PDA

View Full Version : Nelze splnit úkol

Cconsuelaa
28.12.12, 23:24
Ahoj,
mám dotaz k plnění některých úkolů. V mém případě jde konkrétně o úkol Milice (poslední část Milice) a úkol Jednotky prvního úderu (předposlední čsát Taktik). V obou případech je problém zřejmě v tom, že můj současný level je vyšší, než jaký je napsaný u daného úkolu. Asi jsem prostě ty předchozí kroky plnila nějak pomaleji nebo jsem se zaměřila na něco jiného, nevím, každopádně mě nenapadlo hlídat si omezení hratelnosti úkolu i horní hranicí levelu. Takže mi tam teď ty dvě věci visí a nejde s tím nic udělat. Nejde mi ani tak o ty odměny, spíš bych to chtěla mít všechno pěkně dokončené a pryč.
Koukala jsem pochopitelně nejprve na technickou podporu, kde se totéž (i když v jiných konkrétních případech) také řešilo. Nicméně se tam k tomu nevyjádřil myslím žádný admin a nedošlo se zatím k žádnému řešení. Tak mě napadlo zeptat se i tady, třeba s tím máte někdo zkušenost.
Díky
Silva

SeFF
29.12.12, 08:45
Tohle je chyba jednoho z dřívějších updatů. Vývojáři jsou si této chyby vědomi. Opravu můžeš čekat nejspíše v nějakém lednovém updatu (a nejsi jediná, co má takový problém).

Cconsuelaa
29.12.12, 10:58
Díky :-)

brouk
29.12.12, 16:21
prosím poradte mi jak mám prodávat zboží jsem nová a neumím to děkuji brouk

Cconsuelaa
30.12.12, 13:54
zboží se prodává v Obchodní kancelář (symbol váhy v menu), ale jde to až od určitého levelu. Jo a musíš mít postavenou obchodní kancelář, ale k tomu tě postupně navedou úkoly ve hře, neboj

lorddoom
18.01.13, 09:29
Zdravim, chcel by som sa opytat, ako pridam stavebne povolenie do skladiska ? Pretoze mi dava moznost po kliknuti len jeho postavenie a nie pridanie. Diky

janisek
19.01.13, 14:15
Ahoj, mám dotaz k plnění některých úkolů. V mém případě jde konkrétně o úkol Milice (poslední část Milice), jsem v lvl. 24, předchozí výcvik mám splněný, ale nejde mi to dokončit. Co s tím? Děkuji.

LoKiCZ
19.01.13, 15:22
Janisek - pokud umis psat, umis i cist, zkus si precist prvni dotaz v tomto vlakne a naleznes pod nim i odpoved. Opravdu to neni zas tak tezke.

LoKiCZ
20.01.13, 01:17
janisek - a kde je, prosím, psáno, že oprava proběhla?

wojtix
20.01.13, 12:43
Jak mam splnit úkol při kterém mám vyléčit generála lékarničkou kterou jsem nedostal a nemůžu ji najít.
Dále potřebuju drahokamy(95) na koupy osadníků a já jich mám jen 20 pls poraďte dekuju.

Adam_CZ_
03.02.13, 14:34
Ahojte, nevíte jestli už bylo toto odstraněno? Stále je tam mám nepřístupné. Díky

Thespia
03.02.13, 17:51
Ne, nebylo, oprava by měla být nahozena snad někdy v půlce února, tak uvidíme.

kaneczek
20.02.13, 07:11
Předvčera nešel splnit malý úkol (denní nebo ty drobné vedlejší na suroviny) a včera nešel splnit úkol, myslela jsem, že se to po nějaké době rozjede, ale bohužel. Úkoly, které byly sice splněny byly bohužel ztraceny. Úkol byl splněn (zelený), ale scházelo tlačítko "zaplatit suroviny". Pokud vím, tak si více lidí stěžuje na podobné chyby.

kaneczek
20.02.13, 07:19
+ úkol "Milice" je zabržděný. Mám ho celý splněný nějakou dobu, ale stále tam visí.

Lucas
20.02.13, 10:57
Čekající úkoly čekají až splníš denní úkol.
Milice už jsou tady na foru taky zmíněný už asi 40x

kaneczek
21.02.13, 09:50
Čekající úkoly čekají až splníš denní úkol.
Milice už jsou tady na foru taky zmíněný už asi 40x
Splněný jsem ho měla, jinak bych to sem nepsala.

Vladimir82
22.02.13, 21:00
Přesně,úkoly nejdou -tlačítko zaplatit suroviny chybí

Alidor
24.02.13, 16:18
V rámci plnění úkolu "Nová průzkumnická cesta" jsem zjistil, že je zde chyba, kdy se má poslat průzkumník na dlouho cestu hledání pokladu, byť přinese požadovanou žulu, tak se úkol nesplnil. Některým hráčům se úkol splnil,ale mě ne.

Prosil bych o opravu

Drivexy
27.02.13, 17:53
mám již splněný úkol Znamení úcty, ale nelze převzít odměnu.

Adam_CZ_
27.02.13, 19:51
Jak vidím, tak stále oba úkoly jaksi nejdou vyřešit (milice a taktik) - sice se aktivovaly ale, jaksi nemohu je splnit, jelikož jsem všechny tábory v domovské oblasti dávno vymydlil...:-(. Kdepak asi soudruzi z NDR udělali, chybu....

SipkovejRuza
27.02.13, 21:09
pokud je úkol v sekci čekající, tak nejde splnit - čeká až bude splněn denní úkol

název úkol tu asi lidem moc neřekne, spíš co jste měli udělat.

chyby hlašte na podporu přes formulář - jinak to nebudou řešit.
A co nejlépe a přehldně to popište - krok za krokem.

jano
28.02.13, 08:47
:cool:MILICI a TAKTICI uz porjesili problem ?s up datem :D

MareCZEk
28.02.13, 10:34
Ahoj, mám stejnej problém Milice a Taktik se sice odemknuli ale základní ostrov už mám dávno vyčištění, nešlo by ten úkol pozměnit že to může být útok i v dobrodružství? Díky moc

BB_Kahsi
28.02.13, 11:15
Dobrý den,

děkujeme za vaše ohlasy, předám je vývojářům.

BB_kahsi

mad_duck
28.02.13, 11:21
zdravim pridavam se taky k vyse uvedenym taktik a milice podquest odemknuty bez levelu dokonce sviti zelene behem dne parkrat odklepnu a nic se nestane

ygan
28.02.13, 14:04
to samý :)))

Wolfi3b
02.03.13, 10:34
Jak je serie ukolu 4 vetry, jsem u casti "z dolu". Vyslal jsem pruzkumnika a ta cast ukolu se mi splnila. Ted jsem sel na dobrodruzstvi ktere jsem jeste nedelal (je tam ukol ZAZIJTE nove dobrodrustvi) a i kdyz jsem ho neukoncil uspesne, precejen (alespon dle zadani) by se mi to melo splnit, protoze jsem zazil nove dobrodruzstvi, ale nic se nestalo. Muze mi nekdo poradit? Diky

SipkovejRuza
02.03.13, 13:15
musíš ho dokončit --- jen chybný překlad nebo nepřesný text

zažít = dokončit úspěšně !

Milan_Sim3
05.03.13, 16:12
Právě dokončuji úkol čtyři větry měl jsem level 24 při spuštění questu, takže v posledním úkolu mám najít 150 kamene pomocí krátkého hledání.
Právě se mi vrátili mí dva průzkumníci jeden přinesl 25 kamene a druhý přinesl jednu hromádku která má 100 kamene a druhou která má 25 kamene.
Do splnění úkolu mi to ovšem započítalo jen 50 kamene.

Spaj
05.03.13, 22:11
Ahoj, tak vidím, že nejsem sám. Zničit tábor banditů na domovském ostrově půjde jedině, když v dalším updatu přijde invaze.

gh05t
06.03.13, 13:47
Mam problem kdyz se mi vycerpa dul a ja ho potom zborim tak mi to nevrati stavebni povoleni. Nevite jestli je to chyba nebo ucel.

SipkovejRuza
06.03.13, 14:41
Mam problem kdyz se mi vycerpa dul a ja ho potom zborim tak mi to nevrati stavebni povoleni. Nevite jestli je to chyba nebo ucel.

licence se ti vrátila v době vytěžení ... zboření ruiny už nic nevrací!
Ruiny bořit nemusíš, geolog je "přeplácne" novým dolem :)

Pokud zboříš důl před vytěžení, tak se ti vrátí licence a ještě i 1/4 surovin určených na stavbu

Vladimir82
07.03.13, 13:37
0/12h efektivita výroby pro tvrdé dřevo, nechápu, když vypnu ty výrobny tak to stejne nemam splněné prosím poraďte

Vladimir82
07.03.13, 14:02
0/12h efektivita výroby pro tvrdé dřevo, nechápu, když vypnu ty výrobny tak to stejne nemam splněné prosím poraďte

Petuliiinkaaa24
07.03.13, 14:52
Dobrý den,

mám problém s jedním úkolem, konkrétně s Nálezem kosterních pozůstatků. Mám 100 jednotek kamene a teď jsem poslala i geologa pro nalezení nového naleziště kamene, to našel,ale úkol se neukončil.

Děkuji mockrát za rady.

SipkovejRuza
07.03.13, 19:38
a není to čekající úkol ... v jaké je sekci v knize úkolů ?

máš obě linky pod úkolem v zeleném a odškrtnuté?

čekající čekají na splněné denního úkolu

SipkovejRuza
07.03.13, 19:41
tohle si dělal pro borové dřevo ... to si udělal jak?
návod máš u tvého druhého příspěvku na stejnou věc? proč to duplikuješ? :(

Mimonka
09.03.13, 15:31
Dobrý den, jsem v cechu dostali jsme cechovní úkol a já ho nikde nevidím. Prosím poraďte někdo co stím. Díky moc

SipkovejRuza
09.03.13, 17:58
a jak dlouho si v cechu? nenastoupila si až po zadání úkolu?

pokud nepomůže refresh, tak pak asi jedině na podporu

Mimonka
09.03.13, 18:06
Tak asi na podporu. V cechu jsem dýl než jsme začali dostávat úkoly. Díky za tadu :-)

Bobunka
10.03.13, 00:49
ahoj, z dobrodružství Ztracená lebka jsem nedostala xp za podúkoly, co s tím?

SipkovejRuza
10.03.13, 09:17
asi by to měli líp popsat ... ale asi to je součástí celkové odměny --- k tomu se musí vyjádřit autoři !!!

kulhos
10.03.13, 21:49
rovněž nemám lékárničku a nevím kde jí hledat, pomůže mi někdo prosím?

Reborn
11.03.13, 01:18
milice - znicit tabor banditu
lekarnicka - fungovani pouze na vlastnim ostrove obdobny problem nesehnatelne + nemoznost si zabit generala

SipkovejRuza
11.03.13, 06:47
lékárničku dostaneš po prvním zabití generála ... a měl bys ji použít na svém ostrově

ad milice: popsáno jinde

Abdenago
12.03.13, 12:33
většina čekajících úkolů nejde splnit, jako například "Nová pomoc pro Theodora" i když mám suroviny k odeslání, chybí příkazový klik k odeslání .... takže nezbývá než smazat ????

SipkovejRuza
12.03.13, 14:25
většina čekajících úkolů nejde splnit, jako například "Nová pomoc pro Theodora" i když mám suroviny k odeslání, chybí příkazový klik k odeslání .... takže nezbývá než smazat ????

ŽÁDNÝ čekající úkol nejde splnit, dokud nemáš splněn denní !!

od toho ten název "čekající" :)

Kokoska35
12.03.13, 20:20
Dobrodrižství "Ztracená lebka" se má takto (citace od SeFFa) - viz
http://forum.thesettlers-online.cz/threads/284-Den%C3%ADk-dobrodruha-SeFFa/page12

Cituji :
UPOZORNĚNÍ: Ztracená lebka
Dnes jsem znovu testoval toto dobrodružství. Záměrně jsem nesplnil jeden podúkol, a nedostal jsem v konečnou sumu 3320XP. Takže je to tak, že za splnění dobrodružství dostanete 1220XP + za splněné podúkoly dohromady 2100XP. Dohromady tedy 3320XP.

Tímto se chci omluvit za mystifikaci, díky které vznikly podpoře problémy a hráčům případné problémy.

P.S.: Když jsem to dělal poprvé, tak se mi přičetly hned. Nejspíše to byla chyba, která byla odstraněna při další údržbě (můj názor).

Popis dobrodružství jsem už opravil.

komenski
15.03.13, 19:04
Také mi nejdou (opakovaně) plnit úkoly. Např. dnes jsem uplatnila 5 bonusů u přátel, jak požadoval úkol, který ale splněný stále nemám. Často chybí tlačítko zaplatit suroviny u jiných úkolů.

c0r0ner
16.03.13, 00:21
Zdar všem,
mám problém se kterým si nevím rady. Po odstranění nemožnosti splnit úkol kvůli vysokému levelu, mám stále úkoly "milice" a "taktik" otevřené s tím, že musím v domácí zóně porazit bandity s 50 jednotkami... Problém je v tom, že v domácí zóně už nemám žádný tábor banditů. Nemáte někdo tušení jestli se s tim dá něco dělat? Díky

SipkovejRuza
16.03.13, 10:26
Zdar všem,
mám problém se kterým si nevím rady. Po odstranění nemožnosti splnit úkol kvůli vysokému levelu, mám stále úkoly "milice" a "taktik" otevřené s tím, že musím v domácí zóně porazit bandity s 50 jednotkami... Problém je v tom, že v domácí zóně už nemám žádný tábor banditů. Nemáte někdo tušení jestli se s tim dá něco dělat? Díky

zde na fóru je minimálně jedno vlákno o x zprávách ... ano je to nová chyba spojená s opravou - prostě se zapomnělo, že to je už dlouhodobá chyba a spoustu hráčů už má ostrov čistý.
Pro nové a nižší hráče je to OK.

SipkovejRuza
16.03.13, 10:27
Také mi nejdou (opakovaně) plnit úkoly. Např. dnes jsem uplatnila 5 bonusů u přátel, jak požadoval úkol, který ale splněný stále nemám. Často chybí tlačítko zaplatit suroviny u jiných úkolů.

v jaké sekci jsou ty úkoly co nejdou splnit?
hlavní / denní / cech / čekající

zipulka
17.03.13, 09:31
Dobrý den, chci se zeptat - jeden s hlavních úkolů "bitva" konkrétně poslední podúkol "přidejte se k armádě" nemám odemčený, přesto, že jsem splnila všechny podmínky pro jeho zpřístupnění. Úkoj nejde zrušit - je hlavní prosím o radu. Děkuji

SipkovejRuza
17.03.13, 09:36
Dobrý den, chci se zeptat - jeden s hlavních úkolů "bitva" konkrétně poslední podúkol "přidejte se k armádě" nemám odemčený, přesto, že jsem splnila všechny podmínky pro jeho zpřístupnění. Úkoj nejde zrušit - je hlavní prosím o radu. Děkuji

Nevím jestli si někdo bude pamatovat co je to za úkol. Já ne.
Popis o co se jedná nebo dej printscreen na knihu úkolů s otevřeným tímto úkolem ...

Refresh si zkusila?

Lebavec
17.03.13, 10:08
Zdravím,
opakovaně mám problémy s úkoly. Teď je to úkol "Jídlo na Cestu"
Již sem dal přátelům asi 40x velký sendvič na budovy ale v úkolu se nenačetly :(
To samé s Úkolem "Vyjednávací schopnosti" prodal sem 200ks Uhlí ale v úkolu nic.

Je to celková chyba nebo jen chyba u mě ?
Potýkám se s těmito chybami už od začátku a z podpory mi dojde nesmyslný email který jako lajku nic nevysvětlí...

SipkovejRuza
17.03.13, 14:04
Zdravím,
opakovaně mám problémy s úkoly. Teď je to úkol "Jídlo na Cestu"
Již sem dal přátelům asi 40x velký sendvič na budovy ale v úkolu se nenačetly :(
To samé s Úkolem "Vyjednávací schopnosti" prodal sem 200ks Uhlí ale v úkolu nic.

Je to celková chyba nebo jen chyba u mě ?
Potýkám se s těmito chybami už od začátku a z podpory mi dojde nesmyslný email který jako lajku nic nevysvětlí...

co je to za úkoly? v jaké jsou sekci: hlavní / denní / cech / vedlejší / čekající

já s úkoly problém nemám (také od začátku) ... občas se nevezme jeden bonus z řady (např. 1-2 z 25 talířů/sendvičů)
občas to chce po delším hraní refresh prohlížeče :(

Pinkas
18.03.13, 17:58
Nemůžu splnit úkoly o nichž tady psala Silva a je březen a pořád je tam mám co s tím díky

Hakulin
18.03.13, 18:20
Zdravím,

v hlavním úkolu 4 větry nemohu splnit podúkol: Zažijte alespoň jedno dobrodružství. Už několikrát jsem poslal průzkumníka na dobrodružství a nic.
V úkolu: Získej 600 mincí- se mi přičetlo jen šest a už jsem jich nakoupil hromadu. a to jsou zatím jen ty, které si trochu pamatuji co nejdou splnit,
prosím vývojáře aby s tím už něco udělali. Poslední údržba servru mi splnění úkolů neumožňuje - a jsou v sekcích: hlavní / denní / vedlejší / čekající. tedy ve všech :-D Děkuji

Stpetr
19.03.13, 21:54
Zdravicko
prosim o radu. Nesplnil se mi "Lovec odměn". Cas odesel,v prubehu jsem poslal vojaky, kteri byli 2 dny mimo, ale nic se nestalo a v ukolech je porad. Co mam delat?

SipkovejRuza
20.03.13, 07:47
lovec odměn je dobrodružství .. musíš na ostrov poslat generála s vojáky a tam porazit všechny tábory - splnit úkoly dobrodružství

SipkovejRuza
20.03.13, 07:48
Zdravím,

v hlavním úkolu 4 větry nemohu splnit podúkol: Zažijte alespoň jedno dobrodružství. Už několikrát jsem poslal průzkumníka na dobrodružství a nic.
V úkolu: Získej 600 mincí- se mi přičetlo jen šest a už jsem jich nakoupil hromadu. a to jsou zatím jen ty, které si trochu pamatuji co nejdou splnit,
prosím vývojáře aby s tím už něco udělali. Poslední údržba servru mi splnění úkolů neumožňuje - a jsou v sekcích: hlavní / denní / vedlejší / čekající. tedy ve všech :-D Děkuji

zažít dobrodružství je spustit nějaké a dokončit ho !!
ale teď už je to jedno :(

BALEAS
20.03.13, 09:14
Ahoj,mám dávno splněný úkol odcizení a nejde převzít odměna...

Thespia
20.03.13, 09:25
A není to čekající úkol?

BALEAS
20.03.13, 14:52
Je to čekající úkol.

Thespia
20.03.13, 14:58
Čekající úkol splnit nejde, nejprve musíš splnit denní úkol, pak teprve budeš moci splnit jej (je to vlastně úkol pro další den, který čeká ve frontě, protože jsi předchozí den nesplnil denní úkol).

Milo1979
20.03.13, 19:01
Zdravim,
tenhle sled ukolu uz mi tam visi celkem dlouho, chci se proto zeptat, jestli je chyba jen u me nebo ma stimto problem vic lidi a jiz je to nahlaseno a bude snad nekdy opraveno.
Jsem 33 lvl a jsem si na 100% jisty ze ukol dlouhe luky jsem jiz davno splnil. V podminkach dalsiho ukolu neni ani potrebny lvl.
Vice viz obrazek.
Diky za odpoved

http://www.volny.cz/my.paradise/ukol.jpg

tibe1
20.03.13, 19:10
Dotaz - k čemu jsou ve hře denní úkoly,když po splnění se hra stále tváří že jsem je nesplnil? Viz - vyrob 250 mramoru (hotovo 2x) a tlačitko - převzít odměnu nikde. To si vývojáři z nás dělají srandů? Mám takový pocit že tonení jen můj průblém, ale v poslední době (cca 2 týdny) nemohu denní úkol splnit.

SipkovejRuza
20.03.13, 21:35
Dotaz - k čemu jsou ve hře denní úkoly,když po splnění se hra stále tváří že jsem je nesplnil? Viz - vyrob 250 mramoru (hotovo 2x) a tlačitko - převzít odměnu nikde. To si vývojáři z nás dělají srandů? Mám takový pocit že tonení jen můj průblém, ale v poslední době (cca 2 týdny) nemohu denní úkol splnit.

dej sem printscreen ... je to fakt v sekci denní?

Gungan
21.03.13, 12:00
http://i.imgur.com/axebMXX.jpg

nereaguej to na reupload hry ... zjevilo se to až po velikonocích do velikonočního balíčku to bylo v cajku ...

Lucas
21.03.13, 12:05
Zřejmě nahromadit určitý počet exotického dřeva. Když najedeš myší na ten ukazatel, mělo by vyskočit kolik ho máš a kolik potřebuješ.

Gungan
21.03.13, 12:08
Zřejmě nahromadit určitý počet exotického dřeva. Když najedeš myší na ten ukazatel, mělo by vyskočit kolik ho máš a kolik potřebuješ.

Lucasi díky za radu já vím co dělat todle je spíš pro Adimistrátory a prográmátorskou elitu ... já už nějáký křížek na hrbu mám a infekce zvaná inteligence se u mě rozvinula do vyšších sfér bytí takže si poradím, ale kdyby to dostal osmiletej "dítě" tak ho odvezou ... takže to je jen tak aby věděli kuci programátorský co opravit ...

EDIT : nevím jestli je možno psát "fakan" nahradil jsem to slovem "dítě" doufám že k tomu při udílení trestu za hrubost bude přihlédnuto :-)

EDIT 2 : ono to sem defakto asi ani nepatří ono to splnit jde jen chybí co splnit ...

Lucas
21.03.13, 12:16
Nechtěl jsem urazit :D lidé se ptali i na horší věci.

Sejtn
22.03.13, 16:26
Ahoj,
nemůžu splnit úkol "Generál byl poražen". Úkol je vcelku jasný - Použíjte alespoň tento počet lékárniček:1. Výše v textu se píše, že mi bylo dáno něco čím bych mohl generála téměř ihned vyléčit. Předpokládám že 1ks lékárničky. Jelikož mi ale do nabídky bylo dáno velké hrubé H.... tudíž je pro mně úkol nesplnitelný. Fčíl babo raď :-)
Dík Sejtn

machomet
05.04.13, 17:04
Ahoj , máme tady 5.4.2013 a po slibované opravě se nic neděje s visáky - úkoly Taktik a Milice . Bylo by dobré to už opravit aby to zmizelo .pročetl sem toto vlákno a je hned jasné že je tímto problémem obdařeno plno osadníků .
Přeju další příjemnou hru .

Tohle je chyba jednoho z dřívějších updatů. Vývojáři jsou si této chyby vědomi. Opravu můžeš čekat nejspíše v nějakém lednovém updatu (a nejsi jediná, co má takový problém).

mad_duck
08.04.13, 09:24
ano presne to mam ja milice a taktik tak jew smazte uz me nabvi ta hlaska ukol dokoncen sviti zelene prevezmete odmenu a nic se nestane.Pisete oprava v lednu oprava v unoru a furt nic.

Ingo
08.04.13, 09:29
Mam za ukol hledat vajika ve velmi dlouhem hledani, ale to je mozne od LVL 41, bohuzel ja mam lvl 40, jak to mohu splnit? Poradi nekdo?

Gungan
08.04.13, 17:36
no mužeš zkusit sednout do kouta a brečet :D
a nebo napiš na tu technickou podporu :-)

Luo7
09.04.13, 08:58
Mam za ukol hledat vajika ve velmi dlouhem hledani, ale to je mozne od LVL 41, bohuzel ja mam lvl 40, jak to mohu splnit? Poradi nekdo?

velmi dlouhé hledání pokladu a vajec je od lvlu 40.

Sizyk
10.04.13, 22:35
Zdravim,
tenhle sled ukolu uz mi tam visi celkem dlouho, chci se proto zeptat, jestli je chyba jen u me nebo ma stimto problem vic lidi a jiz je to nahlaseno a bude snad nekdy opraveno.
Jsem 33 lvl a jsem si na 100% jisty ze ukol dlouhe luky jsem jiz davno splnil. V podminkach dalsiho ukolu neni ani potrebny lvl.
Vice viz obrazek.
Diky za odpoved

http://www.volny.cz/my.paradise/ukol.jpg

AJ ja som na tom tak isto tiež čakám na pokračovanie som 32 lvl

Vladimir82
14.04.13, 13:46
:( hnus 2krat jsem už koupil 100 mramoru kvůli úkolu a stále nemam splněno,hlavně ze zboží a prachy jsou v háji co mám jako teď bělat poraďte diky

ex_MOD_Leonell
15.04.13, 10:14
:( hnus 2krat jsem už koupil 100 mramoru kvůli úkolu a stále nemam splněno,hlavně ze zboží a prachy jsou v háji co mám jako teď bělat poraďte diky

A máš koupit mramor ... nemáš ho udělat v zásobárně?
Není to čekající úkol (sekce čekající)?

PS: pak je i možnost, že to je úkol ke kupci ??

tonda
19.04.13, 06:18
dobry den mam prozbu mam splnit cechovny úkol ale nejde splnit už druhej den já mam tam napsáno čekající úkol 1 a pod tím mam ten cechovní úkol

tonda
19.04.13, 06:27
dobry den mam prozbu mam splnit cechovny úkol ale nejde splnit už druhej den já mam tam napsáno čekající úkol 1 a pod tím mam ten cechovní úkol

Thespia
19.04.13, 08:42
Čekající cechovní úkol nejde splnit, nejprve musíte splnit ten současný cechovní úkol, teprve pak budete moci splnit ten čekající.

Adam_CZ_
21.04.13, 19:38
Tři měsíce jsou gone a TAKTIK a MILICE stále visí neukončené.....chystá se tu vůbec nějaký progres?

Sedlak_Radek
30.04.13, 10:39
Tři měsíce jsou gone a TAKTIK a MILICE stále visí neukončené.....chystá se tu vůbec nějaký progres?
To by mne taky zajímalo - visí mi to tam poěkně dlouho...

Belieber
30.04.13, 13:01
Jak dosáhnu efektivity výroby nejméně 0/ 12h pro ložiska borového dřeva ?? potřebuju poradit ??

Sort
30.04.13, 14:39
tak si projdi forum

Luo7
30.04.13, 15:08
Jak dosáhnu efektivity výroby nejméně 0/ 12h pro ložiska borového dřeva ?? potřebuju poradit ??

nejmnéně 0/12hod znamená aby byla výroba borového dřeva víc než 0 za 12hod,takže zvednout výrobu a nebo stopnout pily či výrobu luků.

DED_VSEVED
18.05.13, 20:14
Zdar muze mi nekdo pls poradit jak zvetsit populaci aby mi prisli osadnici a kdy budu moct delat jednotky??mam ukol smrt vudcum a nemam zadne jednotky :( dik

Karamon
18.05.13, 22:47
postav rezidence to ti zvysi limit obyvatel

ex_MOD_Leonell
19.05.13, 12:28

nejmnéně 0/12hod znamená aby byla výroba borového dřeva víc než 0 za 12hod,takže zvednout výrobu a nebo stopnout pily či výrobu luků.

To není až tak pravda ! :)
Ložisko je lesník ... takže posílit lesníka a max pozastavit dřevorubce ....... pila na tohle nemá vliv

-----------------

Zdar muze mi nekdo pls poradit jak zvetsit populaci aby mi prisli osadnici a kdy budu moct delat jednotky??mam ukol smrt vudcum a nemam zadne jednotky :( dik

limit populace zvětšuje počet rezidencí, šlechtických rezidencí nebo plovoucích domů (za diamanty)
osadník je automaticky 1 za 15 minut; rychlejší přísun ti udělá lektvar lásky nebo sýr.sendvič (1 za 90 vteřin po dobu 10 minut!)
osadík lze vyrobit v zásobárně (2. záložka
osadník lze koupit u kupce za diamanty

Sizyk
22.05.13, 19:15
dnes 22,5 nabehol update mal opraviť aj úkol "Větší účinnost" ten možno aj opravený je ale je súčasťou rady úkolú "Jednotky bojujíci na dalku" ktorý mi aj tak stále nejde spraviť lebo potrebujem aby sa mi odomkol pod úkol "Dlouhé luky" ktorý potrebuje na odomknutie lvl25 a mať postaveného výrobcu na dlouhé luky což mam postavene a mam už lvl35 ale tento pod úkol sa mi neodomkol. Prosím už to opravte.

ex_MOD_Leonell
22.05.13, 19:41
dnes 22,5 nabehol update mal opraviť aj úkol "Větší účinnost" ten možno aj opravený je ale je súčasťou rady úkolú "Jednotky bojujíci na dalku" ktorý mi aj tak stále nejde spraviť lebo potrebujem aby sa mi odomkol pod úkol "Dlouhé luky" ktorý potrebuje na odomknutie lvl25 a mať postaveného výrobcu na dlouhé luky což mam postavene a mam už lvl35 ale tento pod úkol sa mi neodomkol. Prosím už to opravte.

Ano, již se o tom ví.

petrgecko
28.05.13, 05:48
Prosím o radu jak splnit úkol " Výlet do tropů " Nedá se koupit a nedostal jsem ho. Kde ho mohu sehnat? Děkuji za radu. S pozdravem Petr.

SipkovejRuza
28.05.13, 07:54
Prosím o radu jak splnit úkol " Výlet do tropů " Nedá se koupit a nedostal jsem ho. Kde ho mohu sehnat? Děkuji za radu. S pozdravem Petr.

Jen název nám nic neřekne.
Co ten úkol chce? Dokončit dobrodružství Tropické slunce?

To lze najít průzkumníkem nebo koupit od jiného hráče na trhu či výměně.

Návody od SeFFa (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/284-Den%C3%ADk-dobrodruha-SeFFa?p=5106&viewfull=1#post5106)

Kozlik22
11.06.13, 13:13
Ahoj..nevím jak splnit jeden úkol : Vyberte lesníka borového dřeva z detailního stromového zobrazení borového dřeva.

ex_MOD_Leonell
12.06.13, 07:22
Ahoj..nevím jak splnit jeden úkol : Vyberte lesníka borového dřeva z detailního stromového zobrazení borového dřeva.

Zde na fóru si najdi návody od hráče Ing-Smoula. Tutorial... (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1013-Tutorial-Quest-lvl-1-17)
Nebo se ve hře zeptej na chatu Nápověda.

Hra tě do 15 levelu vede - dostaneš úkol a hra bliká na místech kde máš kliknout. Stačí ji sledovat a učit se.

modry_kun
16.06.13, 08:59
Dobrodružství pro profesionály - podúkol epická dobrodružství - vyslat průzkumníka na dlouhé hledání dobrodružství - už ho posílám po třetí a stále nic, netuší někdo kde je chyba?

zrzekmartin
01.07.13, 09:42
Zdravím,nepodařilo se mi udělat dobrodružství Šaman,neví někdo kde se dá najít a koupit či vyměnit? Abych ho mohl zkusit znovu... Předem děkuji za odpovědi

MOD_Gryphem
01.07.13, 09:53
Zdravím,nepodařilo se mi udělat dobrodružství Šaman,neví někdo kde se dá najít a koupit či vyměnit? Abych ho mohl zkusit znovu... Předem děkuji za odpovědi

Šamana dostanete jen z úkolu. Nelze koupit ani sehnat někde jinde.

zrzekmartin
01.07.13, 10:41
A jak tedy dokončím další dobrodružství?

SipkovejRuza
01.07.13, 21:29
A jak tedy dokončím další dobrodružství?

nijak ... konečná

zrzekmartin
02.07.13, 06:50
nijak ... konečná - dík aspoň můžu v klidu rekrutovat a budovat...

ajuna98
28.07.13, 12:12
Chtěl bych poradit, v devátém sektoru jsem si postavil skladiště, ale pak jsem se rozhodl, že ho zbourám. Píše mi to, že sektor byl ztracen a tím pádem mi nejde ta budova zničit. Co bych měl udělat ?

Ladin_69
11.08.13, 07:29
Hoj všem - ty úkoly jako efetivity výroby prostě nejdou splnit třeba viz "Rekruti nestačí" zkoušel jsem všechno možné a no prostě nejde :)) nešlo by přidělit k úkolum "zrušení úkolu" ?

Edltrauda
14.08.13, 19:21
Ahoj, teprve začínám a nevím, kde jinde se zeptat na zcela začátečnické problémy. Můj hlavní je, že nevím, jak pořídit další lidi. populaci mám 50/50....

dan5148
19.08.13, 13:13
Ahoj, zasekla jsem se v 21. úrovni a nevím jak dál. Nemohu plnit úkoly, třeba bitvu s 50 bandity nemůžu splnit protože žádné bandity nikde v okolí nemám. Prosím poraďte mi s tím. Dík Dan5148

Ursa_Major
21.08.13, 10:23
Tak prej máme po betě (díky za dárky), a co bude s tím bugem "Dlouhé luky"? (Přehozené pořadí úkolů). Bude se to opravovat, nebo to zamrzne už navždy? :-)

Galaxitus
21.08.13, 17:53
neboj vyjde opravny patch,nekdy

Sir_Stano7
27.08.13, 18:16
zdravim, je pls nejaka moznost jak to hrat na mobilu? diky

Niky-1166
30.10.13, 11:20
Co dělám špatně? Úkol zní: při obchodování s ostatními hráči nakpte alespoň tento počet prken z trdého dřeva 200. Nakoupím na trhu 200 prken z tvrdého dřeva a nic, úkol se nesplní. Prkna jsou v skladě. Úkol je aktuální.

BB_Kahsi
30.10.13, 13:37
Ahoj, doporučuji ty prkna protočit s kamarádem, jako vyměnit tam a nazpátek.

Niky-1166
30.10.13, 13:47
Dík tak to funguje.

johanson
10.12.13, 15:02
Ahoj, mám problém se splněním úkolu ZDOKONALENÍ VÝROBNÍCH ŘETĚZCŮ, ale když splním jeden z pod úkolů, tak se mi jiný z těch vybraných zas ukáže že není splněn a nevím jak to mám udělat tak, aby sem splnit všechny. Neporadil by mi někdo?

Karamon
10.12.13, 15:23
co treba postavit/vylepsit nektery budovy z retezce aby jsi mel vse v plusu

SettlerHak
01.04.14, 21:14
Nazdar prosím o nápovědu co udělat ke splnění úkolu. Mám několik úkolů kdy mám stanoveno: "zaplaťte ze skladu ......" Danou surovinu mám vždy všechnu (čárka pod úkolem celá zelená), ale úkol je stále jako nesplněn. Nějak neumím zjistit co vlastně se pod úkolem zaplaťte něco skrývá a co mám vlastně udělat. Díky.

Ravise
02.04.14, 15:47
Není to čekající úkol? Musí být denní, aby šel splnit. Je to poslední, co z úkolu zbývá splnit? Jestli ne, tak nejdřív udělej zbytek úkolu.

SettlerHak
02.04.14, 22:07
Mám takových stejných nesplněných úkolů asi šest, jeden je hlavní, tři vedlejší, další denní, další je čekající....Fakt nevím co je myšleno tím zaplaťte ze skladu. Nevím co mám udělat, aby byl úkol splněn.
http://postimg.org/image/4iet4bpin/

pavel1269
03.04.14, 08:36
Pod odmenama budes mit "fajfku" a krizek, kliknutim na fajfku ty suroviny zaplatis, ukol se splni a pak zas odkliknes splneni ukolu. Urizl si ty screeny, aby to nebylo videt :) .

SettlerHak
03.04.14, 08:54
Hmm, tak opravdu platí pod svícnem je největší tma. Zkusil jsem všechno možné, ale ta fajfka mě fakt nenapadla :) Díky za pomoc

oldRosomak
16.04.14, 08:41
kdo poradí -úkol Pomocník velikonočního zajíčka
k odemčení tohoto úkolu je třeba splnit následující podmínky: questactive 0 , main3 middle.
jak odemknou ???
na nápovědě mi psali že mám mít vymlácené všechny bandy na ostrově ,ale to mám tak jak odemkneme úkol ,,Vnuknutí?? děkuji

Kokoska35
16.04.14, 21:15
Mám úplně stejný problém jako oldRosomak.
Dnes se mi objevil úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" s několika podúkoly, ale u prvního podúkolu "Vnuknutí" mi píše, že je třeba splnit : "questactive 0 0 Main3High".
Zajímavé je, že je úkol jako "čekající".
Vůbec netuším, v čem je problém (připojuji obrázek).
Poradí někdo?
http://imgup.cz/Bt1

Karamon
16.04.14, 22:10
Mám úplně stejný problém jako oldRosomak.
Dnes se mi objevil úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" s několika podúkoly, ale u prvního podúkolu "Vnuknutí" mi píše, že je třeba splnit : "questactive 0 0 Main3High".
Zajímavé je, že je úkol jako "čekající".
Vůbec netuším, v čem je problém (připojuji obrázek).
Poradí někdo?
http://imgup.cz/Bt1

problem je v tom ze nemas dokonceny ukol Vajickova soutez proto ti to neda dalsi serii ukolu

Kokoska35
17.04.14, 06:49
Díky za odpověď,
toho jsem se obával. Takže to znamená nastřádat 800 vajec. No tak to je v pytli. Za ten týden co běží velikonoce jsem jich dal dohromady sotva 400, tak to mám co dělat.
Jenom mě štve, že tam nemůže být napsáno "... je třeba splnit tyto podmínky : Dokončit úkol Vajíčková soutěž" nebo něco takovýho.
Hodil jsem včera dotaz na podporu, tak jsem zvědav jestli se mi ozvou.
Ještě jednou díky

pavel1269
17.04.14, 08:22
Bylo to psano hodnekrat. A na splneni toho ukolu mas snad cech nebo nejaky znamy ve hre, ne?

Kokoska35
17.04.14, 14:00
Odpověď od podpory (cituji) :
Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
Velikonoční řetězce úkolů jsou doručovány každých 6 dnů. V případě pokud jste ještě neukončili první řetěz úkolů, po 6 dnech Vám byl doručen druhý řetěz úkolů, který byl umístěn do záložky "čekající úkoly".
Po ukončení prvního řetězu úkolů, se úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" přesune pod záložku úkoly události a pak bude možnost ukončit tento druhý řetěz úkolů.
S Pozdravem,
The Settlers online CZ

V cechu nejsem a přátele mám dva, ještě že občas něco přinesou průzkumníci. No hold si ještě týden počkám a oni se mi mezi tím budou hromadit čekající úkoly.

pavel1269
17.04.14, 19:21
Doporucuju najit cech :) .

Karamon
18.04.14, 00:09
Odpověď od podpory (cituji) :
Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
Velikonoční řetězce úkolů jsou doručovány každých 6 dnů. V případě pokud jste ještě neukončili první řetěz úkolů, po 6 dnech Vám byl doručen druhý řetěz úkolů, který byl umístěn do záložky "čekající úkoly".
Po ukončení prvního řetězu úkolů, se úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" přesune pod záložku úkoly události a pak bude možnost ukončit tento druhý řetěz úkolů.
S Pozdravem,
The Settlers online CZ

V cechu nejsem a přátele mám dva, ještě že občas něco přinesou průzkumníci. No hold si ještě týden počkám a oni se mi mezi tím budou hromadit čekající úkoly.

hromadit se nebudou muzes mit max 1 cekajici takze pokud to nestihnes tak prijdes o jednu serii

Kokoska35
19.04.14, 06:42
Už jsem to pořešil, domluvil jsem se z přítelem. On mi poslal nabídku : 400 vajec za 10 ryb a po splnění úklu jsem mu to poslal zpátky. Že mě to bl... nenapadlo dřív. Úkol splněn, díky všem.

Domajs
30.04.14, 17:44
ahoj :)
mam dotaz ohledně úkolu : Trenink pro povolani
pod úkol : MISTROVSTVI kde jse podminky dokončit řemeslnictví ( mam hotovo ) a zlatý standart , který memůžu dokončit , protože ho jako takový ukol nemám .
dik za radu :)

pavel1269
01.05.14, 07:51
Ten ukol se objevi na lvl 40.

Domajs
01.05.14, 09:35
oki dik

sekyr
05.05.14, 17:36
Ahoj,
jsem level 50 a mám úkol "Jednotky bojující na dálku". Mám splněné všechny části až na poslední, na odemknutí potřebuji splnit úkol "Dlouhé luky", ale ty v seznamu úkolů nemám, co s tím?

leeen
30.11.14, 20:07
Ahoj,mam za ukol splnit vyukovou expedici a to,ze mam pomoci bloku znicit tabor a znicit bosse mapy.vse jsem udelala spravne a ted mi to pise : V teto zone byla nalezena chyba.Zkuste to prosim znovu...zkusila jsem se odhlasit ze hry i reset pc a nic se nestalo.co s tim ??

Ravise
30.11.14, 20:51
V teto zone byla nalezena chyba.

S tímhle pohne jenom podpora.

Q1468
22.01.15, 13:07
Nelze splnit úkol "Útržky mapy jako platidlo"

Ahoj, obměňuje se nějak nabídka dobrodružství u kupce? Mám úkol koupit za útržky mapy čtyři dobrodružství (Temní veleknězové, Ostrov pirátů, Čarodějnice z močálu a Koňský hřbet). Ty první dvě tam minimálně měsíc nejsou... Jak mám teda ten úkol splnit?? Jsem lvl.35. Děkuji za odpověď :-)

Karamon
25.01.15, 03:36
no tak to se obavam asi nesplnis :) alespon do doby nez vyvojari ty dve dobra vrati do nabidky...

BB_Kahsi
30.01.15, 13:51
Ahoj,

toto teď nejde splnit. každý má dvě možnosti:
Počkat, až se ten úkol upraví (tato podmínka se odstraní)
Zrušit si ho, protože je vedlejší.

stolpeto
16.02.15, 13:03
Ahoj, chcem sa opýtať ohľadne veľkonočného eventu 2015.
Ako to bude so starými bodkovanými vajcami? Budú sa dať vyrábať? Bude ich nosiť prieskumník?
Ako sa k nim budem môcť dostať?
Hrám len od novembra, takže zásobu z minulého roku nemám a tiež by som sa rád dostal k tým predmetom čo boli minulý rok
Ďakujem

shimimi
16.02.15, 14:37
Hoj, vejce z minulorocneho velikonočního eventu (zlutá vejce) se nebudu mocť ziskavať. Pruzkumnik bude nosíť len nová ( modrá ) vejce. Vejce budu taký padat ako loot u niektorých adventur, tiez z PVP, kolonii. Ak by si chcel nejaký žlutá vejce, lze je koupit na trhu od iných hračov.

FiendMB
18.06.15, 10:30
Potřebuji splnit úkol - "Generál byl poražen" čili použít lékárničku na generála na SVÉM ostrově. Nějak jsem na úkol zapomněl a území je dávno dobito, jak se dá úkolu zbavit? Děkuji.

BB_Kahsi
18.06.15, 14:31
Ahoj,

s tímto jedině napsat na podporu, úkol bude ručně ukončen.

BB_Kahsi

StaryOsadnik
17.10.15, 15:00
Zdraví a pozdravuji Vás osadníci.Jsem tu nový hraji to teprv týden.Potřeboval bych od Vás poradit.Mám ukol vyprodukujte nejméně 0/12h železa a 0/12h uhlí jo.Takže jsem jako laik zastavil slévarnu na železo a uhlíře jo.Tím pádem produkce je 0/12h,že jo je to tak ne?Ale ukol mám stále nesplněný.To mám čekat jeden den nežli se to splní?Předem dík té osobě co mi poradí.

Tak už to vím.

KarlosV71
25.10.15, 11:03
nejde mi použít střelmistr,co stím ?

MOD_Gryphem
31.10.15, 10:23
nejde mi použít střelmistr,co stím ?

Střelmist lze použít na menší kameny, ne na "hory".

JeniQ
29.11.15, 23:57
Zdravim vite nekdo jak splnit ukol darovat zbozi treba krali? Nebo nekomu?

KarlosV71
15.12.15, 21:53
jak spustím nabírání vánoční nálady

Maravan
31.12.15, 00:24
jaké dobrodružství mám splnit v úkolu události - zločinec - úkryt ? hrál jsem několik dobrodružství a žádné mi to nechce uznat

krtekgradd
19.03.16, 12:24
Ahoj.Prosím poradte mi jak poslat nabydku k příměří.Nikde jsem nenašel radu.Děkuji

MP-E65mm
20.03.16, 20:10
musis si vyrobit v zasobarne bonus

pdole
22.03.16, 14:27
bonus mám, ale co s ním? Kam ho umístit na ostrově přátel?

Ekoterorista
22.03.16, 20:37
bonus mám, ale co s ním? Kam ho umístit na ostrově přátel?

Přímo na stan Nepozvaných na večírek.

pdole
23.03.16, 08:17
to je právě ono - žádný z přátel na ostrově stan nemá a že jsem jich prošel. A jak píší: každý den budou ve středu mého ostrova tábořit nepozvaní na večírek taky ani jednou! - prostě stan jsem ještě neviděl.

Ekoterorista
23.03.16, 11:06
to je právě ono - žádný z přátel na ostrově stan nemá a že jsem jich prošel. A jak píší: každý den budou ve středu mého ostrova tábořit nepozvaní na večírek taky ani jednou! - prostě stan jsem ještě neviděl.

Ten stan by měl být na ostrůvku uprostřed mapy (tam, kde se nedá stavět, a na který teď vede lávka) stejně jako stan na tvém vlastním ostrově. Pokud tam nestojí, je tam zbořeniště. To znamená, že tábor byl poražen. Musíš počkat, až zase bude stát. Je tam odpočítávání, takže si to můžeš spočítat. Nebo požádat přítele, ať počká, než tam tu nabídku plácneš.

vsshkdvi
06.04.16, 21:06
Nejde my splnit úkol.
Prosím poradťe, dostal som úloku taktik (zaútočte s 50 alebo viac kavalérií na tábor banditov) ale už v domovskej oblasti (nerátam sektory) nemám žiadne tabory banditov.
Pomôžete my s týmto problémom ?
Ďakujem.

Acoma
12.04.21, 22:32
Ahoj všem,
Velikonoce 2021,
mám v Čekajících úkolech - řetězec Vajíčková soutěž - nevíte někdo, proč se nepřepne do aktuálních úkolů, když mám jinal vše splněno?
Děkuji.

LuPuS__69
19.04.21, 08:15
Ahoj taktéž všem.
Já jsem na tom obdobně. Také mám všechny úkoly splněné. Je právě cca 1 hodina do konce eventu a v čekajících úkolech mám už přes týden řetězec úkolů "ZTRACENÁ VAJÍČKA". A to ještě samozřejmě chybí další řetězec úkolů "Vrácení vzpomínek". Je mi jasné, že to tady nikdo z moderátorů vůbec nečte, jelikož předchozí příspěvek je tady už týden a žádná reakce.