PDA

View Full Version : Kolonie - ztracení maršálové

wawry
24.05.15, 18:13
Dnes mi to při dobývání kolonie vyhodilo chybu a vyhodilo mě to ze hry. Stejně tak při každém dalsím pokusu se podívat do dobývané kolonie. Vždy to hlásilo něco o tom, že v požadováné zoně se vyskytla chyba a nejde se tam dostat. Tak jsem zaplakal nad ztracenýma vojákama a řekl, že zkusím dobýt jinou. Jenže mi nešlo ani nalézt nějakou další expedici. objevili se hodiny a nic víc to neudělalo.
Jenže teprve teď jsem si všiml, že se mi z té kolonie vůbec nevrátili vojáci ani maršálové!!

lukas84cz
28.06.15, 17:14
Mně se také vyskytla chyba. Byl jsem na běžné kolonii, ztratil cca 1000 jednotek a pak jsem jen stačil zaznamenat že mi bojující tábor stáhnul druhého kolemjdoucího maršála. Pak bitva skončila, druhý generál pokračoval k druhému cíli,, myslím že už mu chybělo pár vojáků,, začal boj. a naběhla ona hláška a vykopnutí ze hry.

Člověk se koncentruje aby to zvládl a umístil se v žebříčku a takhle se to vymstí. OPRAVU PROSÍM!

*
*
*

Kolonie skončila, zkušenostní odměna nikde a maršálové dezertovali. počkám do zítra a pak už asi jen podpora :(

Roderik
29.06.15, 07:33
Tuhle chybu jsem zažil hned z počátku, když byly expedice horká novinka a zkoušel jsem si je. Evidentně ji doposud nedokázali plně opravit. Nu, třeba se za pár let dočkáme a budou fungovat bez chyb. Prozatím se kochejme novýma rozšířeníma ... ty jistě stabilitu expedic vylepší!

lukas84cz
29.06.15, 13:50
Tak maršálové jsou zpět :) a přišla mi i zkušenostní odměna. Aspoň tak :) Doufejme že se to brzy opraví.