View Full Version : Průzkumníci s bonusem
Tak vám moc děkuji za vaše dočasné bonusové vylepšení, bez bonusu jim to trvalo 5h 11 min a s bonusem jim to trvá 5h 41 min.Takže váš bonus mě při každém hledání poškozuje o 40 minut oproti běžnému času a to by to mělo s bonusem trvat ještě méně než 5h 11min. Tak vám ještě jednou moc děkuji za bonus a prosím aby moji průzkumníci žádný bonus už nedostávali.:( Jedná se o hledání pokladu na střední dobu hledání.
No na průzkumníky to funguje tak že jim to zruší vylepšení za knížky :-) takže vlastně jdou dobu jakou mají danou bez vylepšení, ale geologové fungují :-)
Tak se zdá že už vše funguje jak má
mne to dneska u geologu pri hledani zlata taky poslalo na 2h, misto psanych 1:16h, maj v tom soudruzi luxusni binec
Ted jsem posilal pruzkumniky a ukazovalo to 8 hod. Odlogl jsem a kdyz jsem se vratil, tak to ukazuje, ze se vrati za 11.5 hod :(
jj, ukazuje to nesmysly
teď jsem se zrovna díval kdy dorazí, na ukazateli zbývala hodina 30 minut - podle odhadnutého času nesmysl,
ani ne minutu na to cinkla pošta a průzkumníci byli zpět
no me se normalne pruzkumaci vraci po 21h 50m a po relogu mi to ukazuje 24h :D
Mam stejny problem - bez bonusu se mi pruzkumnici vraceli za 9h 15 min, ten vodnik dokonce o 2 hodiny driv a ted maji dobu navratu po relogu psanou za 12 hodin. Za takovy bonus dekuji pekne :/.
Ahoj, chyba u tohoto je jenom grafická, při novém přihlášení to upraví čas v počítadle na starý nezrychlený ALE jinak vše funguje, jak má. Vrátí se přesně, jak mají.
Asi to tak neni. Bez noveho bonusu meli byt pruzkumnici doma kolem 8 hod, ale fyzicky prisli az po 10 hod :(
Ahoj Kashi, to neni pravda, co pises. Pokud by tomu tak bylo, mela bych uz pruzkumniky doma - posilala jsem je o pulnoci a kdyby to fungovalo jak ma, vratili by se domu v 9h 15min. Je 10h 46min a jeste porad jsou na cestach. Kdyby to bylo tak jak tvrdis, ani bych si toho nevsimla, protoze bych je poslala a nez bych logla dopoledne, byli by doma. Jenze pokud se mi nevraci v dobu jak jsem zvykla, zacnu se pidit proc tomu tak je. Za takove experimenty dekuji - nechci. Nacpala jsem do pruzkumniku hromady knizek, abych si ty prichody vyladila tak, aby mi to vyhovovalo a ted v tom mam akorat zmatek.
Edit: a pokud tvrdis, ze to jen graficka chyba, tak bonus nebere v potaz investovane knizky a prodluzuje dobu navratu. To je nejaky bonus? Spis bych rekla, ze trestnak!
Mám stejný problém, plánuji si posílání průzkumníků 2x denně. od údržby posílám jen 1x protože se časy protáhly. Doufám že se tato 20% NEvýhoda zruší. Navíc se hra od údržby velice, ale velice zasekává.
Ahoj, tak aktualizace, omlouvám se za nepřesnost. Podle mých aktuálních informaci:
Pokud průzkumník nemá dovednosti na zrychlování, tak je JE jenom grafické.
Pokud průzkumník má dovednosti na zrychlování, tak se zdá, že u nějakých druhů hledání může být chyba.
No potvrzuji u průzkumníků, naprosto jim to maže bonusy z knížek u velmi dlouhého hledání, takže místo 21 hod. a nějakých drobných se vrací až přesně po 24 hod.
Takže se jim to až tak úplně nepovedlo s tím vylepšením... Doufám že toto "vylepšení" do týdne zase zmizí...
Kashi, ja bych rekla, ze je chyba u velmi dlouheho (jak tu psali jini), dlouheho a stredniho - mam overeno.
No, koukám, že v tom bonus nesmyslu nejsem sám. Jen chci podotknout, že se nic nezlepšilo a stále mi všichni přicházejí o dost později než před bonusem.
No tak tohle je vynikajici pristup - neco zkazim a klidne necham lidi nastvany tejden, nez abych to, co se nepovedlo odstranila? Uzasny, fakt ze jo.