PDA

View Full Version : Takhle dopadl můj úplně první pokus o blokování s Mistrem Obrany

Zofie
01.04.15, 06:44
:(

http://prntscr.com/6o0gro

http://prntscr.com/6o0gro

Reborn
01.04.15, 09:17
to lepsi nebude... je to rychlik

Imperis
03.04.15, 12:36
tak nechápu proč to je blokovací když bojuje 2x rychleji...demence (totálně zbytečný nákup)

Zofie
03.04.15, 22:18
to lepsi nebude... je to rychlik

No ono ani tak nešlo o to, že mi tam pomřeli vojáci, jako o to, že nepřestal odchytávat, i když bojoval.

Zas na druhou stranu vydrží víc kol, ale je fakt, že díky tomu zrychlení to nemá ten patřičnej efekt, minimálně tady na Zrádcích....

Nexal
04.04.15, 16:13
tak nechápu proč to je blokovací když bojuje 2x rychleji...demence (totálně zbytečný nákup)
Nikde neni nic recenyho o blokovani.

No ono ani tak nešlo o to, že mi tam pomřeli vojáci, jako o to, že nepřestal odchytávat, i když bojoval.
Zas na druhou stranu vydrží víc kol, ale je fakt, že díky tomu zrychlení to nemá ten patřičnej efekt, minimálně tady na Zrádcích....
Pokud mas vybrany tabor pred utokem a celou dobu ho drzis tak se nemusi graficky aktualizovat. Cili to co rikas je pravdepodobne jen graficka chyba a nic jinyho.

LosAngel
04.04.15, 17:29
Mistr Obrany - nepochopil jsem, co bylo cílem tohoto generála.
Už hodně dávno jsem psal, že pokud je to generál určený na dlouhé bloky, tak pokud bude bojovat 2x rychleji, bude to jen další rychlý generál pro sebevražedný útok.

Zofie
05.04.15, 22:04
Pokud mas vybrany tabor pred utokem a celou dobu ho drzis tak se nemusi graficky aktualizovat. Cili to co rikas je pravdepodobne jen graficka chyba a nic jinyho.

Ne nebyla to grafická chyba, zas tak hloupá nejsem, abych to sem dávala kvůli "jen" grafické chybě.
Když píšu, že mi odchytával během útoku generály, tak to tak opravdu bylo. Musela jsem je odvolávat :(

kotloun
08.07.16, 08:13
je fakt rychlej takže musite skouknout navody ktery sou udělany pro něho a ne pro normalního gena.muj prvni pokus s nim dopadl fakt bezvadně takže už vím že musím používat navod kterej je udělanej přímo pro něho.rozhodně to není zbytečná investice