PDA

View Full Version : Obchod - loty

Verrona
02.01.13, 16:45
Ahoj všichni,

mám dotaz k obchodu. K čemu jsou při prodeji loty? Hledala jsem to, ale nenašla.

Díky
Verrona

SeFF
02.01.13, 17:04
Ahoj všichni,

mám dotaz k obchodu. K čemu jsou při prodeji loty? Hledala jsem to, ale nenašla.

Díky
Verrona

Zjednodušeně řečeno: počet stejných nabídek. To znamená, že pokud dáš nabídku (například) 1 chleba za 1 minci a dáš počet lotů 4, v obchodě budeš nabízet (ve výsledku) 4 chleby za 4 mince. Prostě tam tvá nabídka bude 4x.

Pochopila?

Burlak
02.01.13, 21:59
Mam taky jeden dotaz....je tam tlacitko prikoupit lot (za 19 drahokamu), kdyz si prikoupim lot budu ho mit pouze na tu jednu obchodni nabidku, a nebo mi ten dalsi (paty) lot uz zustane naporad ?

SeFF
02.01.13, 22:39
Mam taky jeden dotaz....je tam tlacitko prikoupit lot (za 19 drahokamu), kdyz si prikoupim lot budu ho mit pouze na tu jednu obchodni nabidku, a nebo mi ten dalsi (paty) lot uz zustane naporad ?

To nevím, to jsem nikdy nezkoušel. Ale ať je to co je, za drahokamy to zkoušet nebudu.

Klacikov
04.01.13, 20:24
Jednou jsem to zkusil a přidalo mi to jednorázově 12 lotů (celkový počet 16), takže nebrat, škoda drahokamů.

HanziCZek
04.01.13, 20:48
Potvrzuji, je to jednorázovka.

A jen bych doplnil SeFFa, s těmy loty - není to úplně jako když tam je tvoje nabídka 4x, je tam jen jednou, ale jakmile ji někdo zkoupí, objeví se na její místo další a takhle postupně všechny čtyři :)