PDA

View Full Version : kolik dni ma den

Reborn
18.04.15, 09:48
clovek logne 1 dene a nekdy mu to den zaznaci a nekdy naopak ne.. kdy se prklapi nyni den nebo kolik dni ma den

Karamon
19.04.15, 10:53
pokud se nepletu a nemenilo se nic tak lognuti po 4-te hodine ranni uz je brano jako dalsi den

SeFF
19.04.15, 11:13
pokud se nepletu a nemenilo se nic tak lognuti po 4-te hodine ranni uz je brano jako dalsi den

Já mám pocit, že to je 2:30 - od té doby začíná nový den.

Reborn
21.04.15, 12:56
mno me to treba behem 13h udela jeden den a nekdy treba okolo 15 druhy apod.. nevim jestli je to tim ze lognu jen na kratkou dobu ci cim.. jen to docela stve

Nexal
21.04.15, 15:11
Stavalo se mi, ze po nezdarenem nahrani hry predchozi den (tj lognul jsem na hlavni strance, ale na ostrov jsem se nedostal) se mi ukazalo prihlaseni za predchozi a soucasny den. Podobneho problemu jsem si vsiml i pri delsi neaktivite, ale nikdy jsem to nezkoumal dopodrobna. Prakticky to znamenalo odklikat dve ruzne tabulky prihlaseni za jediny den, vetsinou jedna zapocitala a druha nezapocitala, ne zrovna v tomhle poradi.

Roderik
22.04.15, 07:37
Takže bych si to dovolil shrnout: Nikdo přesně neví, kdy v TSO končí a začíná den. Nejde to ani přesně zjistit, neboť se hra chová nepředvídatelně a ne vždy stejně. Nicméně vývojářům bych tento "problém" raději nenadhazoval!!! Mohla by je totiž napadnout zběsilá myšlenka, že to opraví a to by se teprve děli věci :D

Ravise
22.04.15, 17:37
Humr :D (http://sir.g6.cz/humr)