PDA

View Full Version : Diskuse ke změnám 17. března

BB_Kahsi
09.03.15, 16:15
Toto vlákno slouží pro diskusi o posledních změnách. Více zde (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/2386).

LosAngel
09.03.15, 20:16
Ahoj,
už máte finální podobu Velikonoc 2015?

Nebo ještě ne?
Dosud jsme čerpali info pouze z neoficiálních zdrojů (www.osettlers.com ; Wiki a jiné).

Nexal
09.03.15, 20:33
6x nacitat mapu na neco co by se dalo udelat na miste ? ne, dekuji.

shimimi
09.03.15, 21:07
Ahoj,
už máte finální podobu Velikonoc 2015?

Nebo ještě ne?
Dosud jsme čerpali info pouze z neoficiálních zdrojů (www.osettlers.com ; Wiki a jiné).

Tento tyden nebo o výkendu to bude urcite zverejnené...

6x nacitat mapu na neco co by se dalo udelat na miste ? ne, dekuji.

Je to trochu otravné behat hore dole z adventury na domacký ostrov a spet koli par bonusom, zberatelským predmetom. Ale ako mensia odreagovavačka je to fajn. Pre ciele, ukoly. Len skoda, že sa to neda otvoriť popri hranej, vojenskej adventure.

Roderik
10.03.15, 00:18
Je nějaký rozumný důvod, proč jednu údržbu (10.3.) nejsou žádné změny a druhou (17.3.) se toho bude měnit tolik naráz? Přidání scénářů, příprava Velikonoc, změna denních úkolů, změna obchodu cechu plus pár drobností. Možná jsem blbej, ale nebylo by lepší úpravy rozdělit do dvou částí a nehrnout to do hry všechno naráz? Nechci to přivolávat, ale čím víc věcí se dělá naráz, tím je větší pravděpodobnost, že se něco pokazí nebo se na něco zapomene.
Tahle situace tu není poprvé, že se jednu údržbu nedělá nic a následující je úprav habaděj. Inu, zřejmě máme schopné a neomylné vývojáře, kteří implementaci novinek do hry zvládají přímo bravurně a mohou si to tudíž dovolit :P

VodnikVavrinec
10.03.15, 06:36
Roderik: ale to by pak nebyl BB aby přeci něco "nepokazil" . pak by si totiž neměli hráči na co stěžovat a plácat tady nebo na globálu játrama. připrav si hodně čokolády , obalit si nervy, snad aspoň většina starých věcí pojede normálně a nebude přidáno moc chyb.

Ravise
11.03.15, 20:30
NEW FEATURES

Česky by to nešlo?

Reborn
17.03.15, 08:48
tak deni ukoly jsou pro me nyni uz defakto naprosto nezajimacou zalezitosti.. ne ze by predtim byli na tom dobre to ne ale k cemu mi je zelezna ruda a medena ruda.. jediny na co je to aktualne dobre je na achivmenty => ehm zrada ty jsou vlastne taky nepouzitelny..

jsem velmi zvedavy na to co umi novy "legenradni veteran" pokud je to vazne tak uzasna jednotka ktere dali napadeni nejslabsiho cile, splash, zivoty, moznost velet 200 jednotkam a damage odpovidajici 1/2 normalniho generala s kterym defakto nic nezabije pak se neda z hlediska matematiky hry pouzit v podstate nanic jineho nez jako taxi mezi ostrovama a nebo na zabijeni vlku na adventure bohatym brat.. tam by to jeste potencionalne mohl zvladnout

take jsem zvedav na vajecnou rezidenci a jestli vazne bude mit popku na prostoru 3*3 odpovidajici jen o neco malo vic nez panstvi za takovou cenu ze by se za to asi i panstvi dalo vyobchodovat.. mno necham se prekvapit jak to dopadne ze...

k budovam leelu 6:
zeleznou produkci osobne nevyuziju - je to ta cast hry o kterou bych se musel starat. Kdyz by byli levely recyklacek, skolek, boroveho dreva, neomezenych medenych dolu, tviren medi, vyrobce bronzovych zbrani, vyrobce kratkych luku tak tam jsem ochotny to zvazit

Erina
17.03.15, 15:06
Jsme s muzem sami, kdo ma tak priserny lagy, nebo je nas vic? Odeslu geologa najit dul a 10 minut zadna odezva. Zrejme ma zas Ubisoft nejake problemy se servery :/.

Ekoterorista
17.03.15, 16:27
Jsme s muzem sami, kdo ma tak priserny lagy, nebo je nas vic? Odeslu geologa najit dul a 10 minut zadna odezva. Zrejme ma zas Ubisoft nejake problemy se servery :/.

jo, laguje to hrozně ... každej předmět jsem sbíral natřikrát a než člověk zbourá důl, mezitím sám spadne :-(

Henrisek
17.03.15, 16:55
Ubishit nezklamal, samozřejmě, že to laguje blbě, protože začala akce velikonoce.Ještě, že jsem do této hry od začátku roku nevrazil ani korunu, nebudu financovat taková paka!!!!!

Marty_64
17.03.15, 16:59
Tak jsem byl ráno překvapen, že údržba byla OK. Po započetí eventu to taky ještě šlo, ale cca od 15.00 to jde do kopru. Asi jste nepočítali stím, že se začátkem eventu se přihlásí víc lidí.

Henrisek
17.03.15, 17:06
Tak jsem byl ráno překvapen, že údržba byla OK. Po započetí eventu to taky ještě šlo, ale cca od 15.00 to jde do kopru. Asi jste nepočítali stím, že se začátkem eventu se přihlásí víc lidí.

Oni nikdy s ničím nepočítají.

ChippyHo
17.03.15, 17:06
Přesně, po aktualizaci to je totálně v loji. Dál třeba ve frontě na stavbu dám něco postavit a asi 1 min. nemůžu doplnit do fronty žádnou další stavbu. Předměty sbírek i po sebrání se po minutě objeví zpět, dá se pokračovat...

Erina
17.03.15, 17:26
ja bych rekla, ze ma Ubisoft celkove nejake problemy, protoze kazda z jejich her bud laguje nebo se do ni clovek nedostane, eventualne prohlizec hodi hlasku, ze server nenalezen.

Valdemar
17.03.15, 20:00
Kde soudruzi z NDR udělali chybu?

LosAngel
17.03.15, 20:12
BB_Kahsi: vyřiď prosím programátorum, že dělat zátěžové testy serveru po dobu eventu je neslušné ;)

Dále bych chtěl poinformovat, že nefunguje zobrazení bonusu a času do konce na mapě přítele.

shimimi
17.03.15, 20:49
haha... a to nekdo čakal, že to pojde po restertu na nový event dobre? :D a to je fakt velke prekvapenie, ze sa prihlasilo vice hracu nez obvikle :)

Marty_64
17.03.15, 21:10
Vy, co jste pxxxxi v této hře vše co se dalo, se konečně probuďte!!! Takže nakonec za dnešní problémy můžeme my, hráči, kteří si chtěli zahrát? Táhněte do háje..

Cechys
17.03.15, 21:35
Změny 17. března a událost velikonoce.

To se zase pánům něco povedlo, Hra je opět skoro nehratelná, stejný problém jako při zavedení PVP. Co s tím? Oni to hráči nějak přežijou, budou nadávat, my jim napíšem že jich to hraje moc a bude. Akorát si nějak neuvědomujete, že ty peníze dáváme my.

Bilance prvního dne.
- 2x dobro BK -180 elitních vojáků, 150 kavalerie.
- Přesun z dobra na domovský ostrov a zpět, cca 3 - 5 min
- Výpadky hry, najednou to prostě napíše server je zaneprázdněn
- Generálové, záhadně se ztrácí, vím že jsem je odeslal, ale nejsou ani na dobru, ani na domovským, ani ve hvězdě. Prostě zmizeli. Asi toho maj taky plný zuby.
- stavět budovy, bourat, to chce prostě trpělivost. Bohužel většina už jí ztrácí.

Tak už do...le kupte silnější server, ať je klid a neplácejte nesmysly, že nás hraje moc, server má být tak výkonný, aby zvládl celkový počet registrovaných hráčů a ne sotva polovinu. Už to většinu lidí přestává bavit a Vaše omílání dokola, že vy za to nemůžete nikoho už nebaví.

Valdemar
21.03.15, 18:17
Jen by mě zajímalo, kde seženu Ostrov pirátů?

Karamon
21.03.15, 22:33
kde by posles pruzkumniky jinak se sehnat nedaj

LosAngel
26.03.15, 11:48
Tak máme dá se říct skoro půlku Eventu za sebou a můžeme začít hodnotit.

Scénáře.
To se opravdu nepovedlo. Zatím jsem je nejel, ale ani nepojedu. Plýtvání vejci a kdo je dělal, tak na ně jen nadává.
Ani do úspěchů mi nepřidají tolik, aby to za to stálo.

Expedice.
Blížím se k 50lvl, ale pro mě zatím nedosažitelná a nesmyslná věc...
Motivace jezdit je je nulová.

Králíkárna
Aneb velikonoční budova.... Líbí se mi, že i běžný hráč se dostane bez problémů na lvl 5 (alespoň), pokud odehraje pár dobrodružství.

Nová vejce
Super se hledají, vypadají hezky, obrovské +.
Ačkoliv vývojáři chtěli smazat rozdíl mezi nováčky a déle hrajícími hráči, bohužel to se jim nemůže nikdy podařit. Ten, kdo má nahrabané sklady vždycky zvítězí. To je realita. Udělat pro každý event jedinečnou surovinu vidím jako obrovské +. Zajímalo by mě, jaký bude směnný kurz nevyužitá vejce za mince.

SeFF
26.03.15, 14:52
Taky zareaguji:

Scénáře.
To se opravdu nepovedlo. Zatím jsem je nejel, ale ani nepojedu. Plýtvání vejci a kdo je dělal, tak na ně jen nadává.
Ani do úspěchů mi nepřidají tolik, aby to za to stálo.

Mě osobně se scénáře velice líbí. Ano stojí suroviny, ano je to plýtvání. Ovšem rychlost dokončení je k nezaplacení - rychlé, některé jsou vtipné a musím říct, že i to provedení je fajn (že se objeví záložka v zásobárně).

Expedice.
Blížím se k 50lvl, ale pro mě zatím nedosažitelná a nesmyslná věc...
Motivace jezdit je je nulová.

Expedice nebudou zajímavé dokud se neopraví + nedotáhnou do konce.

Králíkárna
Aneb velikonoční budova.... Líbí se mi, že i běžný hráč se dostane bez problémů na lvl 5 (alespoň), pokud odehraje pár dobrodružství.

Souhlasím. Je to fajn budova a i úspěchy jsou dobře nastaveny.

Nová vejce
Super se hledají, vypadají hezky, obrovské +.
Ačkoliv vývojáři chtěli smazat rozdíl mezi nováčky a déle hrajícími hráči, bohužel to se jim nemůže nikdy podařit. Ten, kdo má nahrabané sklady vždycky zvítězí. To je realita. Udělat pro každý event jedinečnou surovinu vidím jako obrovské +. Zajímalo by mě, jaký bude směnný kurz nevyužitá vejce za mince.

Rozhodně nejlepší nápad na eliminaci "nasyslení" event. surovin.

Obecně jsem s tímto eventem spokojený. Není snadný ani těžký (což je veliké +). Neříkám, že nemá mouchy, ale nic závažného.

Roderik
26.03.15, 17:42
Scénáře: rozhodně velké +

Neodsuzujte prosím scénáře jenom kvůli tomu jednomu velikonočnímu za vejce. Pokud vezmu informace o těch čtyřech normálních, tak je vidím jako velký přínos. Přehlédnu-li nějaké počáteční chyby, které se mohou objevit ve všem novém. Scénáře ocení především hráči, co potřebují odehrát dobrodružství na splnění úkolu a nemají čas a/nebo armádu. Jenom je škoda, že je tak malá šance na přinesení od průzkumníků :-(. Ale třeba budou někdy v budoucnu k dispozici i u kupce za mapky.

Expedice: +/-

Po razantním slevnění zbraní už bych je tak černě neviděl. Hráči co expedice jezdí by to však zhodnotili lépe a tak to přenechám jim.

Nová vejce: +

Myslím si, že zavedením unikátní suroviny na každý nový event, udělali ten nejlepší krok co mohli. Startovní pozice je nyní pro všechny stejná. To že někteří hráči mají mnohem větší přísun vajec například díky průzkumníkům nebo výprodejem skladů, to už jde těžko ovlivnit. Částečně je to ošetřeno lehčíma velikonočníma úkolama pro nižší levely. Také je tu cechovní podpora. Vyšší levely už nyní mají nakoupeno vše co chtěli a jelikož budou po skončení eventu vejce vyměněna za mince (údajně v kurzu 1:1), nemají důvod si je skladovat na někdy příště. Budou se jich zbavovat a to buď v rámci cechu nebo na trhu, kde bude cena postupně klesat. Pravděpodobně :-)

Takže celkově bych tento event hodnotil jako podařený a vývojářům píši chvalitebně ... přece jenom, na výbornou tomu ještě něco chybí :-)

Lem3onCz
26.03.15, 21:12
Mám takový dotaz na Kahsiho a spol.: Proč po poslední mimořádné údržbě přestali Šťastní průzkumníci nosit vajíčka? Velmi dlouhé a dlouhé hledání, výsledek - nula. Počet hledání - asi 10x. Kamarád to samé.
Event mi připadá fajn, scénáře taky, ale hledání se zhoršuje...

A_T_F
27.03.15, 02:20
a už se někomu povedlo zjistit, jak se má používat "Mistr obrany" ?

Lord_X
27.03.15, 12:11
Mám takový dotaz na Kahsiho a spol.: Proč po poslední mimořádné údržbě přestali Šťastní průzkumníci nosit vajíčka? Velmi dlouhé a dlouhé hledání, výsledek - nula. Počet hledání - asi 10x. Kamarád to samé.
Event mi připadá fajn, scénáře taky, ale hledání se zhoršuje...

Tohle by mě taky zajímalo. Rozhodlo to o tom, že nemám šanci splnit úspěch "Mistrovský hledač vajec". Přijde mi jakoby prohodili čísla, protože úspěchy na sbírání vajec z dobrodružství (1200) jsem měl splněny za 2 dny zatímco u hledání vajec (3200) jsem se musel opravdu hodně snažit posílat průzkumníky co to dá a než to "vyladili" vycházelo mi to tak akorát na 3 týdny.

BB_Kahsi
27.03.15, 14:16
Nepřestali je nosit úplně, jenom předtím nosili v průměru 4x více, než měli.

Lord_X
27.03.15, 19:41
Nepřestali je nosit úplně, jenom předtím nosili v průměru 4x více, než měli.

Dobře, možná vývojáři odhalili a opravili jednu ze svých chyb. Tady jde taky o to, že event byl s touto chybou vyzkoušen na test serveru. Tam jsem si samozřejmě zkusil, kolik průzkumníci nosí vajec a protože jich nosili dost, byl jsem v klidu. Kdyby na testu byla opravená verze, tak bych určitě reagoval komentářem a postěžoval si, že úspěchy týkající se sběru vajíček půjdou těžko splnit. A protože bych nebyl sám, zřejmě by došlo k úpravě limitů pro úspěchy. Taková změna uprostřed běžícího eventu mě opravdu nepotěšila.

Lem3onCz
27.03.15, 20:19
Milý Kahsi, kolik je pak nula krát 4? Sice píšeš, že nosili 4x více, jenže nyní nenosí vůbec... Jednejte s hráči fér. Nebo nenasazujte nereálné ceny různých generálů nebo nesplnitelné hledání pro Velikonoční budovu. Kdo hraje déle, má více průzkumníků, kdo hraje kratší dobu, nemá šanci něco navíc splnit.

Ghoswold
27.03.15, 20:32
úkol: Mistrovský hledač vajec lze splnit

http://fs2.directupload.net/images/150327/vgcemr2t.png

osobně jsem měl tento úkol splněn 25.3.2015

Je ovšem pravdou, že úpravou průzkumníků se změnila pravidla, nevím zda vývojáři mohou sledovat průbežné úspěchy u hráčů a vytvářet statistiky a možná zjistili, že někteří nebo valná část už má splněno tak tu úspěšnost prostě upravili.

Lem3onCz
27.03.15, 21:04
Gratuluji :-) Ja mam ale 5 pruzkumniku a i s ukoly, dobry a scenari (2x) mam 1900. Pred chvili se vratili dva po dlouhem hledani - nula.

Zofie
27.03.15, 22:30
Já level 50, 17 průzkumníků, a splněno ještě nemám, ačkoliv běhají neustále od začátku eventu :(

Roderik
28.03.15, 00:32
Také se připojuji k tomu, že opravovat v průběhu eventu procenta nošení vajec je nefér jednání. Ti co mají hodně průzkumníků, tak již mají díky chybě splněno a ti co mají průzkumníků méně, tak díky opravě budou mít problém aby stihnuli vejce nasbírat?
Nic proti, chyby se mají opravovat, ale v tomto případě by asi bylo lepší nechat hru běžet bez opravy. Takto akorát naštvete řadu hráčů. To by byl vážně takový problém, že by hráči měli víc vajec než se plánovalo? Stejnak se po skončení eventu změní na mince, tak o co jde?

Marauder03
28.03.15, 13:41
Štastní průzkumníci nosili větší množství už od doby, co byli přidáni do hry a najednou se to zdá moc?

Karamon
28.03.15, 14:04
v tomhle souhlasim s Roderikem menit pravidla behem eventu je docela nefer, pokud se to melo menit tak se to melo nechat az po konci eventu aby meli vsichni stejne podminky. osobne uz mam uspech na 3.2k vajec hotovy takze se me to ani nejak moc nedotyka nicmene si dokazu predstavit co to udela v celkovym dusledku u nekterych

Luka_Burino
30.03.15, 16:51
Pridavam se. Stastni pruzkumnici nenosi skoro vubec. 3200 vajec nedam ani nahodou a dalsi body na zisk vylepsene budovy mam ziskat za scenar "Odkud se berou...". Takze mam utracet (pro me) drahocenna vejce za tento scenar, kdyz mi je pruzkumnici nenosi? Stastny pruzkumnik by mel nosit nejvice, nosi uplne nejmene... Diky za znechuceni z udrzby v ramci eventu... Je videt, ze si hracu moc nevazite...

Marauder03
30.03.15, 19:29
Dobrý hráč je ten platící :) Štastný nosil vždy nejvíc, ale letos o velikonocích zřejmě nejdou modré na dračku a tak se uprostřed akce udělala změna :)Nicméně nedotklo se to jen těch štastných na kterých je to vidět nejvíc, kohoutek utáhli celkově naštěstí mám splněno a tak mi tyhle úpravy neublíží. ale o to tvrděí dopad to bude mít na nováčky

rizo80
01.04.15, 22:06
Ahojte, tak mne osobne sa velkonocny event celkom paci aj to ze sa trosku zapojili kolonie, fandim im, je tam treba sice doladit veci, zial stale nezapocitava niektore uspechy. Kosik lvl6 na uspechy je spestrenie hry a mame aspon motivaciu. Trosku potesilo aj znizenie ceny zbrani tym by to mohlo byt zaujimavejsie pre viac ludi. Z eventu som rad ze je pekny vyber generalov a ze to nie je jednoduche ziskat tolko vajicok aby ich clovek ziskal vsetkych. Nemozeme chciet predsa dostat 15k vajicok len tak zadara, cakat ze swapnem 1x denne byka a mam to doma. Jasne ze si to treba aj odmakat. A je jasne ze bohatsi hraci, ci uz diamantovo alebo surovinovo, lahsie vajicka ziskaju, ale napriklad surovinove bohatstvo je aj o pripravach pred eventom, ich vyroba bonusovanie, obchodovanie - to je tiez kopec prace a priprav. Samozrejme prvy den eventu bol narocny, zly a neviem co vsetko, ale preslo to a je to fajn. Osobne som rad ze uz mam vsetko nakupene a kosik na lvl6 a mozem sa tesit na dalsi event :-) A este zavedenie toho ze sa nemozu presuvat eventove suroviny do dalsieho roku je tiez fajn, aspon nemozu podaktori nariekat treti den eventu ze uz im event skoncil a ze maju vsetko.

LosAngel
01.04.15, 23:28
BB@

Je skoro konec eventu....
Až na úspěchy EXPEDICE a vysoký limit pro úspěch nalezení Vajíček, velice podařený EVENT.
Scénáře jsem neběhal, dle mého názoru nic přínosného, možná je zkusím po Eventu.

Velice pozitivně hodnotím tři věci
1) Králíkárna a možnost dosáhnout lvl 5 je skoro pro každého
2) Líbí se mi, že i běžný hráč dokáže na nejhodnotnější odměnu MMA dosáhnout (plněním úkolů a sem tam odehráním dobra - aspoň se mi to zatím tak jeví).
3) Vajíčka mají hezkou barvu a hezky se hledají ;)

A_T_F
02.04.15, 04:18
až zase spadne server a nepůjde se na něj nějaký čas přihlásit (jako dneska v jednu ráno), možná by bylo fér lidem prodloužit prémium čas...

A_T_F
02.04.15, 04:23
Mám 6 rychlých, 2 šťastné a 3 normální průzkomníky. 2 rychlí byli za dia v rámci omezené nabídky, jinak jsem vše nakoupil během eventu. Zbývá necelý týden do konce, průzkumáky jsem točil dokola jak to šlo, ale stále nestihli nanosit ani 2 tisíce vajec. Takže úspěch 3200 sice splnit jde, ale jen, když do toho nalejete tunu diamantů. Poctivým hraním však ne. To mi přijde pěkně hnusné nastavování pravidel.

Roderik
02.04.15, 07:04
Mám 6 rychlých, 2 šťastné a 3 normální průzkomníky. 2 rychlí byli za dia v rámci omezené nabídky, jinak jsem vše nakoupil během eventu. Zbývá necelý týden do konce, průzkumáky jsem točil dokola jak to šlo, ale stále nestihli nanosit ani 2 tisíce vajec. Takže úspěch 3200 sice splnit jde, ale jen, když do toho nalejete tunu diamantů. Poctivým hraním však ne. To mi přijde pěkně hnusné nastavování pravidel.

Já v tom teda nic hnusného nevidím. Pokud vím, tak se svět nezboří, když hráč nebude mít na konci eventu splněné všechny úspěchy. Nebo se snad mýlím?
Naopak si myslím, že tentokrát se jim šikovně podařilo nastavit množství získaných bodů z velikonočních úspěchů. Každý hráč má šanci dosáhnout na 6. level košíku. Ať už kupoval diamanty či nikoliv, ať má předem narvané sklady surovin či nikoliv. Záleží jenom na jeho možnostech které úspěchy dokáže splnit a kde získá potřebné body. Samozřejmě mám na mysli všechny hráče, kteří eventu budou věnovat patřičný čas. Ale i to je správné, neboť zadarmo ani ránu. Pokud si někdo zvyknul, že po pár dnech eventu měl bez větší námahy vše, co daná akce nabízela, tak tentokrát mu poněkud sklaplo :-)
Nemám tolik průzkumníků, aby mi bez větší námahy donesli 3200 vajec? OK, budu si asi muset vypomoci expedicema a ty body úspěchu získat tam.
Jsem odpůrce expedic? OK, můžu je zcela ignorovat, ale budu muset splnit VŠECHNY ostatní úspěchy. Jinak mi to nevyjde.
Nezvládnu odehrát tolik dobrodružství, abych získal 1200 vajec z odměn? A co takhle pustit nějaké zásoby a kupovat si LS?
... těch možností je spousta, jen to chce trošku přemýšlet.

Rovněž vítám širokou nabídku u kupce. Není snadné nasbírat tolik vajec, aby si hráč mohl koupit vše. Spíš by se dalo říct, že většina bude muset pečlivě zvážit, co si za vejce pořídí. Ale nevidím to jako chybu. Jak už zde psal LosAngel, tak na tu asi nejlákavější položku, na MMA, může dosáhnout každý hráč co bude eventu věnovat jisté úsilí. A že na něj nedosáhnou ti příležitostní hráči? A proč by také měli? Za prvé pro ně nebude mít takový užitek, když hrají pouze občas, ale hlavně, nevidím jediný důvod proč by mělo BB rozdávat nejlepšího generála ve hře tak říkajíc za hubičku :-)

Lem3onCz
02.04.15, 10:43
Roderiku, celkem souhlasim... Ale: S 5 Pruzkumniky, kteri NENOSI, tak to neni nejak o stesti... Samozrejme, ze hraji Dobra, delam Scenare (ty se mi libi), ale kdyz se ti za dva dny vrati z celkem 10 hledani a donesou 17 vajec dohromady? A je tam i Stastny a 2x Barbarsky. Mne vadi zmena behem eventu. Neresim, ze kosik nebude na urovni 6. Neresim, ze nebudu mit vsechny generaly, hral jsem doted bez nich, budu hrat dal. Mne vadi, ze dosazeni nekterych veci je nedosazitelne, protoze neco nefunguje jak ma. Kamarad hraje zhruba stejne jako ja - casove. Jemu za dva dny donesli cca 100 vajec. Predtim to same...
A propos - z Dober mi padnou vajicka zhruba 1x za tri. Beru to, nesedim u toho nonstop, jsem v praci, nejde to. Ale jsou tu i jini lidi, kteri jeli i 6 Dober za sebou, napr. Zradci a pod a nepadlo ani jednou...

rizo80
02.04.15, 12:31
ja som napriklad kupil vsetkych prieskumakov - mam ich 17 a nedam uspech 3200 vajec a nebudem nariekat, je to jednoducho nahoda a nikde nie je oficialne stanovisko kolko maju doniest a nemozem sa spoliehat na nahodu, iba na seba, takze som dal uspechy koloniamy a hotovo, ani zivot nie je spravodlivy ku kazdemu rovnako, ale kazdy je strojcom svojho stastia...

edit: a kolonialne zbrane boli nasetrene spred eventu ked stali 10-12 zeleza a nie 2 ako ich potom zlacnili

Karamon
02.04.15, 22:40
rizo mas 17 pruzkumaku a nedas 3200 vajec? tak to je posilas potom nejak divne protoze ja mel tenhle uspech s myma pruzkumaka (3 zelenaci 15 barbaru a 3 z hospody) hotovy asi ze tyden a neco...

Marauder03
03.04.15, 08:24
Je tu víc hráčů kteří kolonie nejezdí než těch kteří je jezdí.Tak že zařadit kolonie do věcí nutných pro splnění eventu, nebo katastrofální rozdíly mezi cenou normálních a expedičních generálů je jen nátlak aby hráči vzali na milost i to co se vývojářům nepovedlo.

Štastný průzkumník vždy nosil víc jak ostatní a bylo to od doby co byl zařazen do hry Ted zhruba po roce zjištují, že to byla chyba kterou bylo nutné napravit uprostřed eventu? Myslel jsem že už nehrajeme Betu kde by se daly změny během akce pochopit :)

Karamon To ti nosili 450 vajec denně? Tomu říkám úspěch já to sbíral 3 týdny a to těch průzkumáků o tolik mín nemám

Lem3onCz
03.04.15, 10:29
Proto navrhuji, v ramci jiz tak obcas neocekavanych zmen, jej prejmenovat na Nestastneho :-)

Zofie
03.04.15, 22:11
rizo mas 17 pruzkumaku a nedas 3200 vajec? tak to je posilas potom nejak divne protoze ja mel tenhle uspech s myma pruzkumaka (3 zelenaci 15 barbaru a 3 z hospody) hotovy asi ze tyden a neco...

Tak já mám taky 17 celkem včetně 3 šťastných a 3 z hospody, a splnil se mi tento úspěch dnes ráno.... a to je točím celou dobu pořád dokola, hned jak dojdou, jdou na další.

TrojanHenry
03.04.15, 22:22
soudruzi opět udělali chybu a opět klidně bez skrupulí chybu rádoby opraví. A hráči, to je jedno.

TrojanHenry
04.04.15, 12:22
Proč mě autoři trestají za to, že jsem si pořídil lepšího průzkumníka, když mi ho sami prodali (vejce přestal nosit a to je nosil jako jediný, chtělo by to generování náhodných čísel trošku vylepšit)? Od nich se však na 99.9% odpověď nedozvím. Škoda.

TrojanHenry
04.04.15, 12:33
Do posledního týdne Velikonoce ještě dobrý, nicméně teď nemám šanci dokončit ani poslední týdenní sled úkolů, průzkumníci mají najít 50 pruhovaných vajíček. Mám tři + jednoho šťastného (ten už pár dní nic nenosí). Z těch tří, při velkém štěstí najdou dva po 16 vejcích, dva z nich budou ještě den hledat než je pošlu znovu a jeden hodinu). Takže šance je velmi malá a nevím proč jsem si toho šťastného pořizoval, když je mi na nic. Jo a chybu podle mě neudělali, udělali to schválně. Co je dobré, že se na to tady můžu v klidu vykašlat a jít do hospody. Nemají kouska cti v těle. Ahoj

Jerry-li
04.04.15, 18:38
Hmm,ta nevím ale mě ti štasní průzkumaci nosí vejce relativně v pohoděi když je pravda že před tou změnou jich nosili přeci jen více.

Lem3onCz
04.04.15, 19:13
Od vcera - 5 dober - 1x vajicka, 40 ks. 8 hledani za posledni dva dny - donesli 2x po 16... Stastny nenosi v podstate vubec, standardni po dvou dnech mi prinesli nulu, nosili jen na zacatku eventu, po zmene asi 2x!!!

Darel
05.04.15, 09:42
Ahoj. Co říkáte novému generálovi Mistr Obrany ?
Uvažuji zda ho koupit, ale není mě jasná jeho výhoda. Když by jste ho připrovnali k Mistru bojového umění - v čem se přesně liší ?
Díky za radu

Berunator
06.04.15, 12:44
Taky by me zajimal Mistr Obrany.
MMA ma v sobe 40 kavalerie ale jake vyhody ma Mistr Obrany, vi to nekdo ???

Roderik
06.04.15, 22:43
Pokud se rozhodujete mezi Mistrem bojového umění a Mistrem obrany, tak rozhodně sáhněte po tom prvním. A to i v případě, že máte jednoho už z loňska. S Mistrem obrany si zatím nikdo neví rady. Asi bude k něčemu dobrý, ale chce to čas na zkoušení. Za nějaký čas se podle mě objeví návody, kde půjde s Mistrem obrany ušetřit pár jednotek, ale rozhodně nebude mít takové klady jako MMA.

Roderik
06.04.15, 22:46
Od vcera - 5 dober - 1x vajicka, 40 ks. 8 hledani za posledni dva dny - donesli 2x po 16... Stastny nenosi v podstate vubec, standardni po dvou dnech mi prinesli nulu, nosili jen na zacatku eventu, po zmene asi 2x!!!

Krásný příklad toho, jak někdo má štěstí a někdo ne. V neděli jsem odehrál 10x čarodějnici s výsledkem: 8x 100 vajec, 1x 40 vajec a pouze 1x vyšlo dobro na prázdno. S premkem zisk 1260 vajec. Jenom netuším, proč tomu tak je. Proč někomu vejce padají a jinému ne.

A_T_F
06.04.15, 23:16
mistr obrany slouží k tomu, abyste ho poslali na kill když kupujete LS na býka a dali mu jen 1r místo 4c, a přitom si neblokovali MMA. Defacto dekorační předmět.

rizo80
09.04.15, 21:25
Tak nakoniec sa mi podaril aj uspech zozbierania 3200 vajicok prieskumakmi, som sa obaval ze to nedam, ale zacal som skusat scenare a to je bieda, za tri dni mi ani jeden prieskumak nepriniesol ziaden scenar. Uznam ze nie kazdeho bavi bojovat, ale toto je bieda, skusal som len ten velikonocny odkud sa beru vajicka, ale vobec ma to neoslovilo, nezazivne vyrabanie veci v zasobarne a este dat aj uspech 1000x scenar a 1M suriek ziskat, hlavne ze nefunguju uspechy na koloniach. Mne by sa pacil napriklad rebricek celoserverovych uspechov ktory hrac je na akom mieste, podla bodov uz ked mame tie uspechy, alebo napriklad pocitadla v ramci uspechov kolko krat som ktore dobrodruzstvo dal, mohlo by kludne ratat aj swapy a lska - to mi az tak nezalezi, ale mohli by to byt zaujimave a motivacne cisla pre hracov...

LosAngel
13.04.15, 21:43
mistr obrany slouží k tomu, abyste ho poslali na kill když kupujete LS na býka a dali mu jen 1r místo 4c, a přitom si neblokovali MMA. Defacto dekorační předmět.

Také jsem ho pořizoval na LS.

Ale nakonec jsem ho začal využívat jako první, údernou jednotku ;)
To 2x rychleji se uzdraví má své výhody.

Zajímalo by mě oficiální vyjádření BB, s jakým záměrem byl tento generál vytvořen.
5k HP je sice fajn, ale nevyužitelné (většinou).

Celkově událost super, až na nesmyslně vysoko nastavené úspěchy (hledání vajec, kolonie).
Kolonie je věc, která spoustu hráčů nebaví, nechápou ji a chápat snad ani nechtějí.

shimimi
14.04.15, 09:46
Pomaly sa začnú objavovať návody s MoD. Uz som skúšal jeden na Černíro rytíře a bloky tam su fajn, vychádzajú. Jedinu vyhodu čo má, že cestuje 2x rychlejšie. A pokial mi dojdu obyčajní generali tak s MoD už blokujem, ničím prvý hrad.