PDA

View Full Version : Zmizel cíl generála

Sid_Rothman
22.07.15, 08:38
Pěkně upravené satusy generála chválím,.... Jenže generála někam vyšlu a pak znovu na něj kliknu tak zmizelo zobrazení cíle na který jde. Když člověk dělá nějaký složitý blok tak se hodí si zkontrolovat jestli genové míří na správné cíle,... Šlo by to tam vrátit?

Nexal
22.07.15, 09:27
rozhodne jedna z dobrych veci ktera by chtela vratit, nejde poznat kam ktery general jde

svebo
22.07.15, 09:27
souhlasím, po poslední aktualizaci (z 21. 7. 2015) opět tahle fajnová pomůcka zmizela... sice jsou krásné ikonky nad generálama, kde vidím zkřížené meče a cválající koníky, ale oproti tomu označení tábora, na který jsem poslal útok, je mi to k ničemu.... byl bych moc rád, kdyby se ta funkce vrátila zpátky do hry.

rizo80
22.07.15, 09:32
tiez suhlasim, chybaju mi mece na kontrolu vyslanych utokov

LosAngel
22.07.15, 09:45
Pěkně upravené satusy generála chválím,.... Jenže generála někam vyšlu a pak znovu na něj kliknu tak zmizelo zobrazení cíle na který jde. Když člověk dělá nějaký složitý blok tak se hodí si zkontrolovat jestli genové míří na správné cíle,... Šlo by to tam vrátit?

Nevím o tom, že se po vyslání generála zobrazuje cíl, kam jde.
Mě se tedy nezobrazuje buď hodně dlouho, nebo od začátku.

Navíc super by bylo, kdyby se zobrazoval i čas, za jak dlouho tam dojde.
Nebo aspoň kolik je to praporků ;)

Roderik
22.07.15, 10:35
Navíc super by bylo, kdyby se zobrazoval i čas, za jak dlouho tam dojde.
Nebo aspoň kolik je to praporků ;)

Věřím, že pár hráčům kteří se zabývají tvorbou návodů by to pomohlo, ale většině ostatním by to bylo k ničemu a akorát by je to mátlo. Proto pochybuji, že se tímto nápadem bude někdo z vývojářů zabývat. Hold si ty praporky budeme muset nadále počítat ručně :-)

Ticho--Brahe
22.07.15, 10:39
No, možná, že časem nás BB vyslyší. Na testu jsou již nyní volby, že lze nějaké efekty (nejenom grafické) vypnout|zapnout.

Nexal
22.07.15, 11:22
Merged. Will look into this.

So far all I did is report the issue. I will let you know when I get more info.
http://forum.thesettlersonline.com/threads/31190-Attack-icons-are-missing?p=283002&viewfull=1#post283002

Das Problem wurde gemeldet und der Thread entsprechend markiert.
http://forum.diesiedleronline.de/threads/119108-%E2%98%85-fehlende-Anzeige-f%C3%BCr-das-aktuell-angegriffene-Lager-11318?p=1177569&viewfull=1#post1177569

LosAngel
22.07.15, 14:31
Věřím, že pár hráčům kteří se zabývají tvorbou návodů by to pomohlo, ale většině ostatním by to bylo k ničemu a akorát by je to mátlo. Proto pochybuji, že se tímto nápadem bude někdo z vývojářů zabývat. Hold si ty praporky budeme muset nadále počítat ručně :-)

Však jo, neustále připomínkuju nějaké návody ;)

BB_Kahsi
22.07.15, 14:38
Ahoj, jak už psala BB_Ravel, vývojáři byli informování a zabývají se opravou. Toto nebyla plánovaná změna.

Mawerick
22.07.15, 22:29
Chtěl bych upozornit na jednu drobnost - po posledním úterý se mi znovuobjevené mramorové doly zobrazí graficky jako prázdné. Např. mramor mám stav 400 a při přejetí šipkou se ukáže "prázdný mramorový lom". Plus "zřícená stěna sever" je neustále označena modrou šipkou...