View Full Version : raritní zásobárna
HrdinaMaty
27.06.15, 19:24
Dneska jsem koupila rarit.zásobárnu za diamanty, ale jsou staženy z prodeje recepty na výrobu bonusů. kde je mám sehnat? Za rozumnou cenu. jinak to je vyhozených 3500 diamantů,když nemůžu bonusy vyrábět (viz. košíky). což je fakt dost,aspoň dle mého!
Hmm,u té raritní zásobárny mě zaráží jedna věc a to ta že i když ji mám koupenou tak stejně musím mít postavenou i tu normální kvůli věcem co ta raritní vůbec neumí.
Recepty byly dostupné během události Vánoce. Shodou okolností jsou právě dostupné znovu, ale jenom po omezenou dobu.
angie11180
09.08.15, 23:37
Môže mi niekto povedať, prečo nie je v obchode upozornenie, že mi bude raritná zásobáreň nanič bez receptov, ktoré sa nedajú kúpiť?
Podle mě je to "pouhé" nedopatření. Recepty byly původně dostupné během vánočního eventu a později je bylo možné zakoupit u kupce za diamanty. Podobně jako i řada jiných novinek. Nedávno byly znovu ke koupi během letní akce. Podle mě je po skončení této akce jen zapomněly vrátit do stálé nabídky u kupce za diamanty. Jiné vysvětlení nemám a doufejme že to brzy napraví.
Hmm,podle mne by ta rare zásobárna měla umět to co ta normální+ bonusy z receptů ne?Já jen že ta rare neuní převádět jeden zdroj na druhý např. borové prkna na tvrdé a jiné bonusy a proto musím mít postavenou i tu normalní což mě přijde trpšku divné.
Osobně se mě dvě zásobárny zamlouvají víc, a i kdyby uměly obě dvě všechno, nechal bych si obě. Například když hraji scénář, mohu vyrábět potřebné bonusy v obou současně a ušetřím polovinu času.
Mě tedy také vůbec nevadí, že neumí to co normální zásobárna. Jediné co bych uvítala je to aby šla také vylevelovat.
Tak nevím, poprvé jsem dala vyrábět v raritní zásobárně rukopisy. Dle údaje při zadání by měl jeden rukopis trvat 2 hodiny a 30 minut a 25 rukopisů 2 dny 14 hodin 30 minut. K mému zděšení mi ale raritní zásobárna ukazuje i s pralinkami, že bude hotovo za 6 dnů 12 hodin 24 minut. Kde je tedy chyba?
PS Tak to se tedy povedlo, dnes je to opraveno a výroba jednoho rukopisu je uvedena 7 hodin 30 minut. Zrušit výrobu nejde a tak je zásobárna vyřazena z provozu na týden. :-(