PDA

View Full Version : Magické fazole a magický fazolový stonek

Kouba1988
03.01.15, 08:43
Nejsou v plánu nějaké nové věci za magické fazole a magický fazolový stonek? Už je tam nějak dloho pořád stejný sortiment :)

Lord_X
14.01.15, 22:54
Navrhoval bych, aby šlo koupit za fazole/stonky královskou rezidenci ze statečného krejčíka. Klidně ať stojí třeba 200-300k fazolí (s odpovídajícím přídavkem k populaci). Získalo by se tím rozhodně víc místa. než nějakým bořením skal a taky by to hráče na L50 na nějakou chvíli zabavilo :)

Roderik
12.02.15, 08:40
Navrhoval bych, aby šlo koupit za fazole/stonky královskou rezidenci ze statečného krejčíka. Klidně ať stojí třeba 200-300k fazolí (s odpovídajícím přídavkem k populaci). Získalo by se tím rozhodně víc místa. než nějakým bořením skal a taky by to hráče na L50 na nějakou chvíli zabavilo :)

Ta královská rezidence ze statečného krejčíka není nic jiného než dům starosty (na V. levelu). Za fazole jde koupit úžasná rezidence, podobně velká obludnost. Tyhle velké budovy nejsou příliš oblíbené a další bych nepřidával. Špatně se umisťují. Důkazem je fakt, že hráči raději shánějí a staví zmrzlá panství než tyhle velké budovy. Panství můžeš šoupnout někam do rohu, kde nezavazí a nezabírá místo pro výrobní budovy.

LosAngel
14.04.15, 15:56

Souhlasím s Roderikem.
Velice jsem se těšil na úžasnou rezidenci... Ale když jsem se pořádně podíval, kolik zabírá místa, kolik přidává populace a jak špatně jde umístit, tak mě to zase přešlo a naopak znechutilo :(
Velká obludnost za nic..... Možná tak jednu pro okrasu.

Dokonce zvažuji, jestli má smysl vůbec stavět EPICKOU pilu.

Kdyby byla na ose X o 2 políčka kratší a na ose Y o políčko kratší (4*3), už by se to dalo i s tím vykrojením někam umístit. Na ostrově několik takových míst je.

Taky studně nechápu, proč jsou 2x2 a ne 1x1 (možná kvůli grafice).
A nešťastné pojmenování bezedné studně (omezeno kapacitou 6k vody). Když je něco bezedného, má to být skutečně bezedné !!!

Reborn
14.04.15, 16:54
mno k temto uzasne velkym stavbam
uzasna rezidence nikdy nevyrovnala zamrzla panstvi jak na pocet obyvatel na plochu tak na problem s umistenim a je natolik preplacana ze se mi popravde ani jako dekorace nelibi.. bohuzel
epickou pilku pouzivam jako zdroje pro uhli.. kdyz by bylo moznost mit vice recyklacnich tovaren nestavim je

Lord_X
14.04.15, 21:13
Úžasnou rezidenci může ještě zachránit to, že by se jednou mohla dát vylepšit :)

Karamon
14.04.15, 22:35
no myslim ze ani to ji nezachrani :) jak znam BB tak by vylepseni byli za nejaky nesmyslny mnozstvi surek

Reborn
15.04.15, 07:20
rozhodne pokud jsem dobre chapal predesly zamer autoru(ale to uz je davno) predpokladal jsem ze maji prijit navazne pohadkove adventury ktere by se kupovali z klicky

realita se ale kapek lisi a v tomto ohledu se nic nedeje nebo o tom nevim.. spis se pridalo pvp natolik nevyhodne a nepruhledne ze pochybuji ze bych ho jezdil

LosAngel
20.04.15, 14:49
Koupil jsem Epickou pilu....
Je skvělá (ač neskladná), jediný problém je v tom, že na ní nelze hodit hostina.

Takže jsem ji zase zboural....
Možná ji budu používat na uhlí, ačkoliv bez bonusu to skoro nemá smysl a polévku na ni kupovat nehodlám.

Ticho--Brahe
20.04.15, 17:14
Na pilu muzes vyrobit u starosty bonus (2x na 6h)

LosAngel
21.04.15, 10:13
Na pilu muzes vyrobit u starosty bonus (2x na 6h)

Jj to vím.
Problém (u mě) je v té délce bonusu. A taky surovin tolik nenasbíráš, abys to házel 4x denně.

Reborn
21.04.15, 12:58
buffovat ji neni vyhodne ty kolekce neco stoji a musis na to myslet..
ale jako nahrada uhliru / lesniku je fajn