PDA

View Full Version : Už mě začíná irritovat ten jeden swap slot!!!

Lutheen
27.04.15, 18:05
Už mě pomalu ale jistě začíná irritovat ten jeden swap slot? Je problém mít dva, nebo je to nutné šikanovat hráče? Fakt tohle nechápu, asi jde o čas, čekání na druhého!!! Tak aby pak Settleři nečekali na hráče, fakt je to ocasovina tenhle blok!!! Prosím, udělejte s tím něco! Díky!

lukas84cz
27.04.15, 20:11
No to víš že jo. Pak to začne lagovat přetížeností serveru a pak budete zase nadávat ;)

Janglein
27.04.15, 21:45
Dejchej nebo ti praskne zilka a budes tahat nozicku.. Ja sem tu pres 2 roky a driv se cekalo i nekolik hodin a nikdo s tim nemel problem dneska byste pro 5 min navic vrazdili..

LosAngel
27.04.15, 21:46
Už mě pomalu ale jistě začíná irritovat ten jeden swap slot? Je problém mít dva, nebo je to nutné šikanovat hráče? Fakt tohle nechápu, asi jde o čas, čekání na druhého!!! Tak aby pak Settleři nečekali na hráče, fakt je to ocasovina tenhle blok!!! Prosím, udělejte s tím něco! Díky!

Pokud dobře chápu historii, tak SWAP byl výmysl hráčů (nechtěný efekt).
Hra byla vytvořena tak, aby se dobrodružství hrála kooperativně (o což jsem se osobně pokoušel), ale z praxe jsme zjistil, že to nefunguje.
Lezli jsme si do zelí, jeden čekal na druhého, zbytečně přicházeli o jednotky a výsledek? Jeden byl na druhého naštvaný..... Dělalo to jen zlou krev.

Raději si to odehraju sám a pak swapnu odměnu....

PS: a chvíli si počkám na swap, než kooperovat na jednom dobru.