PDA

View Full Version : platba

jana74
24.12.12, 20:27
ahoj nevím kam napsat tento dotaz. chtěla jsem si koupit nějaké diamanty přes kreditní kartu. vyplnila jsem vše co se týče jména informací o kartě a to ostatní.pak jsem klikla pokračovat . chtělo to na mě nějaký heslo a tak jsem ho napsala to kterým se přihlašuji ke hře. něco mi to napsalo ale na email jsem nedostala žádnou správu . a drahokami se mi nepřipsali. co s tím? prosím o odpověď na mou emailovou adresu jana.hout@seznam.cz

AngelRane
27.12.12, 16:05
Ahoj,
vyřešil se tvůj problém? Taky by mě to zajímalo.

Avantish
27.12.12, 16:13
Pokud se drahokamy nepřičtou hned, tak žádnou paniku. Může to klidně trvat do druhého dne, pokud kupujete v pátek, tak se můžou připsat klidně až po víkendu...žádnou paniku.

AngelRane
27.12.12, 16:15
Dobře, díky. :)

BB_Kahsi
27.12.12, 16:43
Ještě doplním, že je dobré kontaktovat podporu při problému s platbou, od toho tu jsou.

jana74
30.12.12, 00:09
ahoj drahokamy se mi nepřipsali a ani nemám žádné info jestli ta platba vůbec proběhla. těžko říct

jana74
30.12.12, 00:12
nebylo by marné když se platí tou kreditkou aby to na nás mluvilo česky ne cizím jazykem. bude toto někdy možné?

Avantish
30.12.12, 17:41
ahoj nevím kam napsat tento dotaz. chtěla jsem si koupit nějaké diamanty přes kreditní kartu. vyplnila jsem vše co se týče jména informací o kartě a to ostatní.pak jsem klikla pokračovat . chtělo to na mě nějaký heslo a tak jsem ho napsala to kterým se přihlašuji ke hře. něco mi to napsalo ale na email jsem nedostala žádnou správu . a drahokami se mi nepřipsali. co s tím? prosím o odpověď na mou emailovou adresu jana.hout@seznam.cz
Dle mých zkušeností ta platba probíhá přes Moneybookers a tam se musíš nejdřív zaregistrovat a zvolit si heslo. Není to tedy automaticky stejné heslo, jako se jím přihlašuješ do hry. Takže drahokamy se připsat ani nemohly, protože dle mého neodešla vůbec platba. To jsi kontrolovala, jestli se peníze z účtu odečetli?

jana74
15.01.13, 14:07
ahoj peníze z karty mi to neodečetlo ale ta registrace na moneybookers jak se dělá?

babul
15.02.13, 18:26
půjde někdy provádět platby převodem z účtu?

Andre_z
16.02.13, 11:35
Pujde nekdy zaplatit kreditni kartou na primo a ne pres nejaky moneybookers??? Odmitam se registrovat u kazde hry k nejakym pay-pal, pay-pay a jinym debilovinam, kdyz mam klasicky ucet a kartu se kterou muzu platit kdekoliv... Ale jen ne u nemeckych MMO... To sakra nemci neznaji klasickou platbu kreditni kartou, pres zabezpecenou stranku?