View Full Version : Filtrace prodejů na tržišti
Je to jen malá drobnost, ale kdyby se vyladila rozhodně by se zlepšila kvalita obchodů. Jde o to, že když si člověk nechá seřadit komodity k prodeji (nebo k nákupu) podle abecedy a nakoupí jednou, podruhé už si musí zboží nechat znovu řadit. Nebo když chce zalistovat v nabídce, komodity se zase pomíchají. Šlo by to nějak zařídit, že by nákup nezrušil poslední volbu? Bylo by to opravdu milé a myslím si, že by to obchod zrychlilo.
Další věc. Když si člověk povídá na chatu, obvykle si rozšíří okno, aby teho viděl co nejvíc. Jenže pak už to nejde zminimalizovat a pokud se chce zároveň kouknout do knihy úkolů nebo si změnit nastavení hry, musí dát refresh.
Jinak díky bohům za náhled boje, ony některé ženské válkám fakt zas tolik nerozumí.: Cool:
Ahoj,
k tomu obchodu předám námět vývojářům.
Chatovací okno má v pravém horním rohu takovou malou čárku, za tu se dá zmenšit.
Ahoj, me se da chatovaci okno zmensit tak, ze si do nej nakliknu a pak ho koleckem na mysi stahnu dolu.
Další věc k obchodu:
při nákupu se zobrazí hláška:
[14:23] System: Transakce byla provedena. Další informace naleznete v poštovní schránce.
Avšak žádné informace o prodeji nepříjdou - občas zapomenu, co jsem vlastně a za co prodával :D nešlo by to opravit? Nejlépe přidat i kdo koupil ;)
Další věc k obchodu:
při nákupu se zobrazí hláška:
Avšak žádné informace o prodeji nepříjdou - občas zapomenu, co jsem vlastně a za co prodával :D nešlo by to opravit? Nejlépe přidat i kdo koupil ;)
nat tymhle sem se takej pozastovoval tyhle informace se obevuji az pri dalsim prihlaseni nebo nejake dobe taky mi vadi ze je nemam hned
Já už na to přišla. Stačí kliknúť na ty dvě šipečky (nahoru a dolů) úplně nahoře v tym chatovacím okně, držet a táhnúť nahoru nebo dolů. A ono sa to roluje nahoru nebo dolů. No, to jsem zase objevila Alfu Centauri, co? :-D
a ja bych u obchodu uvital, kdyby si slo zadat a vyfiltrovat, kolik za co jsem ochotnej dat.. je tam plno strasnejch nesmyslu typu 1 ryba za 425 minci apod. a je to pak neprehledny
bylo by super, kdyby filtr u obchodu fungoval i bez diakritiky+ souhlas s Pospa
ARCHiARiAN
26.11.12, 23:29
Mě by pro začátek stačilo kdyby okno s tržnicí šlo rozšířit podobně jako u chat. okna. Někdy je tam toho dost a o kousek navíc by se hodil.
Vzhledem k tomu, že tržiště je zahlcený nesmyslnýma nabídkama, asi by bylo vhodné udělat třeba 5% nevratný poplatek za vložený lot.
Trh je volný prostor, kde každý hráč má možnost jeden SLOT zdarma umístit. Jak bude vypadat jeho nabídka, je pouze na něm. Další sloty jsou již za poplatek 3-30Mincí (nebo drahokamy). Rád bych upozornil, že hra je nová a spousta hráčů zkouší, jak co nejrychleji vydělat, tento způsob však většinu stejně rychle omrzí a začnou se vytvářet odpovídající nabídky.
Jinak pro filtraci je možné zadat název suroviny kterou hledáte, a omezit tak několik stránek nabídek.
SipkovejRuza
16.12.12, 20:04
Jinak pro filtraci je možné zadat název suroviny kterou hledáte, a omezit tak několik stránek nabídek.
bohužel to neví zda hledáš nabídku nebo cenu :)
jak je to vlastně s těmi dalšími prodejními sloty? Když si jej zakoupím, bude ten slot navíc odemčen stále, nebo jen do ukončení dané nabídky? Zatím mi nepřebývají mince, natož drahokamy, abych to testnul :-)
eLzyx, slot je odemčen jen pro jednu konkrétní nabídku! Tj. vždy platíš
RecenzeHer
01.01.13, 13:51
Napadla mě možnost v obchodu udělat i filtr, který by mě ukázal co prodávají lidi u nás v cechu. Případně bych tak obchodoval jen s cechem apod.
SipkovejRuza
17.01.13, 13:44
Já už na to přišla. Stačí kliknúť na ty dvě šipečky (nahoru a dolů) úplně nahoře v tym chatovacím okně, držet a táhnúť nahoru nebo dolů. A ono sa to roluje nahoru nebo dolů. No, to jsem zase objevila Alfu Centauri, co? :-D
problém nastane pokud mezitím zmenčíš okno prohlížeče ... tak se tohle okýnko zblázní a při klepnutí na tuhle šípku vyskočí nad horní okraj a už ho nezmenčíš :(
můžeš pak jen zkusit za plnou velikost okna, F11 nebo zastrčit lištu s přáteli ... a doufat, že to neuteklo moc nahoru ..