View Full Version : 6 lvl u dolu?
Zajimalo by me,kdyz se zvedne lvl u dolu,jak budou resit nejdrazsi budovu ve hre,bezedny medenny dul,kdyz mu nezvednou lvl,tak se stane bezcennym,kdyz si postavim bezny rychly medeny dul,dam ho na 6 lvl,nacpu do neho doplnovaky,tak bude lepsi nez ta predrazena budova a mam to zdarma;).Ta sama situace u Arktickeho dolu na zelezo,tam se taky zvedne lvl?A co udelaji se Specialnim dolem na zlato?Ten pujde na 7 lvl,aby byl lepsi,nez bezny dul?:confused:
Až někdy bude možné zvednout měděný důl na 6. level, tak rozhodně nebude rovnocenný k bezednému. Podle mě bude většina nadále měděné doly opakovaně stavět, těžit a znovunalézat geologem. Je to rychlé a levnější než nějaké doplňování. Těch doplnění nikdy nezískáš na dobrech dostatečné množství.
Arktický důl: snad mu zvednou level na 6. Každopádně jedna výhoda mu zůstane - nebere stavební licenci.
Speciální zlatý důl: podobně jako arktický.
Kdyz jsem se ptal na to,jak zvednou Bezedny,Arkticky a specialni zlaty dul,nezajimaji me neci mozkove vypotky,ale fundovana odpoved nekoho s vazbou na vyvoj,dekuji.
Ahoj, u mědi a zlata je ještě dost času, teď se zvedalo železo. A je pravda, že Arktický důl se musí ještě pořešit, protože potom bude horší, než běžný.
Kahsi co na tom chcete resit? kdyz bude max level normalniho dolu 6 tak by logicky mel byt i max level arktickyho 6 ne?
Bylo by ještě jedno řešení. Klidně ať nechají level 5, ale ať zkrátí produkční dobu. Schopnosti geologů dokáží najít rychlejší naleziště mědi, uhlí i zlata, jenom železa ne a přitom je ho nyní když nepadají zbraně na dobrech potřeba o hodně víc. A to nemluvím o výrobě zbraní na expedice.
K čemu mě budou tavírny železa na 6. levelu, když mě to neutáhnou železné doly?
Kahsi co na tom chcete resit? kdyz bude max level normalniho dolu 6 tak by logicky mel byt i max level arktickyho 6 ne?
Není ještě teď grafika, ten důl je budova typu co nejde vylepšovat, musí se projít všechna místa ve hře, kde jde získat nebo se může vyskytovat a nahradit za možnou novou budovu... Toto všechno už u obyčejného železného dolu je. Takže je možné, že třeba přijde vylepšení později s další várkou, nebo prostě chvíli po uvedení železného na úrovni 6. A přesně toto se musí pořešit.
Marauder03
19.02.15, 16:26
Tak z toho jsem jelen ze všech dobro padá snad jediný typ železného dolu tak že stačí přímo v základu změnit parametry a dotkne se to všech tedy i těch postavených nebo hnijících ve hvězdách (pokud nás nechtějí obštastnit tím že budeme mít arktický důl a vylepšený arktický důl:) )
vikinga999
23.02.15, 11:44
Jestli se muzu zeptat,bude se zvedat lvl i u zuloveho dolu?