PDA

View Full Version : Jak mě upozornit na neslušné hráče?

MOD_Gryphem
01.11.15, 01:05
Zdravím settlery a settlerky.
Pokud mě někdo z Vás chce upozornit na neslušné chování na chatu, tak daný chat printněte a pošlete mi obrázky soukromou zprávou tady na fóru. Neposílejte mi zprávy ve hře, protože do chatu se připojuji jinak a tam si zprávy nemusím všimnout. Na fóru mě to upozorní hned. Děkuji za pochopení.

LosAngel
01.11.15, 19:09
Lze nějak řešit falešné nabídky na trhu?
Například ryba za 2500 mincí / 25 dýní od Švejka a jiných.

Ekoterorista
01.11.15, 19:30

já bych tohle neřešil (ono to zřejmě ani nejde). je to podobné jako nabídky, kde je spousta jedniček, jejichž jediným cílem je člověka zmást. je to prasečina a hráče, kteří to dělají, by prostě měli ostatní izolovat, nepustit je do cechu, neobchodovat s nimi, nemít je v přátelích atd. a totéž se Švejkem a jemu podobnými. osobně bych nešel do dobra s nikým, koho neznám a nemám s ním dobrou zkušenost.

MOD_Gryphem
02.11.15, 18:03

Většina hráčů zná Švejka i proč to dělá. Je to špatné? Ano. Nicméně, když se na to podíváš z jiného úhlu - Nepozornost je čí vinna?

Pokud by na chatu prohlašoval, že prodá LS za něco a obchod nedodržel, tak by se dalo něco udělat. A pokus se tak stane, tak mě upozorněte. Ale v jiném případě využívá nepozornosti (stejně jako ti, co nabízí smlouvy s malým písmem v patičce dokumentu).

epidemia
12.04.16, 11:06
ked som saq konecna pripojil ku hre zistil som ze mam nefunkcny chat udajne spristupneny od lvl 5 a ja mam lvl 62

Forseti_old
12.04.16, 11:17
ked som saq konecna pripojil ku hre zistil som ze mam nefunkcny chat udajne spristupneny od lvl 5 a ja mam lvl 62

O problémech s nalogováním na účet víme, měl by být již odstraněn. Nefunkční chat bude zřejmě bug. Doporučuji restart hry.