View Full Version : pripojeni ke hre
Hlavní stránka se mě načte,ale nejde se mě přihlasit do hry,a nevim proč.Udrzba to asi nebude.Poradite mě?
Mám to samé. Nelze se přihlásit a když se konečně přihlásim, hra stejně nejede..:-(
nevite do kdy to bude vypnuty?
@Vanulu, jen tak pro zajímavost, ty žiješ v ČR? (nemusíš odpovídat)
King-polis
17.12.14, 15:31
Si dělate srandu ne !! Jdu za chvilku makat a kalendář nemám otevřenej !!!
Po dnešní údržbě (pokud již byla ukončena - naposledy prodloužena do 15:00h) se nemůžu dostat do hry... Co s tím?
Tak od 15:33h už to jede... :)
Přihlašovací fronta.. 101 z 256 ?? Jděte do píče.
Nějak se to soudruhům porsr*lo ... nejde se přihlásit. :-)
zase už to nejede....začne se načítat hra,přihlašovací fronta na 53vteřin a za minutu už je 3minuty...:( to vážně nejde jednou udělat údržba aby to fungovalo?:(
Fronta přihlašování: X z XXX Zbývající čas: raději se nedívat ... potěšeně totiž narůstá.
Podle očekávání se údržba zdá se nepovedla. Nevíte náhodou, jestli se nedá někde vsadit na "šikovnost" zdejších tvůrců? Mohli by z nás být boháči :-).
Při současných problémech ve hře bylo snad každému svéprávnému jedinci jasné, že taková dávka oprav naráz nemohla dopadnout dobře!
hm super už je fronta 12 minut....něják maj otočený počítadlo...:(
Sandro, mě už to ukazuje 6 hodin :-)))))
Pravděpodobné vysvětlení od vývojářů: Server je přetížen z důvodu přílišného přihlašování hráčů. Hra samotná je v pořádku, chce to jen počkat až nebude špička.
Odhadovaná skutečnost: Hra si dělá co chce a ani vývojáři netuší co by měli dělat. Ale nezoufejme, oprava opravy odsunuté údržby je jistě již v plánu! :D
P.S.: Zbývající čas se u mě udržuje v průměru na 5 minutách.
no asi nejsem jediná kdo by místo řady častých změn uvítal spíš důkladnou opravu přetrvávajících chyb....:(
Už jsem odseklej, údržba pokračuje .... :-D
no asi nejsem jediná kdo by místo řady častých změn uvítal spíš důkladnou opravu přetrvávajících chyb....:(
palec nahoru
nejde mi přihlásit po udržbě
udrzba asi jeste neskoncila ;-)
Uz se prihlasil alespon nekdo?
A těm "údržbářům" spíš prostředníček nahoru :rolleyes:
kdybyste si kupovali víc gemů, měli by víc peněz a mohli najmout lepší údržbáře :p :D
hele nebyl by alespoň odhad kdy to pojede?:( fanfiii až bude hra fungovat,tak možná i nějáký prašule obětuju.....ale na tenhle zmetek ani náhodou...:(
Uz som prihlaseny a ide to.
Opět to nejde. Snad se někdy dozvíme pravou příčinu.
8:30: obrazovka nedokončené údržby, sbohem fronto přihlašování.
9:00: hra zdá se funguje, jdu omrknout kde se co po...
kdyz uz se tak pomalu nacita. Hra stoji uplne ...
Zdravím,
nevíte někdo co se děje??? Od včera od odpoledne mi nejde přihlásit se dohry!!! Mám modrou obrazovku,pořád mi tam "trůní" tabulka,že se mi načítá mapa,ale nic se neděje??? Občas tam skočí,že spojení se serverem se ztratilo. Poradí mi někdo co s tím?? Je to jen u mě nebo to má i někdo jiný??? Podotýkám,že PC mám vyčištěné!! Díky za odpovědi. Mějte krásný den.
Zdravím, od včerejšího dne se nemůžu dostat do hry. Přihlásím se, naběhne, ukáže tipy dne a konec. Panáček s kladivem: Připojení k serveru bylo ztraceno. Počkejte, než se nám podaří problém vyřešit. A tak čekám a čekám... zkusila jsem to i na jiném prohlížeči a stále stejná chyba. Můžete prosím poradit Děkuji Andělka
Ahojte,také se nemohu od včera přihlásit,švihák mlátí do PC a stále hlásá problém s připojením k serveru. :-(
Ahojky,už druhý den se mi nejde přihlásit do hry,skočí mi tam tipy,pak panák s kladivkem a nic!!!Včera mi to na chvilku naskočilo,stačila jsem zjistit,že mi skoro ve všech dolech došly suroviny,takže je budu muset stavět znovu!!! Štve mě to!!! Kdo mi tak asi na ně dá suroviny??? Přijde mi to jako naschvál!!! Hráči přijdou o suroviny a tak si budou muset připlatit,že??? No holt nějak se peníze vydělat musí!!! Hlavně mi neraďte,abych vyčistila PC,to opravdu nemusíte,to dělám pravidelně i bez rad!!!! Na začátku je psaná krátká údržba,ale je psaná od 10.00 hod. !!! Nebo neznají hodiny??? FAKT MĚ TO ŠTVE,ŽE JSEM PŘIŠLA O DOLY A JEŠTĚ ZASE PŘIJDU!!!!!!!!!!
Ahojte,u mě to samé jako u Honzinek,s tím rozdílem že se mi nepodařilo připojit vůbec už druhý den :-( .
Ty vodo to je fakt hrůza!! Jak dlouho ještě ta hra nepůjde???? Je někdo schopný odpovědět?? To chce člověk asi moc,že?? Třetí den už to nejede!! Naskočilo mi to zas jen na minutku,jen abych zjistila,že mám VŠECHNY LOMY V KELU a zase to vypadlo!!! Pokud to má být na hráče nějaký "nátlak", aby po dobu "údržby", přišli o lomy a jiné věci a pak si museli pěkně všechno dokupovat za normální peníze,tak je to od vás pěkně ubohé!!! Nebo dostaneme nějakou kompenzaci od vás za to, že jste "nahlásili" údržbu na pár hodin a jsou z toho skoro tři dny??? To asi těžko,že?? Je mi jasný,že je to hra a hraju ji jen pro radost,ale pokud někam napíšu od teď do určité doby bude něco mimo provoz,tak to dodržím!!!!!! Nehraju to moc dlouho,ale myslím,že brzy přestanu!! Očekávala jsem fér hru a né nějaké habaďůry!!!!
Mě to funguje. Jen mimochodem, že dělají pěkné věci, ale tohle ne.
Mě to funguje. Jen mimochodem, že dělají pěkné věci, ale tohle ne.
hmmmm,tak to se tedy máš,já stále nic!!:( Píšu nějaké věci na PC, tak jsem si myslela, že při tom budu trošku hrát,no nehraju :(,tak budu mít alespoň práci dříve hotovou a půjdu na vzduch :p. Třeba se to umoudří a večer budu moci stavět nové lomy, pokud budu mít z čeho :p. No a pokud ne, tak končím!!! Přeji krásný zbytek dne všem:)
Také stále čekám, jestli alespoň někdo odpoví. Furt se nic neděje, super ONLINE HRA fakt. Už mě to také štve. Zkusila jsem to z práce /hrát nemůžu/ a zjistila, že je vše prázdné. Nic moc jsem nestihla postavit. Asi také skončím s hrou. Tohle mě nebaví.
Ahojte,prave jsem se vratil z prace a koukam.....beze změn :-(
Asi to nende jen nám Holčičky,toz se tím NIKDO nebude zabývat ,-) Zkoušel někdo psát na podporu jako já v čera ? ...Krom automatické odpovědi :
Včera 11. 2. 2015, 17:50:12
Ahoj Baban,
Děkujeme za kontaktování se ze zákaznickým centrem hry The Settlers Online CZ.
Zpráva byla přijata a brzy se s Vámi budeme kontaktovat
...je klid po pěšině,třebas jste byl někdo úspěšnější ?
PS: Děkuji za PODPORU ! ....ještě že je kam napsat ,-)
Ahojte,prave jsem se vratil z prace a koukam.....beze změn :-(
Asi to nende jen nám Holčičky,toz se tím NIKDO nebude zabývat ,-) Zkoušel někdo psát na podporu jako já v čera ? ...Krom automatické odpovědi :
Včera 11. 2. 2015, 17:50:12
Ahoj Baban,
Děkujeme za kontaktování se ze zákaznickým centrem hry The Settlers Online CZ.
Zpráva byla přijata a brzy se s Vámi budeme kontaktovat
...je klid po pěšině,třebas jste byl někdo úspěšnější ?
PS: Děkuji za PODPORU ! ....ještě že je kam napsat ,-)
No vypadá to tak,že jsme asi nějaká začarovaná trojka, který to nejde. Nikdo se jinak neozval. Asi nějaký bermudský trojúhelník!! Mě to vlastně nejde od úterka!! Jen dvakrát jsem měla minutku na to,abych zbourala lomy,ale na postavení nových už nezbyl čas,naskočil panáček s kladívkem a šlus!! Asi taky vezmu kladívko.... :D :D...
jj,bud v pohodě,hlavně si zachovat určitý nadhled,vše zlé je k něčemu dobré.
Třebas:
1) -víš kam nemáš strkat čas a peníze .... (tedy není-li pozdě ,-) )
2)-nevypěstuješ si další závislost ..(máš-li už nějakou)
3)-pakliže tě něco trápí a nemáš se komu vykecat ... (už víš kam můžeš bez obav napsat,budeš kvapíkem vyslyšena ,-) )
4)-budeš chodit víc na vzduch ...(s pejskem,přítelem,přítelkyní,kamarádem či manželem...tedy jest-li jim hra také nende ? :-))) )
..atd...
Jak je zřetelné,poskytovatel a doufam že i my (zřejmě 3 ? ) uživatelé sz toho vředy nedostaneme,tak proč se tím více zabývat ? ,-)
...hlavně ŽÁDNÁ kladívka !!!! ,-) :-)))
jj,bud v pohodě,hlavně si zachovat určitý nadhled,vše zlé je k něčemu dobré.
Třebas:
1) -víš kam nemáš strkat čas a peníze .... (tedy není-li pozdě ,-) )
2)-nevypěstuješ si další závislost ..(máš-li už nějakou)
3)-pakliže tě něco trápí a nemáš se komu vykecat ... (už víš kam můžeš bez obav napsat,budeš kvapíkem vyslyšena ,-) )
4)-budeš chodit víc na vzduch ...(s pejskem,přítelem,přítelkyní,kamarádem či manželem...tedy jest-li jim hra také nende ? :-))) )
..atd...
Jak je zřetelné,poskytovatel a doufam že i my (zřejmě 3 ? ) uživatelé sz toho vředy nedostaneme,tak proč se tím více zabývat ? ,-)
...hlavně ŽÁDNÁ kladívka !!!! ,-) :-)))
:D:D:D Neboooj kladívko nevezmu,za to mi to nestojí, i když mě to dost naštvalo,ale co nadělám. Stejně budou nakonec tvrdit,že to je naše chyba, že jiným to jde:). No a ten vzdoušek jen prospěje, já hraju jen,když je přítel mimo dům :),takže vše v pohodě, za chvilku mizím na vzduch:D,tak krásný večer čauky:)...... PS- pokud to zas někdy půjde a ty to nevzdáš dám si tě do přátel,mohu?? Tedy pokud nemáš plno.
:D:D:D Neboooj kladívko nevezmu,za to mi to nestojí, i když mě to dost naštvalo,ale co nadělám. Stejně budou nakonec tvrdit,že to je naše chyba, že jiným to jde:). No a ten vzdoušek jen prospěje, já hraju jen,když je přítel mimo dům :),takže vše v pohodě, za chvilku mizím na vzduch:D,tak krásný večer čauky:)
PS - pokud to náááhodou zas někdy půjde, dám si tě do přátel,pokud tedy nemáš už plno,mohu??
PS - pokud to náááhodou zas někdy půjde, dám si tě do přátel,pokud tedy nemáš už plno,mohu??
..jasnačka,přidej,sic to vypadá že u toho budeme jíst vánočku,ale alespon si ušetříme za ten čas na dárečky ,-)
..jasnačka,přidej,sic to vypadá že u toho budeme jíst vánočku,ale alespon si ušetříme za ten čas na dárečky ,-)
Tak jsem se teď vrátila z aerobicu a chtěla jsem si zahrát,no a ono ZASE NIC!!! Se asi picnu!! :D :D Fakt to vypadá na tu vánočku :D :D :D
Tak jsem napsala na podporu,budu čekat co mi odpoví!!! Jinak opravdu skončím a najdu si hru ve které nebudu muset tři dny stát a tím přicházet o to,co jsem si ve hře vybudovala!!:p Teď si jdu dát sprchu,sklenici džusu a sednu ke krbu :D:D:D. Tak všem krásný večer ahojky:)
..no,co bych ti povídal,mě ještě nepřišla zádná odpověd od včera :-(
...nende se připojit ani na test server (alespon tedy mě) ,ale i kdyz nejsem zadny angličan,tak tam mají alespon trocha slušnosti a píšou že by to mělo jít od pátku...tak třebas se chytneme i tuná ? ...budeme doufat ,-)
No tak já panáčka na nervy, dalšího také tak, když jsem zjistila, že vlastně komunikuji jen s Vámi. Pro ty další už nemám pochopení. /NÁPOVĚDA/PODPORA/ fakt pomoc...Budu ráda, když to někdy třeba půjde, přidat si Vás... TeĎ již nemám sílu a jsem opravdu nas.ratá a smutná.
No tak já panáčka na nervy, dalšího také tak, když jsem zjistila, že vlastně komunikuji jen s Vámi. Pro ty další už nemám pochopení. /NÁPOVĚDA/PODPORA/ fakt pomoc...Budu ráda, když to někdy třeba půjde, přidat si Vás... TeĎ již nemám sílu a jsem opravdu nas.ratá a smutná.
Zdravím,no tak já jsem si do toho džusíku taky panáčka přidala, jen jsem to na sebe nechtěla prásknout tak honem :D :D. Nas-raná jsem byla taky a dost,teď už je mi jasný,že od úterka mám všechny doly v čudu,takže suroviny budu znovu muset hledat,tedy pokud se to někdy rozjede :D !!! Jsme asi fakt začarovaná trojka :D :D :D. Jinak přeji krásný den,pátek 13. :D, a celý víkend. Jdu si zahrát Farm Heroes Sagu ne facebook, ta jede pořád :D :D...
No tak jsem to zkusila a hrajuuuuu......:D :D..... je ovšem otázka jak dlouho!!! :D :D :D
No tak jsem to zkusila a hrajuuuuu......:D :D..... je ovšem otázka jak dlouho!!! :D :D :D
Ahooj,tak to já stále beze změn :-(
..už ti odpověděli z podpory ?
Ahooj,tak to já stále beze změn :-(
..už ti odpověděli z podpory ?
No ahoooj,tak já už jsem zase dohrála!!!!! Zatím mi nikdo neodpověděl!! No už na to prdííím, něco málo jsem si obnovila,ale moc jsem nestihla!! Pro zatím jdu pryč, jdu péct jidášky a loupáčky,těstíčko už nakynulo,tak jdu dělat něco užitečného,pro přítele. Třeba to zas večer na chvilku pustí!! Nooo o tom ale pochybuju!!:P :D
Už si připadám jak někde ve snu!!! Pořád mi to nejede!!! Teda abych byla spravedlivá, včera večer mi to asi tak půl hoďky jelo,dneska slabou hoďku a teď jsem se vrátila z procházky a chtěla jsem si na chviličku zahrát a ono zase nic!!!:( Jenže jsme tady asi fakt jen tři komu to nehraje:p, nebo už vám to jede??:( Mě néééé.....:(:p:(
Šlak by je vzal, totálně znechutit hraní, o to jde celýmu týmu rádoby odborníků a samozvanejch " mravokárců " ..
Když by u mne ve firmě odváděli lidi takovouto práci, kopnul bych je do prdele bez udání důvodu.
Nechápu, proč si TSO drží tyhle darmožrouty.
Berry_07.......moje řeč, je to prostě bordel!! Nikdo se k ničemu nevyjádří a přitom hra už blbne víc jak týden!!! Zmůžou se jen na to,aby "poradili" vyčistěte PC,přeinstalujte to nebo to a víc nic!!! Stejně jsou to žvásty,protože nic z těch jejich "super rad" nefunguje!!! Je pravda,že to je jen hra a jak by řekl starej Škopek.. jde o hov.. ,ale pokud prezentují na netu, jak skvělá,bezplatná hra to je, tak ať si zajistí její fungování a nedělají z lidí blbce!!! Za ten týden mi to naskočila asi 3x!!! Zjistila jsem vždycky,že mám doly v čudu,a stavební místo už nemám...., no prostě je to ubohost!!!!
Zdravím naštvaně všechny nas..ané hráče a hráčky. Tak mě hra nejde už druhý týden. Stále to samé, beze změny. Psala jsem všude i na podporu a STÁLE nic. Ze 4 vypůjčených noťasů a 2 PC mi to jede na 1 malém líném půjčeném noťásku. Už mě to nebaví.... nikdo se neozve, vše dle rady pročištěné atd. a nic. Stejně je to na H....O, ptž vše jde normálně, takže chyba bude jinde.
Zdravím naštvaně všechny nas..ané hráče a hráčky. Tak mě hra nejde už druhý týden. Stále to samé, beze změny. Psala jsem všude i na podporu a STÁLE nic. Ze 4 vypůjčených noťasů a 2 PC mi to jede na 1 malém líném půjčeném noťásku. Už mě to nebaví.... nikdo se neozve, vše dle rady pročištěné atd. a nic. Stejně je to na H....O, ptž vše jde normálně, takže chyba bude jinde.
Jj pořád to samé, pořád to nefunguje!! Teda abych byla spravedlivá včera mi to asi hodinu večer šlo!!! Ale to je tak všechno!! Taky jsem psala kam se dá a NIC!!! Psala jsem i na facebook a tam mi odpověděli,že facebook není ten správný kanál, ať na píšu na podporu,tak jsem se musela smát :D. Na co teda ten facebook mají ??? :D. Vím, že v mém PC chyba není. Když jsem na tu hru nadávala,tak přítel sednul k PC a založil si také profil,no a světe div se on hraje v pohodě a já nic. Takž se nabízí otázka, proč na tom samém PC jeden profil funguje a druhý ne??? Jsem hoooodně zvědavá jestli se mi z adminů někdo ozve a napíše sem nějaké moudro!! Mám pocit,že nikdo na dotazy a problémy tady nereaguje!!! Možná kdybych tak napsal nějaký příspěvek pěkně od plic,sprostě,tak by se zmohli jen na to,aby mě blokly za nevhodný příspěvek!!! :D Je to od nich opravdu ubohé!!! Tak všem přeji pevné nervíky a hlavně krásný víkend.
taky jsem psala kam se dá a nic!!! Psala jsem i na facebook a tam mi odpověděli,že facebook není ten správný kanál, ať na píšu na podporu,tak jsem se musela smát . Na co teda ten facebook mají ???
:d :d :d :d :d
mam rovnaky problem s pripojenim ( panacek busiaci do serveru a ..... prd) ako vy , trochu som experimentoval na virtualnom pc a pravdepodobne to suvisi s aktualizaciou Flash playeru ktora brebehla zaciatkom februara. Na virtualoch so starou verziou sa zda ze hra funguje bez vacsich problemov. Po zaktualizovani na poslednu mi to zacalo trotlovat na kazdom virtuali . Kazdopadne Devs by uz mali pohnut ritov.
mam rovnaky problem s pripojenim ( panacek busiaci do serveru a ..... prd) ako vy , trochu som experimentoval na virtualnom pc a pravdepodobne to suvisi s aktualizaciou Flash playeru ktora brebehla zaciatkom februara. Na virtualoch so starou verziou sa zda ze hra funguje bez vacsich problemov. Po zaktualizovani na poslednu mi to zacalo trotlovat na kazdom virtuali . Kazdopadne Devs by uz mali pohnut ritov.
No a zase dneska nic!!! :P pokoušela jsem se asi 3x rozjet hru, ale marně!!! Prostě nefunguje,teda abych byla upřímná, mě nejde rozjet. Přítel hraje v pohodě a podotýkám, že hraje na tom samém PC, kde mě to nejede!! Nikdo se nenamáhá to tady vysvětlit!!! K čemu teda diskuze jsou??? JSOU NA PRD!!! Ptám se už po několikáté...PROČ TO NEFUNGUJE???...A NERAĎTE MI PSÁT NA PODPORU, TO NEMÁ SMYSL!!! STEJNĚ SE NIKDO NEOZVE!!!!... :P :P
Hoj. no co je stebou? co ti nejde? mne to slape normalka. skusela si test server? skusela si jine prohlizeče? mozila, opera chrome.... ???
Hoj. no co je stebou? co ti nejde? mne to slape normalka. skusela si test server? skusela si jine prohlizeče? mozila, opera chrome.... ???
Ahojky,no prostě mi to nejede,netuším proč!! Normálka se přihlásím,ale naskočí mi jen okno s tipem dne a po chvilce tam "houpne" panák s kladívkem a je konec :(. To už trvá od minulýho úterka (10.2.). Zkusila jsem všechno,ale prostě mám smůlu a vím,že nejsem sama. No už jsem v klidu :D, nejde o nic je to jen hra :D. Buď jde nebo ne :D. Už to neřeším,sice mě to mrzí,docela jsem se rozjela :),ale co nadělám. Tak ti přeji klidnou hru a třeba mi to časem zase půjde jako na začátku :) budu doufat! Měj se ahojky Jana :)
NO tak toho panaka mi sem tam ukaze i mne, ale je to zriedkave. ked sa prerusi spojenie s hrou, nebo nabahne udrzba nebo mám vela okien otvorených. tohle ti jde? http://www.tsotesting.com/en/homepage
no teba nema co mrziet ked si to len zacala, a nekupovala diamanty za realne prachy.... mna by trafil slak keby mi to neslo po 2,5 roku hrania :)
no teba nema co mrziet ked si to len zacala, a nekupovala diamanty za realne prachy.... mna by trafil slak keby mi to neslo po 2,5 roku hrania :)
Ne nejede mi to taky,ale už to nějak nemám chuť řešit,až to půjde,tak to půjde,snad :). No tak já jsem už taky nějakou SMS-ku obětovala,ale nic velkýho. To ty asi o dost víc,že?? Už tuhle,když mi to šlo,jsem se tě chtěla zeptat,kolki si do toho už investovat reálných peněz,ale pak mi to zase kleklo a nic jsem napsat nestihla :D :D. Tak přeju ať ti to jede bez potíží :) a já jdu pod sprchu a do pelíšku :P :D. Tak přeji dobrou noc a krásnou neděli čauky :).
poslednú vec ktoru možes kusit. preistalvoat win....
Ahojte,jelikoz mi nic nepomáhalo (od aktualizování až po čištění a přeinstalování různých prohlížečů ),tak jsem to vyřešil razantně a přeinstaloval windows.
Ted uz to jede,ale proč a co se stalo že to nešlo,to nevím,jelikož mi fungovalo vše,kromě této hry bez problémů .
Nešlo mi to od úterního večera , tož nevím proběhl-li nějaký update na serveru či co ?
NO ja som do toho nedal ani korunu, ci euro. :D hraju to cele free a vsetko co som ziskal bolo bezplatne. nie za real keš. specialne budovy sa daju ziskat z eventov, udalostí. som sa čudoval, co je stebou bo uz som ta tam dost dlho nevydel.
Zdravím,no vím,že to Baban psal,že mu přeinstalování win. pomohlo,ale já to za prvé neumím :),jsem technickej antitalent :D a za druhé kvůli hře to dělat zatím nebudu. Věřím tomu,že to není chyba u mě. Tak dlouho mi to šlapalo bez potíží a teď po těch dvou údržbách se to pos.... !!:P Jsem už v klidu,buď to pojede nebo ne, i když mě to mrzí. Ale jsou příjemnější věcičky než sedět u PC a hrát, i když hry hraju moc ráda :D. Dneska jsem jen stačila zbourat prázdné doly a posla geologa hledat mramor a kámen a zas mi tam začal ten panák bušit kladívkem :D,tak jsem šla raději na vzduch :D.
nemas nejakeho chytriho kamoše, co to udela za teba, za milý usmev? :) tak vyckaj ci ti ten panek neodide :)
Zdravím, ty jejich rady vyvěštily z křišťálový koule, akorát.. Ptal jsem se kamaráda co programuje pro ČNB - ČSOB - teď ještě melouchy pro Oskara, dělá jak v nějakým java, oracle, bo co, tak slavný wyndejsy, není to prý jednoduchý, stačí při zadávání nových scriptů opomenout jeden malinkej detail a celý to pak jde do kopru. Nepomáhá pouhé restartování, musí se komplet celý script nahrát do bodu změny a zopakovat proces Upgrade..
To že cintaj o tom, že restart pomuže, je akorát nesmysl. Prý, jestli mu dají co má kde je, ( 140 000 základ + příplatky ) půjde jim dělat programátora :-D
Pro ty co oponovat těmto řádkům chtějí, mohu doložit jak kdo to je, tak poskytnout na něj kontakt, rád usadí na tvrdou zem reality programování každého, kdo o to bude stát.. ;)
LIDI, NEBLBNĚTE, REINSTALACÍ SYSTÉMU TO NEOPRAVÍTE. :-)
Zdravím, mi už to nejde přes měsíc. Je zajímavý, že na notesu v práci mi to běží, ale doma to přestalo fungovat. Viz HONZINEK. Mám podezření na kombinaci Java-Flash player. Zkoušel jsem obojí dát pryč, nainstalovat i starší verze, ale problém zůstává. Blb s kladivem a spojení přerušeno. Úplná trotolovina co nedává smysl. Pokud bych se nepřipojil na server, tak bych se neměl ani zalogovat.... Hlava mi to nebere. Klukovi jsem musel reinstalovat Win a nefunguje to taky. Takže si neužiju asi ani jejich báječné boje na ostrovech.... to mi "fakt" mrzí... :-)
Zdravím, mi už to nejde přes měsíc. Je zajímavý, že na notesu v práci mi to běží, ale doma to přestalo fungovat. Viz HONZINEK. Mám podezření na kombinaci Java-Flash player. Zkoušel jsem obojí dát pryč, nainstalovat i starší verze, ale problém zůstává. Blb s kladivem a spojení přerušeno. Úplná trotolovina co nedává smysl. Pokud bych se nepřipojil na server, tak bych se neměl ani zalogovat.... Hlava mi to nebere. Klukovi jsem musel reinstalovat Win a nefunguje to taky. Takže si neužiju asi ani jejich báječné boje na ostrovech.... to mi "fakt" mrzí... :-)
Ahojky, jj mě to nejede pořád!!! A nic se neděje!! Zmůžou se tak akorát na to "poradit" všechno přeinstalujte a pak to půjde, jenže to je nebetyčná HOVADINA!!! Jak jsem už psala měsíc mám problémy se vůbec na chvilinku přihlásit!! Teď,pokud mi tam nenaběhne blb s kladivem, tak zas mám jen modrou plochu s obrysama mapy a tím to končí!! Nikdo tu není schopný rozumně napsat co s tím je a proč to už takovou dobu nejde!!! Vím,že v tom nejsem sama,mám ve hře spoustu kamarádů a těm to taky nejede!!!! Admini tady se zmůžou jen na to, aby se uráčili napsat, že máme napsat na podporu, proč to nezjistí oni sami co s tím je??? Od čeho tu jsou??? Jsou tu jen proto, aby odkazovali na podporu, pokud je tu někdo požádá o pomoc???? Hlavně, že vymýšlejí vývojáři další báječné boje, ale aby zajistili bezproblémový chod hry na to jsou asi krátký!! Kdyby každý makal tak jak "makají" oni, no potěš bůh, to by to vypadalo. Jasně, je to jen hra, ale pokud ji někdo někam dá k užívání, tak ať funguje!!!Jsem zvědavá jestli se někdo uráčí napsat, co s tím je!!!! Když tak mi alespoň napište, jak hru skončit, protože pokud to je takový paskvil co nehraje, tak s tím prostě skončím a najdu si hru, která bude fungovat!!!
hmm... tak na dalku poradit to je tak zlozite. ze nekomu to jede v potho a nekomu ne. aj yb som ti ten pc preistaloval ale si daleko... :(
hmm... tak na dalku poradit to je tak zlozite. ze nekomu to jede v potho a nekomu ne. aj yb som ti ten pc preistaloval ale si daleko... :(
:) jj já vím jsi hooodně daleko :), i když tedy nevím kde,ale to je jedno :). Vím, že radit je složité. Víš, bratranec, který je inženýrem přes PC mi přeinstaloval všechno, tedy kromě windowsu,to říkal,že nemá cenu, že to stejně nepomůže, no a stejně mi to blbne, dneska mám jen modrou obrazovku, sem tam nějaký strom a budovy jsou jako kdyby měly duchy, prostě nic. Tahle hra mě fakt bavila,šlapalo mi to v pohodě až do toho 10.února, od té doby to je na houbec!!! Závidím těm, kterým to šlape v pohodě. Mě štve hlavně to,že vím,že v mém PC to není,protože přítel hraje v pohodě a jakmile to zkusím já tak nic :(, podotýkám, že oba hrajeme na stejném PC. Tak čím to asi je??? No nic, práci co jsem měla udělat na PC mám hotovou, hra se mi nenačetla,takže jdu dělat něco užitečného :). Tak všem, kterým hra jede, přeji skvělou zábavu a všem krásný zbytek dne. :)
Ahoj, přesně vím o čem tady píšeš. Od 10.března mi to začalo dělat to samé. Při načítání mapy se mi zobrazí hlášení a pak už se nedá nic dělat. Zkoušel jsem udělat vše, co je na začátku napsáno, ale ani to nepomohlo.
ahoj,dnes me to zaclo taky blbnout ,po procteni fora mam pocit ze jsem as po roce snazeni skoncila co,pekny,48 lvl,bomba
ahoj,dnes me to zaclo taky blbnout ,po procteni fora mam pocit ze jsem as po roce snazeni skoncila co,pekny,48 lvl,bomba
No mě to blbne pořád, tak jak jsem psala výš. Né, že bych byla nějaký závislák, to fakt nejsem, hraju jen pro radost, nejsem zase tak daleko jako ty, ale mrzí mě to!!! Nikdo s tím nic nedělá,nikdo se nenamáhá ani odpovědět, prostě nic!!! Jelikož bylo o víkendu hnusně, tak jsem si sedla a taky pročítala forum, a zjistila jsem, že ty potíže tu byly i vloni, ale nějak jsem se nedočetla, čím to bylo a co se s tím udělalo, ale podle mě nic, stejně jako teď, prostě se na to vykašlali!!!!!!! Pár lidiček napsalo zhruba to co my tady, pár jich napsalo, že oni s ničím problém nemají a tím to taky skončilo,stejně jako teď!!!!! Od minulé údržby (10.3.) jsem dohromady hrála asi hodinu!! Stačím jen zbourat prázdné doly, doplnit tak třetinu vody a polí a jsem ráda, když pošlu hledat suroviny, to je tak v kostce moje týdenní hraní,to je taky slušná "bomba" co admini???? :P......... No přeji všem krásný slunečný, i když větrný den, jdu pokračovat ve vaření ahojkyyyy.
DanusMcManus
17.03.15, 11:59
hru nelze nacist !!!
hru nelze nacist !!!
JJ dneska se mi to vůbec nenačetlo!! No teda abych byla spravedlivá,načetlo,ale stojí to za ..... !!!! Je to rozmazaný,nic není k rozeznání a nejde nic stavět ani nic jinýho!!! Škoda,že sem neumím dát fotku jak mi vypadá obrazovka!!! Je to děs!!! A nikdo zase nic!!! NA CO TEDY JE NA FÓRU TAHLE ČÁST,KAM MÁME PSÁT DOTAZY KE HŘE A K PŘIPOJENÍ??? ASI BYCH TO MĚLA NAPSAT SPROSTĚ, ABY SE ADMINI PROBUDILI!!! PAK BY HNED UMĚLI NAPSAT..PRO NEVHODNÝ PŘÍSPĚVEK MÁTE ZÁKAZ PSANÍ DOTAZŮ!!!!
Honzinek, netrap se. dneska to nejede, nejde nacist vyce hracum. Prekvapilo ich, že zaciatko eventu sa prihlasilo nadmerný pocet hracu a servery to nezvladaju, +- nahodilli niekolko noviniek. pri kazdom evente na zaciatku su problemi, laguje, seka, pomali to ide... momentalne ani ja sa neviem prihlasit. ale aspon som bol celý den na vzduchu na makačke, fuške. probmlem je v servery.
jak vlozit obrazek... crtl+alt+PrtScr ( skopirujes obraz na obrazovke) pak, tak to mozes ulozit v skicary, alebo ist na stranku http://ctrlv.cz/ tam ho vlozi, vygeneruje ti link, a jak tu píses 7 obrazok je insert link a tak vlozis ten link a mas to.
este by som ti poradil, skus stiahnut advance system care a driver booster. opravi to problemi v pc a vylepsi, upgrejdne programi ktore su potrebne.
:) Neboj shimimi, netrápím se, nemá to smysl. Je mi jasné, že to vývojáři nezvládli, neví si rady a že to bude dál blbnout! Hraju hry ráda, ale jen pro radost a abych "zabila" volné chvilky, který občas mám. Teď se blíží jaro a tak toho času bude málo. Bude práce kolem domečku, bude se moci na kolo na brusle,atd, takže hra stejně půjde do pozadí. Když budu mít chvilku zkusím to,pokud se mi povede se do hry dostat,zahraju si ji, pokud nepovede,bude jiná zábava :). Tak všem, kterým to šlape bez problémů, přeji skvělou hru a jinak všem krásný den ahojky Jana :)
Hoj, tak s tím advance system care opatrně. pokud to u někoho vidím, tak mu to odinstalovávám. Ze začátku (tak tři neděle) je to v pohodě, ale pak se zaplní cache programu a hodně to zpomalí pc. takže spíš nainstalovat a zase co nejdřív smazat.... Ještě mi napadá zkusit upgrejdnout ovladač na grafiku. i když si myslím, že je to u nich. vzala jsem notes, kd mi to chodí domu a přes wifi, ale i kabel mi to chodí normálně. pořád si myslím, že je to budto u nich nebo to má ještě souvislost s flash plyerem. budu ještě bádat. na notesu mám nvidii a doma ati... takže jedině, že by byl problém s ati a settlers.
ahoj,od včerejška se marně pokouším dostat do hry . připojím se přezdívkou přes facebook ale jakmile chci začít hrát v liště se mi objeví slovo ,, Replace,, může mi někdo říct proč to tak je a nepustí mě to? díky Ingrid47
G-E-O-R-G-E
14.04.15, 07:45
Dobrý den,
od dnešního rána se nemohu lognout na hru můžete se na to mrknout díky
G
Mám stejný problém, není to údržbou?Třeba se něco nepovedlo. E
No oni soudruzi z NDR asi maji jine casove pasmo :(
dneska byla údržba, ale asi se protáhla :-/
K plánovanému konci údržby musíš připočítat kapitalistickou daň alespoň 3 hodiny :D
kurňa to už není normální....to tu "údržbu dělá uklízečka?:(
Nejspis mongolska uklizecka s velmi pomalym pripojenim :)
a za to min 3 h. zpozdeni dostaneme uzasnych 100 cech. minci :(
no jestli mi žuchne zlatej důl 5lvl a zmrzlej železnej,tak se vážně nas...štvu....:( aspoň nějákej odhad kdy to spustěj by nebyl?:(
kingtiger5168
14.04.15, 08:22
hlavni stránka se mi načte,ale připojení do hry mi nejde.....?!
JerryZuzka
14.04.15, 08:23
V tom případě je mongolská uklízečka negramotná a ještě se u toho učí číst. Stále bez připojení :-(.
Jsem na tom stejně, puště dva zmrzlé železné a bylo to tak nějak vypočítané, že se v 9 připojím a vypnu je...
Tak půl desáté a stále to nejede
stále se nejde připojit ke hře!
Proč se do něčeho serou co neumí, je to pořád dokola!!!
JerryZuzka
14.04.15, 08:47
Kakrosi, dostaneš banán!!!! :-D Jak říkal pan Werich: "Na odbornou práci mají být odborníci." Jak se zdá, ti zde chybí. Taky mám spuštěné železný 6lvl, uhelný 4lvl, tak jsem zvědavá, co s tím se bude dít.
Mě běží pohádkový hrad bez bonusu!! ty fazole neseru :-D
Zdravím. Už se někomu podařilo připojit?
Jsou nepoučitelní. A my bohužel také, když očekáváme bezproblémové údržby. :rolleyes:
Zdravím. Už se někomu podařilo připojit?
Bud to pojde vsetkym alebo nikomu. Tak zatial sa nikomu nepodarilo pripojit :)
JerryZuzka
14.04.15, 09:03
Kakro, požaduj náhradu, aspoň jednu úžasnou :-D
Zdravím - a přitom by stačilo jedno jediné tlačítko, kterým by se hra zapauzovala včetně bonusů a po údržbě by si každý hru opět spustil
Na nepovedené údržby už jsem si za ty roky zvyknul, holt se tentokrát musí odstranit ten velikonoční balast... běží mi jen standartní výroba, věci co mohou dojít preventivně vypínám... ale aspon nějaké info z BB, údržba se protáhne do cca XX hodin, od toho ta uvodní stránka je aby tam byly důležité zprávy a oznámení...
pavelbr1974
14.04.15, 09:07
Tak 7:00 snad už bylo ;-)) a nic. Doufám, že prodlouží prémko neb mám nedokončeného krejčíka.
No není nikde nic a hra taky nic
delate, jako by vas to prekvapilo :D
hodinka sem, tri hodinky tam...ale sluselo by se napsat aspon info na uvodni stranku
Arnor, ale to by kahsi musel vstavat driv nez v 11 :(
JerryZuzka
14.04.15, 09:12
Slušnost není v Česku podporována... To už byste mohli vědět.
Něco mi říkalo ať do oběžníku napíšu aby si pohlídali produkci a bonusy přes údržbu :D
Oznámení o údržbě 14.dubna:
úvod: Vážení osadníci,v úterý ráno proběhne údržba serveru.
a trošku sarkasmu na závěr :Hodně zábavy přeje, BB_Kahsi
tedas už by vážně někdo mohl máknout a spustit to....nebo se aspoň omluvit a napsat kdy to ta slavná "údržba " zkončí...nevím jak to dělaj na jinde,ale tam tam člověk údržbu skoro nepostřehne...a to taky odstaňujou velikonoční úkoly....:/
chápu, že se mohlo něco podělat, ale předpokládám, že opět nepřijde ani omluva.
kdo mně nahradí ty popadané doly aj...
Na něměckých i polských stránkách píšou, že úrdžba už skončila, takže to nefuguje jen CZ server?
Na EU serveru se objevilo
UPDATE 9.30 AM: We still don't have an end time for the maintenance, but premium and adventure time will be extended.
UPDATE 9.00 AM: The maintenance script is taking longer than expected.
We don't have an ETA on the time remaining, but we will update you again as soon as we have more info.
Asi nepochytali všechny zajíce :-)
Jo, ty časy jsou o hodinu míň, než u nás. Takže první info se objevilo v deset našeho času.
Tak teď už mi spadnou ty doly určitě a jsem moc zvědavá, jestli rozjeté dobro taky zmizí, nebo ho prodlouží... tohle je tedy dost peklo
Prometheus
14.04.15, 10:09
kdo mně nahradí ty popadané doly aj...
Nikdo, údržba byla řádně ohlášena a logicky uvažující člověk ví, že se často něco pokazí a tudíž trvá déle než je obvyklé.
Obvykle si zkušení hráči přes údržbu podstatnou produkci vypínají...
:) To je sranda... Těch závisláků tady.
Každý ví, že se něco může pokazit a proto tomu přizpůsobí hraní.
Pokud vím, že mi končí bonusy, padnou doly, tak je jednoduše STOPnu !!!
Oznámené časy jsou pouze předpokládané časy.
Předpověď počasí je taky pouze předpoklad a nikdo Vám nezaručí, že tak bude.
Ale u nás stále ticho po pěšině....
JerryZuzka
14.04.15, 10:12
už mi došly díly Teorie velkého třesku, už by to mohli pustit :-(.
Scylamander
14.04.15, 10:12
Zase pochybuji, že přišli nějáké díky za poskytnutí super hry, kterou může každý hrát zdarma. :D
chápu že se může něco pokazit,ale potom by asi bylo namístě informovat o tom co se děje a né že je ticho...pokud nědko oznámí že údržba bude končit v 7:00 a nestanew se tak,pak bych očekávala aspoň omluvu a nějákou info....:( jenže tady se prostě slušnost vyžaduje pouze od hráčů....:/
JerryZuzka
14.04.15, 10:18
To je taky fakt. Všichni chápem, že se mohlo něco stát, to je jeasné každému rozumně uvažujícímu člověku. Stačilo napsat hele sorry, trochu se to prodlouží, vyskytl se problém, nemáme dost pastí na kralíky :-D, nebo tak něco. Budem to opravovat jeste cca 5 hodin. Je to takový problém?
Zpráva Radia Jerevan :
Králíci na ostrovech odmítají zrušení akce.
Do úplného vyhubení všech králíků nebude hra spuštěna.
Klíííd, Sandří, vždyť máš jen jedny nervy :-) Ačkoli při myšlence, jak to tam bude vypadat po tak dlouhé pauze, taky dostávám osypky :D
JerryZuzka
14.04.15, 10:21
Zpráva dne: Global se přesouvá na fórum :-D
teda pokud někdo ohlásí že údržba bude končit v 7:00 a nestane se tak,potom bych očekávala aspoň omluvu a nějákou informaci co se děje....jenže tady se slušnošnost vyžaduje pouze od hráčů....za chvíli budu muset končit a dostanu se sem zase až večer....kdyby aspoň zastavovali čas....:( a to se ještě divěj že lidi nekupujou dia....:/
Taky to tak vidím, ale na druhou stranu se v práci dožaduji už týden, aby mi ajťáci udělali přístup k serveru, který ke své práci potřebuji a nefunguje mi tady tak jak má... taky žádná omluva a každý den jen nesmyslné výmluvy a odpověď no bude to asi v úterý, středu, noooo čtvrtek nebo pátek :D kulantní odpověď
delísku už začínám být vážně vzteklá.....:(
informovat te muze jen ten kdo je informovan. na podpore jsou po-pa od 9 do 19h, muzes se jich zeptat. to jestli uz pracujou, nebo jeste pijou kafe a vytahujou si odspalky z oci, to je vec jina
I když připočteme tři hodiny k plánované době údržby, tak to už je a stále "spojení selhalo"
JerryZuzka
14.04.15, 10:35
No jenže je půl dvanácte, tzn. všichni jsou na obědě!!!! Přijdou tak kolem půl třetí :-D))).
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu.
Sandro, Delísku ahoj :-) Tak když už se nemůžeme dostat do hry, popovídáme si aspoň tady :-)
Vidím, že F0rest666 mě předběhl. Jak už píše, jeden ze skriptů stále probíhá a není možné odhadnout, kdy bude ukončen, plus zastavení natvrdo nepřichází v úvahu.
prodloužení dobra a prémka si můžou strčit za klobouk.....ty podadaný doly na 5lvlu mi to nepostavý a materiál za ně nevrátí....:/ to je každou "údržbu".....:(
ahoj miško!:)
Vidím, že F0rest666 mě předběhl. Jak už píše, jeden ze skriptů stále probíhá a není možné odhadnout, kdy bude ukončen, plus zastavení natvrdo nepřichází v úvahu.
Co ked sa ten skrypt zacyklil a bude trvat donekonecna? Potom bude aj my tolko cakat a nebude sa zastavovat na tvrdo ani o 10 hod?
JerryZuzka
14.04.15, 11:00
Kashi, bylo by možné tu opravit hodiny? děkuji :-D.
to máte jako železničáři ti musí stávkovat dýl jak 12hodin aby si každý nemyslel že jde jen o zpoždění vlaku :D jo ještě jedna věc ten čas je +1hodina čili středoevropský letní čas a ne teutonský zimní :D
To bude skript na vyhledavani pruhovanych vajicek v DB a jejich nahrazovani mincemi :D
ahoj všem, jen dotaz : hra nejede od rána ?
tak to je paráda, to bude ještě na dlouho :)) díky za odp.
Prometheus
14.04.15, 11:12
Ahoj, přesně tak.
CernyBlesk
14.04.15, 11:20
Berte to pozitivně, aspoň je čas udělat něco smysluplnějšího, než jenom furt sedět za komplem :-D
JerryZuzka
14.04.15, 11:21
Ahojky She, jak pak se máš? Kdepak je zbytek cechu, si můžem pokecat tady :-D.
bobo99992013
14.04.15, 11:21
Zuzi na Faceboku .-))
JerryZuzka
14.04.15, 11:22
Já na face nechodím, bobo :-( to už moooc velká ztráta času....
bobo99992013
14.04.15, 11:24
Zuzi,ale tam je skoro celej cech-pokecá se .-))
no já u toho kompu sedím tak jako tak :D
JerryZuzka
14.04.15, 11:25
nojo a kde?
Psala jsem na podporu,aby sem něco napsali, tak uvidíme, jestli se vůbec ozvou.
bobo99992013
14.04.15, 11:30
jo zítra,nebo pozítří a pošlou 160 vajec jako omluvu .-))
Me jen fascinuje to amaterstvi, ktere z toho dycha. To si vyvojari neumi nove napsany skript pustit nad kopii produkcni databaze? Hned by zjistili, ze trva dlouho a mohli by ho optimalizovat jeste predtim nez to naslepo pusti nad produkcni databazi.
nojóno asi se dneska nedočkáme....:( no snad to pustěj aspoň večer.....pokud zase prozměnu nebude probíhat údržba údržby....:)
"Údržba 14. dubna - Aktualizováno
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu."
No, ak ten skript nechytia tak môže bežať naveky:D:D:D
Navrhuji jako kompenzaci dnešní odstávky třeba zamrzlé panství. Přeci nebudeme troškařit :-)
bobo99992013
14.04.15, 12:03
zamrzla hra totálně-zmrzlé nedají,dostaneme vejce .-))
Posielam mačku nech chytá skript.
panství je málo, aspoň úžasnou:-)
miško neboj,pošlou exokoš a velký kulový....nejvíc mě sštve ten zmrzlej železnej důl (povolenek nemám nazbyt) a zlatej na 5lvlu....:( měli vydržet do 12:30.....:( teď už budou určitě oba dole....:/
Mas to poradne plnit :) Muj zlaty dul spadne za 2 mesice, zelezny za pul roku a zulova jama taky asi za pul roku, takze z tohoto pohledu jsem optimista :)
Toto bylo vyvěšeno na Facebooku:Údržba 14. dubna
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu.
No jestli budou prodlužovat prémium do noci, tak spoustu pracujících naštvou stejně ;) O doly ani tak nejde, ten zlatý jsem chtěl stejně shodit...
Mě naštěstí spadne jen to co spadnout může. I když zatím je spadlá celá hra komplet. Ten zlatý důl Sandři je k naštvání. A proto budeš ode dneška těžit u PVCS, ten to má ošéfovaný. :D
Ahoj, vím že to patrně nepatří do tohoto fóra, ale může mi prosím někdo prozradit, jak se dá doplnit žulová jáma? Zatím jsem se toho nedopátrala. Děkuji převelice
To by mohla, ja stejne strkam ++ do dolu jen aby to neprekazelo ve hvezde. Ale popravde by bylo hezke nahodit tydenni odmenu diamantu, protoze spouste lidi to napise, ze se nestihli prihlasit do 24hodin a zacnou odznova.
Univerzalnim pridanim. Bud za dia seminka nebo obcas dostanu z Krejciku. Taky to obcas daji za nejedouci hru, takze mas sanci to dostat dneska. Nebo zitra ...
neva + 250 na vše u kupce
a, tak to mě vůbec nenapadlo, mockrát děkuji :-)
JerryZuzka
14.04.15, 12:37
tak to by meli udělat jinak, nekteri jednou treba ma rocni bonus a uz to budou temer mit.. to by me svihlo!!!!
JerryZuzka
14.04.15, 12:38
Jeste jedna otazka k tomuto tematu, jde tam doplnit i dia jama?
bobo99992013
14.04.15, 12:42
Ne Zuzi
JerryZuzka
14.04.15, 12:49
díky bobo, jeste si mi nerekl, kde jste se slezli :-(. Nebo uz hrajete vsichni zoo? :-D
bobo99992013
14.04.15, 12:50
no na Facebooku jsme,jsme v přátelích mary,mára,miška,kamča,kali a kape .-))
dáš si jednoho člena vyhledat a pak už máš všechny kolem sebe
ZOO ne,jen mára nějaké vláčky začal hrát .-))))))
stale sa neda pripojit alebo je to len moj problem ???
JerryZuzka
14.04.15, 13:16
stále nejde
No vidím to tak do večera :( Škoda....Ještě že mám všechno vypnuté :D
už to ale začína byť trápne..
trpezlivost diamanty prinasa :-D
jasné.. exokôš a zajaca.. hlavne, že obrázky z nemeckého fóra máme vždy včas..
Buzeranti, buzeranti, buzeranti nic jiného mě nenapadá. Toto s db udělat u zákazníka, tak mám kule v průvanu. Jde vidět, že jde o experty na slovo vzaté. Už nekoupím ani šupinku diamantu natož celý. Nasrat na ně!!!
Žádná tragédie, posrat se může cokoliv ... Když ale nedodaj herák, tak budou všici pištět. Běžte ven, ať víte jak to tam vypadá - je tam hezky. Večer to už pojede. Odvykačka na pár hodin jednou za čas neni marná ... :-)
Happy_Burak
14.04.15, 14:01
Cawes Osdníci, nevíte někdo, je li k něčemu na ostrově soška zlatého golema ?
UPDATE 13.30: We still don't have any info at this point on when the maintenance will be finished. We appreciate your patience and we will get back to you as soon as we have any news.
Já už mám vymalovanou ložnici,takže tahle nucená pauza mě přišla docela vhod :)
Tak co, jaká nekonečná smyčka se objevila? :) Tipuju to na
while(true) {
if(rand(1000)==1000) break;
}
pořád nic a na fb mi smázli básničku: vrtali vrtáci vrtali díry neměli chudáci přesný míry, vrtat se v tom jako oni to dokážu taky sám, rozvrtám to rozmontuju dohromady to nedám, rozvrtám to dokonale jak to chlapci umí jen ať hráči brblají si a pak blbě čumí, pro dobrou náladu nedají nám chvíle takhle hrozně vypadá jejich 6ti hodinová píle, od udržby k udržbě je to samý lagování jestli někdy hra zas pujde máte houby k prima hraní
a pořád nic....:( už to přestává bejt vtipný....
Neměl by Ubishit obměnit programátory?
teda nechcel by som byt v kozi tych "udrzbarov" , tolko ludi co ich chce inzultovat ...... :)
rumprcimprcampr
14.04.15, 15:29
alespon zde vidíte české šikovné ruce. Německý servr jede
no to je jasné, my sme vždy na konci, málo platíme
rumprcimprcampr
14.04.15, 15:34
Přeci tady nejde o hru ale jenom o peníze jako vždy. plat a bud zticha . o tom to je
no ještě za to platit....nejsem padlá na hlavu....:)
Není to o národnosti ani o ničem jiném. Všechny servery, které mají údržbu v úterý, nejsou právě dostupné, Německo má údržbu ve středu.
alespon zde vidíte české šikovné ruce. Německý servr jede myslím že české ruce za vyšší prachy makaj jinde :D
u nas udrzba v utorok v DE stredu.aspon si na nas vychytaju muchy a v DE im pustia ostru verziu bez problemov. holt niekto si to musi od..t.
a za nasu "trpezlivost" kazdy dostane exo kos a zajica :D
rumprcimprcampr
14.04.15, 15:52
Celou dobu jsem přemýšlel proč tato hra upadá a lidi odcházejí. TEĎ UŽ TO VÍM.
UPDATE 15.50: Still no ETA at this point but rest assured, our technicians are still on it and you will get an update as soon as we have more info. Thank you again for the patience!
Zpráva Radia Jerevan :
Jaro je tady !!! Realizační tým a skupina techniků nezvládají eliminovat závratné množení bílých králíků !!! Není se čemu divit, protože polovina z nich jsou pacifisté a ostatni jsou vegetariáni.
CernyBlesk
14.04.15, 16:18
Takových závisláků :-D běžte si radši šňupnout bílý prášek, když už nemůžete vydržet ani pár hodin bez tohoto a potřebujete svoji denní dávku :-D
Rád bych vyjádřil svou podporu vývojářům a IT, kteří mají na starosti TSO. Je zarážející, kolik lidí na FB a tady na fóru se předhání jen aby trumfli urážky a znechucení těch předchozích. Myslíte že BB dělá dobře, když jim nefungují jejich servery? Že si tolik lidí kupuje diamanty, aby mohlo u serveru sedět 20 ajťáků a při každém jeho zakašlání zjišťovat kde je chyba? Některým chybám prostě nemůžete předejít, i když tisíckrát nasimulujete údržbu. Stačí jeden hráč co bude zkoušet hacknout předměty a už se sype celá databáze... Nebo jeden zaseklý skript, který se teď snaží vypnout, aniž by jste přišli o průběh ve hře. Už vidím to nadšení kdyby BB nahrálo zálohu z minulé údržby =-)
Nadávat umí každý, zkuste si představit pracovat pod takovým tlakem, a taky se vám nebude pracovat dobře. A že by vám někdo poděkoval za to, že 98% doby TSO funguje dobře? Pfff... to je přece samozřejmost ne? Za tím počítačem na druhé straně TAKÉ SEDÍ ČLOVĚK JAKO VY!
Omlouvám se všem, kterých se toto netýká, a doufám že nejsem jediný který si přeje fungující hru a fungující tým podpory. A ne zkoušet znechutit jakoukoliv další práci na tomto projektu.
Bleskůů chci svoji dávku, dej sem :)) Toto už je do nebe volající......
Dinosaurus333333
14.04.15, 16:33
zapnete to jeste dneska ? :D
CernyBlesk
14.04.15, 16:41
SHE, tys mě tu chyběla :D ja mám sama málo.... :D ale že jsi to ty.... pošlu ti číslo účtu a rozdělíme se.... :D
ach jó...to ještě probíhá údržba nebo už údržba údržby?:(
Absťáček? Absťáček? To je tak fajn, že to nejede ... :-). Venku tak hezky ...
Dinosaurus333333
14.04.15, 16:48
nekonecna udrzba :D
s tebou kdykoli, vždyť víš :)) a to číslo účtu mám kde ??
rumprcimprcampr
14.04.15, 16:49
Halo halo hledaj se lidi kteří to opraví po opravářích:-))
CernyBlesk
14.04.15, 16:54
máš to v poště... :P
Dinosaurus333333
14.04.15, 16:55
tvl ani nechci videt jak to bude fungovat :D
Myslíš, že to ještě někdy bude fungovat :D ty optimisto :p
Myslím, že pokud to opraví v dohledné době, tak po chvíli dojde k přetížení serveru a hra bude nedostupná, jako se to stalo na začátku eventu.:rolleyes: Tak spíš počítám, že pokud to spustí tak někdy pozdě v noci. :cool:
Ale rád bych se mýlil.
Tak jsem se zmýlil. Hra běží.
Kralyks1234
14.04.15, 17:21
ani omylem :(
Ani slovo omluvy. Ani náznak řešení NEMOŽNOSTI se 14.4.2015 připojit do hry. Sedmý den skončil jen strohým křížkem.
Jak překvapivé, že hrají i lidi co ráno přijdou z práce (a hra už je nedostupná) a večer jdou znova do práce (a hra je stále ještě nedostupná).
PS - Jen by mě taky zajímalo, jestli se ti "skvělí" vývojáři tady u nás pochlubili do Německa obrázkem na kterém je panák s kladívkem??? Aby taky ve světě věděli jak my tu u nás "skvěle" hrajeme!!! Třeba bychom pak taky něco za to dostali!!!! :P :P
bobo99992013
24.04.15, 07:54
Od včera mě zlobí chatovací lišta,dnes na chviličku naskočila a poté neustálý restart-kde je zase problém??
Tak jsem byl nejprve 2x vykopnut s tim, ze server je zaneprazdnen a od te doby pri prihlasovani dostavam, ze v zone nastala chyba at to zkusim znovu... Coz samozrejme k nicemu nevede, takze utrum...:-(. PJS
Kralyks1234
22.04.16, 13:35
ahoj co se deje , vyskakuje m istale - prntscr.com/avf7gq atd, vypraska to ven
Me to vyhodilo zatim 3x. Tomu se rika radost ze hry. :(
Kralyks1234
22.04.16, 14:05
Ted to nejde asi nikomu opět to spadlo a nejde se dostat ani do HRY , ale už je info i na hl strance , tak za hodku to snad pojede , i ta pošta bude OK uvidíme.
ps: snad nám dájí za ty problémy , nějakou sladkou odměnu , jak okompenzaci ;)
Dinosaurus333333
22.04.16, 14:16
jj me to taky nejde co stim zase je nevite nekdo ?
Old_BB_Amta
22.04.16, 14:37
Hello,
Thank you for this report. The issue has already been dealt with and you should now be able to login.
Could you please confirm?
Cheers,
BB_Amta
Naldir_old
22.04.16, 14:42
Hello,
Thank you for this report. The issue has already been dealt with and you should now be able to login.
Cheers,
BB_Amta
Ahoj,
Děkuji za zprávu. Problém už byl vyřešen a měli byste už být schopni se normálně přihlásit do hry.
Můžete to prosím potvrdit ?
Zdraví,
BB_Amta
No, it is not OK. I cannot login now, I got error message like this: "In this zone was found error. Please try again later."
Please fix it. I really would play on weekend.
Dinosaurus333333
23.04.16, 09:31
zas udrzba ? uz se stim jdete vycpat :((
na EU servery maju aspon odkaz na stranke...
Hi all,
we will restart all GWs shortly to remove an issue that locked many zones recently. After the restart the issue the already locked zones should be unlocked.
BB_Pandur
uz se stim jdete vycpat :((
Nešlo se připojit - buď rád, že to tak rychle opravují... V sobotu o víkendu... ;) Taky jsme mohli čekat do pondělí.
Dinosaurus333333
23.04.16, 09:33
gene udelej tam poradek to je hruza uz ...
Dinosaurus333333
23.04.16, 10:00
kua jak to bude dlouho trvat ???
Nevíte co jse dnes děje vůbec se nemůžu přihlásit do hry a když už jo tak se to načítá a kolikrát se ani nepřihlásim....
Také s tím mám problém... A když už se náhodou přihlásím, tak občas hra docela dost laguje - chvilku jde normálně, za chvilku klidně lagy 10-15 sekund.
EDIT: I když nyní to vypadá, že lagy už zmizely...
co to je twl?? 40min na přihlášení, a po hodině ještě hra není načtená a věčně padá při přihlašování :(
zajímavé je že nepřihlášen sem se po fóru pohyboval bez problému a po přihlášení čekám jak ta p*ča i tady :(
Už jsem psal na podporu, tak uvidím co mi odpoví.
Nhi_Vanye_i_Chya
16.05.16, 07:33
Nevíte co jse dnes děje vůbec se nemůžu přihlásit do hry a když už jo tak se to načítá a kolikrát se ani nepřihlásim....
U mne to same, a ani dnes se to nezlepsilo.
Ha udrzba tak schvalne jestli jim to nabehne :D
Celý víkend to připojování stálo za starou bačkoru a dnes to není o nic lepší.
věčně věku se nejde příoojitv už mě to nebavi
tak ja se opet nemuzu pripojit at delam cokoliv....na druhy obrazovce se seknu a je po..sem v tom sam nebo ne