View Full Version : Adventní kalendář
Zdravím vespolek. Dneska jsem si ze 17.dveří, které jsou speciální, vybral 1 Kodex. Normálně se mi tam zobrazil, jako vybraná odměna, ovšem do skladu mi žádný nepřibyl. Zkoušel jsem klasické řešení problémů - vypnout a zapnout hru, ale nepomohlo. Mohl by se mi na to někdo kouknout?
Děkuji
No jo, úplně jsem ho přehlédl. Stydím se. Můžete to locknout
zdravim ja mam podobny problem az na to ze kdyz si vyberu treba kodex stale to zustava v kalendari a okno se zavre
Nekdo z BB ??
Nemohu otevrit predchozi dvere (pouze za diamanty).
Je to tim, ze jsem se registroval do hry az v pulce prosince?
Nebo proc je omezeni na nektere dvere za diamanty?
To neni fer pro nas zacatecniky.....
To jsou zkažené Vánoce :(
A nejde mi vybrat si jedna odměna z otevřených speciálních dveří.....
Lucky_Thirteen
04.01.15, 12:16
LosAngel: ano, je to proto, že jsi nehrál od začátku eventu. Když nestihneš některé dveře otevřít, pak už za to musíš zaplatit diamanty.
Souhlasím, fér to není. Taky jsem začala hrát pár dní po začátku eventu a musela jsem utratit diamanty :(
A ještě doplním, že speciální jdou otevřít jenom když jsou otevřené všechny předchozí.
BB_Kahsi
Po otevření všech dveří a po vybrání daru mrazivé zimy mi nedošlo panství ani důl, dělám někde chybu?
Ekoterorista
08.01.15, 09:34
Po otevření všech dveří a po vybrání daru mrazivé zimy mi nedošlo panství ani důl, dělám někde chybu?
objeví se ve hvězdě ve formě balíčku, který musíš nejdřív rozkliknout, pak teprve z něho budou panství a důl
Tam se mě právě nic neobjevilo :\.
Lucky_Thirteen
09.01.15, 09:40
Tam se mě právě nic neobjevilo :\.
Nehledej tam panství a důl, hledej tam malej zlatej balíček. Bude tam ;)
Na ten pak klikni.
No joo :D. Tak ten jsem přehlíd. Díky.