20.05.16, 15:15
Dear Settlers,

Please leave your comments about the latest Dev diary (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/2814) in this thread.

BB_Amta

czbacil
25.05.16, 20:10
Super akce i odměny průběžné a finální, já už mám splněno, ale i tak jsem se skvěle bavil a těším se na další krizový úkol.

Had1977
25.05.16, 20:18
supr no spravene za dva dni chcelo by to viac ukolov.spraviš dostaneš nove +nove ine odmeny inak fajn dalo sa

Refly
25.05.16, 20:57
It is great! Please do similar quest-based events more often. ;)

SwordfishCZ
25.05.16, 21:20
To teda nevím jak u vás pánové, ale u mě to mají vypočítané akorát. Jsem lvl 52 a přijde mi, že všechno co mám vyrobit trvá (i s určitými bonusy) přesně 12h. První fázi jsem měl hotovou přesně za den, druhou taky přesně za den, třetí budu mít zítra večer (čili za den a půl) a čtvrtou ... uvidíme jak se zadaří ale nevěřím tomu, že v pátek budu mít hotovo. Spíš to vidím až na neděli, páč v sobotu nemám čas. Jak říkám, je to přesně akorát.

Roderik
25.05.16, 22:28
Samotný krizový úkol vítám a výroba všeho možného mi nevadí. Ale. Chtělo by to trošku pestřejší složení úkolů a ne jenom vyrob tohle, vyrob tamto. A druhá věc, neškodila by na konci nějaká unikátní budova za splnění. Zkrátka něco na památku, aby třeba za rok, když nějaký nováček navštíví ostrov a uvidí tam stát například sošku zlého skřeta, aby si mohl hráč zavzpomínat: "Jo jo, to jsme dostali před rokem, za splnění krizového úkolu."

smudla2
26.05.16, 08:33
Thanks for the quest. Such campaigns greatly refresh the game!

Lakraton
26.05.16, 13:34
Za me quest fajn, jen nevim proc nektere LVL maji jako odmenu vec, ktera neni stala. Viz. skolka pro 36-45. Tohle mi prijde docela nedomyslene.

Old_BB_Amta
26.05.16, 13:38
Hello folks,

Thank you for your feedback and for sharing your positive comments on the Crisis Quest.

Samotný krizový úkol vítám a výroba všeho možného mi nevadí. Ale. Chtělo by to trošku pestřejší složení úkolů a ne jenom vyrob tohle, vyrob tamto. A druhá věc, neškodila by na konci nějaká unikátní budova za splnění. Zkrátka něco na památku, aby třeba za rok, když nějaký nováček navštíví ostrov a uvidí tam stát například sošku zlého skřeta, aby si mohl hráč zavzpomínat: "Jo jo, to jsme dostali před rokem, za splnění krizového úkolu."

Thank you for your suggestion! I will make sure to forward it.

Cheers,
BB_Amta

Mirda
26.05.16, 14:41
Nestíhám

eda82
26.05.16, 19:09
Ahoj , myslím že je to super . Něco takového sem si představoval už dlouho. Bral bych každý měsíc (týden) serii úkolů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A_T_F
27.05.16, 10:37
Někteří evidentně nepochopili, že si na vyráběcí úkoly můžou (a někdy i musí) pomoct tím, že provizorně postaví další budovy, upgradnou je na level 2-3, buffnou a po skončení úkolu je zase strhnou a postaví jiné.

Tentokrát byl aspoň krizový úkol plně deterministický (nikdo nebyl závislý na náhodě - průzkumníci musí donést, z dobra musí padnout...) a běžně hrající hráč má možnost ho dokončit, aniž by musel nakupovat cokoli za dia.

stolpeto
27.05.16, 10:59
Ahoj, tiež si myslím, že to je vynikajúce spestrenie tejto hry. Akurát si myslím presne to čo napísal hráč Roderik, že po úspešnom dokončení by mohla byť v odmene nejaká unikátna budova, alebo dekoračka zameraná presne na túto akciu.

Inkotronka
27.05.16, 12:16
Put your granite mine for a hat.

ty

machomet
27.05.16, 17:31
Ukoly dost našponované , bude zázrak lesti to stihnu . Slabší levely to určitě nedajů komletně .

Darel
29.05.16, 04:24
V poslednim ukolu mam mimo jine zaplatit 3000 zuly a to abych ziskal jako hlavni odmenu krizoveho questu zulovou jamu, ktera ma vynos bez bonusu 1000 zuly. Prijde me to neumerne. Co Vam ?

LadyTapina
29.05.16, 08:39
Vážení
jsem velmi zklamaná. Mám 44 lvl a za odměnu jsem získla exo školku na 3750 exo klád. Odměna na mém lvl je mimo mísu. Dřevorubce exo dřeva získám na 53 lvl !!! K čemu je mi taková odměna????
Dále bych chtěla podotknout, že ostatní odměny jsou trvalého rázu - tj. silo stopařky, mlýny......... ale tohle je zklamání!!!
LadyTapina

Northcz
29.05.16, 08:45
Souhlasim se vsim co zde bylo napsane. Ukoly se plnily celkem dobre. obcas neco poopravit postavit a pak zase strhnout. Vymenit za jine produkcni budovy. Stihal jsem v pohode. Jsem level 52 a ve ctvrtek bez problemu OK. Jen je mi lito hracu co za odmenu ziskaly skolku nebo jamu. Zcela zbytecne budovy. Prioste bych byl rad za budovu jak psal Roderik co je necim zvlastni nebo at dostanou trvalejsi. Napr. Rezidenci nebo Recyklacni tovarnu.

LadyTapina
29.05.16, 08:47
Vážení
souhlasim s Roderick do té míry, že se tu děje něco navíc, za to děkuji, ale

jsem velmi zklamaná. Mám 44 lvl a za odměnu jsem získla exo školku na 3750 exo klád. Odměna na mém lvl je mimo mísu. Dřevorubce exo dřeva získám na 53 lvl !!! K čemu je mi taková odměna????
Dále bych chtěla podotknout, že ostatní odměny jsou trvalého rázu - tj. silo stopařky, mlýny......... ale tohle je zklamání!!!
LadyTapina

Breitac
29.05.16, 16:51
vysledne odmeny - mimo misu. proste slabota

Azures
30.05.16, 12:17
ocenil bych kdyby se po ukončení eventu nevymazali dokončené úkoly. zbývalo mi pouze pár surovin k dokončení, ale už se mi nechtělo čekat (kolem půlnoci) tak že si to vyberu ráno a bohužel a to bych měl splněný poslední úkol v jedné fázi takže bych dokončil tím pádem celý set úkolů, a dostal bych na můj level 28, celkem slušné XP

Old_BB_Amta
02.06.16, 17:51
Dear settlers,

I've gathered and analyzed your feedback, in order to improve future events.

ocenil bych kdyby se po ukončení eventu nevymazali dokončené úkoly. zbývalo mi pouze pár surovin k dokončení, ale už se mi nechtělo čekat (kolem půlnoci) tak že si to vyberu ráno a bohužel a to bych měl splněný poslední úkol v jedné fázi takže bych dokončil tím pádem celý set úkolů, a dostal bych na můj level 28, celkem slušné XP

The worldwide end was scheduled for May 30th, at midnight, as announced in the Dev Diary (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/2814). This means that the whole chain was deactivated at that time, regardless the progress you had made.

V poslednim ukolu mam mimo jine zaplatit 3000 zuly a to abych ziskal jako hlavni odmenu krizoveho questu zulovou jamu, ktera ma vynos bez bonusu 1000 zuly. Prijde me to neumerne. Co Vam ?

Thank you for pointing this out.

BB_Amta