View Full Version : Hádanka
Přijde něco velkého, ale co?
Takto vypadá 3D model nové budovy, která přijde do hry. Do tohoto vlákna můžete přidávat své názory na to, k čemu by mohla být.
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_04_17_whatisit_t.jpg (http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_04_17_whatisit.jpg)
Klikněte pro zvětšení
Těším se na vaše tipy!
BB_Kahsi
Do tej budovy snad nechcete dat panovnika alebo vladu, ktoru budeme musiet zivit :-)
VodnikVavrinec
17.04.15, 15:16
no nejspíš se v ní bude dělat něco nového, neuvěřitelného, něco co dostanou všichni co mají místo na ostrově :-)
DrakousPCE
17.04.15, 15:18
Ať je to co je to tak to budu mít docela problém usadit na ostrově pro nedostatek místa :-).
No já doufám že to bude budova, kterou když si postavím, tak mi bude stabilizovat hru proti pádům chatu a budu mi pomáhat aby avizované údržby trvaly avizovanou dobu. No a ještě by to mohla být budova odstraňující nefungující počítání úspěchů na dobitých expedicích a na poražených bossech :-).
Ale jinak to vypadá na budovu vědeckou :-)
Zdenek1960
17.04.15, 15:28
Dům starosty na lvl6
no nejspíš se v ní bude dělat něco nového, neuvěřitelného, něco co dostanou všichni co mají místo na ostrově :-)
Na tu část s místem se u této budovy myslelo.
Budova (hrad) z dobra :-)
Budova (hrad) z dobra :-)
A bude šance že padne 0,0000000000000001% a ještě třeba z Ostrova pirátů :-) jako u všeho :DD
Snad to bude něco užitečného :-)
Tipnu si, že by to mohl být hrad na místě, kde se objevoval golem o Halloweenu. No a snad půjde nějak vylepšit, třeba pomocí úspěchů a bude mít nějaký vliv na chod ostrova. Tedy že to nebude jen o přirůstku populace.
A bude šance že padne 0,0000000000000001% a ještě třeba z Ostrova pirátů :-) jako u všeho :DD
Snad to bude něco užitečného :-)
to určitě, za spoustu dia :D
Tipuji , že to bude vojenská budova v každém případě . Spíše tedy kasárna nebo bojová akademie na šestce, nebo budova pro nové jednotky třeba čaroděje nebo rytíře , i hlavní hrad na expedičním ostrově by to mohlo být.:cool:
To bude něco, co stejně nebude aktivní, jako moje plovoucí domy o velikonocích,které v nabídce byly , ale nemohl jsem si je koupit
to bude přístav, konečně začnem těžit tu ropu :)))
Mě by se líbila jako nějaká církevní budova na výrobu třeba..... lékárniček??Nebo jak píše Jirka na čaroděje... doufám že bude pro všechny a ne jen pro ty co platí dia...
Výrobna dynamitu / střelmistrů / demoličních čet
vipada to jak nejaka citadela ci hradni pevnost.. neni spatne otazka jak velke to bude a co to bude davat
Takto vypadá 3D model nové budovy, která přijde do hry. Do tohoto vlákna můžete přidávat své názory na to, k čemu by mohla být.
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_04_17_whatisit_t.jpg (http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_04_17_whatisit.jpg)
Klikněte pro zvětšení
Těším se na vaše tipy!
BB_Kahsi
Taky si teda dovolím tipnout. :)
- Podle toho jak 3D model vypadá, tak se rozhodně jedná a hrad či zámek (jelikož má velmi podobné znaky jako hrady v Settlers 7).
- Podle vyjádření BB_Kahsiho se bude jednat o budovu mimo ostrov (popřípadě na ostrově, kde se momentálně nedá stavět) => takže buď bude uprostřed (jako bývá vánoční stromek) nebo bude vyčleněn nový malý sektor.
- Pokud to tedy sesumíruji, tak bych řekl, že se jedná o hrad ve kterém se budou nacházet generálové/maršálové a bude možné z ní posílat jednotky bez toho, aniž by se musely stavět tábory na ostrově.
P.S.: Tohle je spíše přání než tip. :)
mohl by to byt dlouho ocekavany koordinator pruzkumniku a geologu pro nastaveni automatickeho hledani lozisek / nasledneho pruzkumu :D to by bylo super ale zrejme jsou ty poddany neschopny
to určitě, za spoustu dia :D
Tak určitě, jak jinak veru :D
Taky to může být hrad, kde budou sídlit královští výběrčí daní a budou si brát 25% ze všech odměn a obchodních transakcí, které hráč uskuteční :)
Královská rezidence pro 5000 osadníku a bude za fazole a nebo stonky
Těším se na vaše tipy!
BB_Kahsi
Domnívám se, že to bude něco jako úžasná rezidence.
Jen menší a lepší.
PS: zmrzlé panství bude hadr oproti tomuhle ;)
Kahsi a kdy má přijít do hry?
Prosím update v prvním příspěvku ;)
PS2: odkud má SEFF to tajné info, že bude mimo ostrov ???
Pokud tomu tak je, tak můj TIP číslo dva je, že to bude další STAROSTA.
Kdy přijde to ještě nemohu říct, ale sojka šeptala něco o tom, že by ta budova mohla být brzo na test serveru. Nebo možná ne, sojka toho napovídá. A SeFF nemá žádné tajné info, jenom hádá na základě toho, co jsem už napsal v tomto vláknu.
Jak už psal SeFF, tak budova shromažďující všechny generály pod jednu střechu by to být mohla. Řekněme jakási "Přístavní citadela", umístěná v 1. sektoru, tam kde se tradičně vyloďují generálové.
Ale mě to spíše připomíná nějaký chrám nebo klášter. Účel si však raději nepředstavuji.
Taky by mě zajímalo, proč je na obrázku pouze výřez modelu? Žeby na jeho okraji bylo například přístaviště s loděma a jednalo se o přístav? :P
Nachytán na švestkách!
V tomto vláknu není žádná zmínka o tom, že by budova měla být mimo ostrov ;)
A SEFF napsal:
- Podle vyjádření BB_Kahsiho se bude jednat o budovu mimo ostrov (popřípadě na ostrově, kde se momentálně nedá stavět) => takže buď bude uprostřed (jako bývá vánoční stromek) nebo bude vyčleněn nový malý sektor.
Kdy přijde to ještě nemohu říct, ale sojka šeptala něco o tom, že by ta budova mohla být brzo na test serveru. Nebo možná ne, sojka toho napovídá. A SeFF nemá žádné tajné info, jenom hádá na základě toho, co jsem už napsal v tomto vláknu.
gothicoblivion
21.04.15, 09:58
Upgrade pohádkového hradu.
Upgrade pohádkového hradu.
To asi ne, Kahsi psal, že se myslelo i na spotřebu místa ;)
Někteří hrad nemají a mít ani nebudou.
Pokus o zatraktivnění kolonií. Nová stavba, která vylepší možnosti obrany.
Nachytán na švestkách!
V tomto vláknu není žádná zmínka o tom, že by budova měla být mimo ostrov ;)
A SEFF napsal:
Losi, to byl jen můj odhad, založen na tom, že jsem fanoušek Settlerů + vyjádření BB_Kahsiho (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/2432-H%C3%A1danka?p=16037&viewfull=1#post16037). O budově mám stejné info jako vy.
gothicoblivion
23.04.15, 23:11
Podle mě ať to bude co to bude, bude se to upgradovat nebo pracovat s achi a uspěchy.
To bude nejúžasnější rezidence všech dob s místem pro 1000 osadníků :) Místo bude, protože ty obyčejné budeme moci zbourat ;)
bude to budova ktorá sa dá postaviť na vode bude s pvp alebo expedicií
vylepšiť sa bude dať na level 15
ale k čomu bude to je hádanka
bude to budova ktorá sa dá postaviť na vode bude s pvp alebo expedicií
vylepšiť sa bude dať na level 15
ale k čomu bude to je hádanka
BINGO !!!
http://osettlers.com/cz/buildings/progression-building
Asi to bude jen ozdoba aby každý věděl, jaký lvl na Expedici (ne PVP, protože expedice nemohou být považovány za PVP) dosáhl.
Jenom připomínám, že uvedené informace jsou z testovací verze (a navíc z neoficiálních stránek), takže se ještě mohou měnit.
mno zajimav vzhled budovy akorat skoda doufal jsme ze bude ingame vetsi a bude treba na tom stredovem ostruvku..
+ jsme samozrejme doufal ze to nebude napojene na pvp..