PDA

View Full Version : Filtrace prodejů na tržišti

Kittanya
07.11.12, 20:27
Je to jen malá drobnost, ale kdyby se vyladila rozhodně by se zlepšila kvalita obchodů. Jde o to, že když si člověk nechá seřadit komodity k prodeji (nebo k nákupu) podle abecedy a nakoupí jednou, podruhé už si musí zboží nechat znovu řadit. Nebo když chce zalistovat v nabídce, komodity se zase pomíchají. Šlo by to nějak zařídit, že by nákup nezrušil poslední volbu? Bylo by to opravdu milé a myslím si, že by to obchod zrychlilo.

Další věc. Když si člověk povídá na chatu, obvykle si rozšíří okno, aby teho viděl co nejvíc. Jenže pak už to nejde zminimalizovat a pokud se chce zároveň kouknout do knihy úkolů nebo si změnit nastavení hry, musí dát refresh.

Jinak díky bohům za náhled boje, ony některé ženské válkám fakt zas tolik nerozumí.: Cool:

BB_Kahsi
08.11.12, 16:48
Ahoj,

k tomu obchodu předám námět vývojářům.

Chatovací okno má v pravém horním rohu takovou malou čárku, za tu se dá zmenšit.

cameisha
15.11.12, 10:30
Ahoj, me se da chatovaci okno zmensit tak, ze si do nej nakliknu a pak ho koleckem na mysi stahnu dolu.

Dracica
18.11.12, 14:27
Další věc k obchodu:
při nákupu se zobrazí hláška:

[14:23] System: Transakce byla provedena. Další informace naleznete v poštovní schránce.

Avšak žádné informace o prodeji nepříjdou - občas zapomenu, co jsem vlastně a za co prodával :D nešlo by to opravit? Nejlépe přidat i kdo koupil ;)

Hmozdir
20.11.12, 08:04
Další věc k obchodu:
při nákupu se zobrazí hláška:

Avšak žádné informace o prodeji nepříjdou - občas zapomenu, co jsem vlastně a za co prodával :D nešlo by to opravit? Nejlépe přidat i kdo koupil ;)

nat tymhle sem se takej pozastovoval tyhle informace se obevuji az pri dalsim prihlaseni nebo nejake dobe taky mi vadi ze je nemam hned

Kittanya
22.11.12, 16:50
Já už na to přišla. Stačí kliknúť na ty dvě šipečky (nahoru a dolů) úplně nahoře v tym chatovacím okně, držet a táhnúť nahoru nebo dolů. A ono sa to roluje nahoru nebo dolů. No, to jsem zase objevila Alfu Centauri, co? :-D

Pospa
24.11.12, 16:56
a ja bych u obchodu uvital, kdyby si slo zadat a vyfiltrovat, kolik za co jsem ochotnej dat.. je tam plno strasnejch nesmyslu typu 1 ryba za 425 minci apod. a je to pak neprehledny

oiiik
26.11.12, 23:16
bylo by super, kdyby filtr u obchodu fungoval i bez diakritiky+ souhlas s Pospa

ARCHiARiAN
26.11.12, 23:29
Mě by pro začátek stačilo kdyby okno s tržnicí šlo rozšířit podobně jako u chat. okna. Někdy je tam toho dost a o kousek navíc by se hodil.

koch74
05.12.12, 09:45
Vzhledem k tomu, že tržiště je zahlcený nesmyslnýma nabídkama, asi by bylo vhodné udělat třeba 5% nevratný poplatek za vložený lot.

Krwell
05.12.12, 09:52
Trh je volný prostor, kde každý hráč má možnost jeden SLOT zdarma umístit. Jak bude vypadat jeho nabídka, je pouze na něm. Další sloty jsou již za poplatek 3-30Mincí (nebo drahokamy). Rád bych upozornil, že hra je nová a spousta hráčů zkouší, jak co nejrychleji vydělat, tento způsob však většinu stejně rychle omrzí a začnou se vytvářet odpovídající nabídky.
Jinak pro filtraci je možné zadat název suroviny kterou hledáte, a omezit tak několik stránek nabídek.

SipkovejRuza
16.12.12, 20:04
Jinak pro filtraci je možné zadat název suroviny kterou hledáte, a omezit tak několik stránek nabídek.

bohužel to neví zda hledáš nabídku nebo cenu :)

eLzyx
16.12.12, 20:12
jak je to vlastně s těmi dalšími prodejními sloty? Když si jej zakoupím, bude ten slot navíc odemčen stále, nebo jen do ukončení dané nabídky? Zatím mi nepřebývají mince, natož drahokamy, abych to testnul :-)

Krwell
19.12.12, 06:40
eLzyx, slot je odemčen jen pro jednu konkrétní nabídku! Tj. vždy platíš

RecenzeHer
01.01.13, 13:51
Napadla mě možnost v obchodu udělat i filtr, který by mě ukázal co prodávají lidi u nás v cechu. Případně bych tak obchodoval jen s cechem apod.

SipkovejRuza
17.01.13, 13:44
Já už na to přišla. Stačí kliknúť na ty dvě šipečky (nahoru a dolů) úplně nahoře v tym chatovacím okně, držet a táhnúť nahoru nebo dolů. A ono sa to roluje nahoru nebo dolů. No, to jsem zase objevila Alfu Centauri, co? :-D

problém nastane pokud mezitím zmenčíš okno prohlížeče ... tak se tohle okýnko zblázní a při klepnutí na tuhle šípku vyskočí nad horní okraj a už ho nezmenčíš :(
můžeš pak jen zkusit za plnou velikost okna, F11 nebo zastrčit lištu s přáteli ... a doufat, že to neuteklo moc nahoru ..