PDA

View Full Version : Kolonie chybne utoky

eda82
30.07.15, 03:20
Ahoj pri utoku na tabor s vice druhy jednotek se mi stava (casto) ze utocim na jeden typ jednotky a najednou mi to v prubehu preskoci na jiny typ jako bych ji tam mel od zacatku co ma za nasledek ze se mi nepodari tabor znicit:( .Dokonce nekdy nejde ani menit jednotky.:(:(:(:(

Ticho--Brahe
30.07.15, 14:30
Pořadí jednotek nemusí vždy být po skupinách dle typu. Musíš si hlídat, které přijdou na řadu jako další až dobojují a podle toho změnit na své straně. Např. občas se stává, ze bojuje jako první kavalérie (20 ks), ale jako další přijde jiná jednotka a kavalérie pak bojuje jako poslední před bossem.
Pokud jde o to, ze nejdou měnit jednotky při útoku, tak s tím jsem se nesetkal a to bude chtít tedy nahlásit na podporu (pokud tato cesta není rychlejší) :)

eda82
30.07.15, 15:36
bojuji s pú proti 20 kavalerie, nasleduje 20 luku tak prehodim na kv ,ale kdyz bojuji tak se mi to behem boje zmeni zase na kava jenze to uz mam vymlaceny jednotky a samosebou utok na tabor nevijde nebo se mi stava ze to nejde prehazovat vubec ((

Roderik
30.07.15, 22:20
Pokud někdo očekává, že budou někdy expedice fungovat bezchybně, tak ať si jde raději zkusit na zahradu naroubovat višně na jabloň. Je to podobné jako celé expedice v TSO a možná bude mít větší šanci že se mu to povede.

lukas84cz
18.08.15, 16:48
Taky se stává a to pravidelně, že se nechám úmyslně stáhnout táborem a po útoku ho odvolám.. času dost protože druhý tábor je kilák daleko. hned po souboji odvolávám.. a co se nestane? místo aby se coural 10s daleko na ten tábor, on s ním hned po 1. útoku začal bojovat?? jsou tam nějaké černé díry?

S koloniemi jsem už velmi nespokojen! Navíc musím čekat 4 hodiny na uzdravení maršála když jsou lékárny fuč. a kolonie trvá 4 hodiny.... takže je to úplně zbytečná informace! na kolonie už z vysoka kálím!

Kdyby se to aspoň řešilo... plno "reklam" na kolonie a jeden bug za druhým.. když něco vyrobím,, tak si kua zkontroluju jestli to funguje ne?? Má tým nějaký testery? pochybuju nebo stojí za starou bačkoru.

A nejvíc mě vytáčí že abych se mohl vypravit alespoň na běžnou kolonii musím vyrobit spoustu zbraní, bonusy na zbrojírny,, takové úsilí,,, a kolonii jsem díky těmhle bugům neudělal!! Vážně, styďte se!

lukas84cz
10.03.16, 01:36
Tak jsem nechal kolonie půl roku ladem. A ty chyby jsou tam pořád! Hovada vývojářský!

TrojanHenry
15.08.16, 21:31
tak jsem po dlouhé době zkusil PVP, ale to co jsem zažil, to je hnus. Hláška "tato jednotka bude nasazena jako první" a ejhle ona to nebyla pravda, tudíž místo abych kolonii získal, tak jsem dostal na pr..... Takže jděte do pr....

Kaloww
02.10.16, 09:36
Tak vám můžu říct že chyba stále přetrvává dnes a včera jse m ito stalo hlavně u smíšených táborů ale stalo se mi to uprostřed boje když jsem bojval lukama proti pěchotě a najdnou tam byla jízda apřitom pěchoty tam zbývalo 12 jednotek takže žadný lag ani moje chyba

Ingo
23.03.17, 17:53
Hlasim chybu pri kolonii - stredni velikost, pri utoku na tabor s vlky se ztrati zobrazeni typ armdy jak u utocnika, tak u obrance a dojde samozrejme k prohre utocnika s poranenim marsla. Tento prubeh vede k prekroceni limitu pro zraneni marsalu a kolonie neni mozne dobit. Tento problem nastava opakovane.