PDA

View Full Version : Čekající úkoly

Mawerick
26.12.12, 08:58
Kdy dostanu odměnu za čekající úkoly? Co to znamená čekající? Resp., mění se někdy na jiný druh úkolů? Splnil jsem "čekající" a odměna nikde...

dtommi
26.12.12, 15:18
Čekající úkoly mají právě status čekající, to znamená, že máš nějaký úkol před nimi a dokud tento nevyřešíš, tak ten další bude čekat. Nejhorší je, že se ti tam třeba povede dostat úkol, že máš postavit tolik a tolik surovin, jenže v momentu, jak se ti tento čekající úkol stane aktivním, tak prostě smůla a systém začne počítat od znova výrobu těch surovin. Nebo aspoň takle mě to dělá..

Lucas
26.12.12, 15:20
Nejdřív musíš vyřídit denní úkol, potom se z čekajícího stane denní a půjde splnit

Rosemisha
26.12.12, 16:34
Prosím o radu - nechápu, co udělat v úkole - vyberte lesníka borového dřeva z detailního stromového zobrazení bor. dřeva....

vogon
26.12.12, 17:59
Prosím o radu - nechápu, co udělat v úkole - vyberte lesníka borového dřeva z detailního stromového zobrazení bor. dřeva....
klikni postupně na: přehled ekonomiky - Suroviny - borové dřevo
to co je pak zobrazeno je přehled kolik těžíš borové kulatiny a kolik jí lesníci stačí obnovit - když jsi v červených těžíš víc než lesníci stačí obnovit

Mawerick
26.12.12, 23:28
OK, diky :-)

Gordic
01.01.13, 21:38
Ahoj, mě svítí "čekající úkoly" úkol "opilec" a každý den měnící se Vánoční úkol. Souvisí to přímo s Vánocemi, nevíte jak na tento úkol?

Díky

vogon
02.01.13, 04:55
když se ti podaří splnit denní úkol, příjde na řadu první z čekajících úkolů - opilec je jednoduchý, jen klikneš na hospodu a máš ho...
denní úkol, který nemůžeš v blízké době splnit se dá smazat - po půlnoci dostaneš další.

Gordic
02.01.13, 15:54
no to jsem si myslel taky, ale ani při kliknutí na hospodu se nic nestane.... Denní mám vždy splněný...

vogon
03.01.13, 04:49
tak potom zbývá snad už jen refresh okna prohlížeče po splnění úkolu, nebo zkusit jiný prohlížeč - nestalo se mi, že by první čekající úkol zůstal zablokován po splnění denního.

Gordic
03.01.13, 09:33
mám to takhle už třeba 14 dní na různých prohlížečích na různých počítačích (Win XP, WIn 7; IE8,FF, Chrome)

Už si s tím nevím rady, asi se mi to celé bloklo.....

Lucius
03.01.13, 15:54
Kolik čekajících úkolů mohu mít? Budou s emi kupit nebo jenom 1?

LoKiCZ
04.01.13, 10:34
Lucius - jen jeden cekajici. Proto je dobre, pokud stavajici nemuzes udelat, jej zrusit a udelat ten cekajici.