View Full Version : Vláknou pro posílání komentářů k události Halloween 2015
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_10_halloween/forum_pumpkins.png
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_10_halloween/2015_10_16_zombie_r.gifhttp://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_10_halloween/2015_10_16_zombie_r.gifToto vlákno slouží pro diskusi k události Halloween. Můžete zde psát nápady, připomínky, komentáře...
Více informací zde (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/2602).
Hodně zábavy!
BB_Kahsi
Jak to bude s maltou? V přehledu věcí k nákupu za dýně jsem ji nenašel. Znamená to, že nebude k dispozici? Jsme odkázáni pouze na zisk z nových dober a nebo jde o přehlédnutí a vypadla omylem ze seznamu?
Ahoj, malta bude, nějak to jenom vypadlo. Deníček jsem aktualizoval.
Chcem sa opytat aku silu bude mat general drakula , teda ten jeho prvy utok? Alebo s cim by sa dal porovnat?
Drakula je slabší MMA (max 333 DMG).
Cena za dýně byla na testu nižší, ale dali mu 999 života a zdražili ho.....
Život je u generála zcela zbytečná vlastnost... Prostě jen uměle navýšili cenu (dýně / DIA)
Jak to bude s průzkumníky? Budou nosit dýně nebo ne?
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_10_halloween/frame_geologist.pngJméno: Svědomitý geolog
Popis: Pokud je to možné, najde další extra naleziště.
Kde: Může být rekrutován v Halloween kategorii u kupce
Cena: 375 Dýní
Limit: 1
Znamená to, že najde jedno naleziště navíc ???
EDIT: než je maximum (železná ruda, mramor) ???
Prometheus
18.10.15, 14:17
Ano, ale vzhledem k tomu, ze je pomalej tak je vicemene k nicemu... :-(
TrojanHenry
20.10.15, 18:51
Golema jsem zničil v 15:30, v 19:51 píše, ře vyroste až za 23 hodin 20 minut. Opět soudruzi udělali někde chybu.
Trošku se mi nezdají úspěchy Najděte XX sběratelských dýní
Nevím jak se to dá zvládnout nasbírat, 50 snad, ale 100 asi těžko
Já mám za dnešek 7 dýní a jsou tu lidé kteří maj 4 nebo jen 2 (a to maj vše sebráno)
Průzkumník nepřinese žádné dýně, nejdříve nás je necháte vytunit aby toho nosili co nejvíc protože je to při každém eventu, když toho dosáhneme tak tu možnost nemají. Nezlobte se hnus.
Průzkumník nepřinese žádné dýně, nejdříve nás je necháte vytunit aby toho nosili co nejvíc protože je to při každém eventu, když toho dosáhneme tak tu možnost nemají. Nezlobte se hnus.
Průzkumník dýně nenosí. Jindy zase nemáš dýňová pole. Nezlob se, tohle uvažování je hnus...
Trošku se mi nezdají úspěchy Najděte XX sběratelských dýní
Nevím jak se to dá zvládnout nasbírat, 50 snad, ale 100 asi těžko
Já mám za dnešek 7 dýní a jsou tu lidé kteří maj 4 nebo jen 2 (a to maj vše sebráno)
Já mám od začátku eventu 7 dýní a to jsem měl ostrov vysbíranej.
Musím souhlasit se Zhorny - sebrat 100 dýní na ostrově je nemožné. Objevují se tak dvě, tři za den. V nějaké minulé upoutávce k eventu se tuším psalo, že se budou objevovat častěji. Zatím se mně to moc nezdá :(
Zdravim, daju sa nejako doplnat tie tekvicove(dyne) polia, a ak ano tak ako?
btw semena za diamanty nefunguju....
Ahoj, dynove pole se doplnit nedaji... Je to jednorazovka...
Čte vůbec někdo s napojením na BB forum a předává info dál?
Nebo se forum může smazat, neb jakákoliv reakce tady je zbytečná ?
Ten geolog se mi k ničemu nezdá :) ušetří vám poslání rychlého geologa 2x ;)
Sleduju že tím co odcházejí čeští modi,a přechází to pod anglické povely, tu už nikdo odpovídat nebude. Všude čtu, pokud máte dotaz napište si na českou podporu.Takže mám takový pocit že v rámci úspor se tu hraje o co nejmenší počet lidí okolo nás hráčů.Z toho vyplývá asi už jen minimum odpovědí na naše dotazy zde na foru.
Ten geolog se mi k ničemu nezdá :) ušetří vám poslání rychlého geologa 2x ;)
Ano i ne.
NE => pošlu geologa (potřebuji aby co nejrychleji našel ložisko).
ANO => Pošlu geologa a odcházím (najde dvě ložiska)
Proč se mi do počtu nalezených dýni počítá pouze počet nálezů a ne jejich množství??? Bylo mi divné, že úkol se plní pomalu, když jsem jich už přece našel jen pár kousků. Včerejší stav: 31 nálezů Dnes ráno bylo celkem 8 nálezů s 15 kusy. Stav počítadla: 39. Jak mi to vysvětlíte? Kamarád to samé, 3x našel dýni (1+1+2=4), počítadlo ukazuje 37 z ranních 34.
JJ bere se to jako 1 dýně i když se z ní vyklubou třeba 3.
Ale zatím mě dostala vylepšená farma! Farma může být na jakémkoliv levelu a z pole bere pouze 1 kus :D
Ekoterorista
26.10.15, 14:34
Ale zatím mě dostala vylepšená farma! Farma může být na jakémkoliv levelu a z pole bere pouze 1 kus :D
A produkuje taky furt jenom jeden kus? :-)
MOD_Gryphem
31.10.15, 10:37
Tohle budou s největší pravděpodobností opravovat při některé údržbě.
bobo99992013
05.11.15, 08:53
Musím napsat,že tento event je tragédie-dostávat na ostrov předměty v počtu 11-15ks a např jen jednu dýni ?? Směšné !!!
Asi nečtu dobře,ale toto co se píše neodpovídá realitě-poslední řádek !!!!!!!
SBĚRATELSKÉ DÝNĚ
Halloween je speciální část roku: Začnou na vašem ostrově růst dýně!
Můžete je jednoduše posbírat a získat tím více surovin události.
Tento rok je větší šance na to, že budou mezi sběratelskými předměty
Nevím, co tu hartusíte, ale já osobně třeba úspěch se sebráním 100 dýní mám za sebou. Stačí hrát ;-)
Tento úspěch je hodně o náhodě a někteří hráči (já mezi ně také patřím) nemají šanci ho splnit, ani kdyby se rozkrájeli. U jiných úspěchů nebo úkolů by to ani tak nevadilo, ty nejsou časově omezené. Například když měli průzkumníci nanosit z hledání pokladů XY mincí. Někdo to měl hnedka, jiný musel ty lenochy posílat znovu a znovu, ale nakonec to každý může splnit. U eventu nikoliv. Ten za pár dnů skončí a ti co mají na sběr dýní smůlu, tak ... tak mají smůlu :-(. O to jde.
A k čemu slouží Pouštní písek - zničil jsem největšího golema a napsalo mi to, že jsem obdržel Pouštní písek. Prohledal jsem všechno ale písek se asi vypařil...
bobo99992013
06.11.15, 14:46
Nesmeric-asi špatně čteš,hrát můžu jak chci,ale pokud mám na ostrově 11 předmětů (lvl 53) a z toho ani jednu dýni-tak s hraním to nemá nic společného.A kamarádka lvl 32 má běžně na ostrově 20 a více předmětů a 5-7 dýní.
Prázdnej ostrov dostane více předmětů,než ostrov plnej,asi tak!!!
ve vývojářském deníku u Halloween 2015: Ukončení 1+2 .... nevyčerpaná pole budou převedeny na mince ...
ve vývojářském deníku u Halloween 2014 není o mazání polí žádná zmínka
chápu, že mi smažou pole zakoupené v eventu 2015, ale nechápu proč mě smazali pole koupené z eventu 2014, měl jsem 6 polí na každém pár nevyčerpaných dýní... a buch, po konci 2 eventu 2015 nemám žádné dýňové pole, celý rok je schraňuji a teď mi za to dali pár mincí...