PDA

View Full Version : Průzkumníci s bonusem

Asher
23.09.14, 13:29
Tak vám moc děkuji za vaše dočasné bonusové vylepšení, bez bonusu jim to trvalo 5h 11 min a s bonusem jim to trvá 5h 41 min.Takže váš bonus mě při každém hledání poškozuje o 40 minut oproti běžnému času a to by to mělo s bonusem trvat ještě méně než 5h 11min. Tak vám ještě jednou moc děkuji za bonus a prosím aby moji průzkumníci žádný bonus už nedostávali.:( Jedná se o hledání pokladu na střední dobu hledání.

Lupina
23.09.14, 14:46
No na průzkumníky to funguje tak že jim to zruší vylepšení za knížky :-) takže vlastně jdou dobu jakou mají danou bez vylepšení, ale geologové fungují :-)

Tak se zdá že už vše funguje jak má

Cicigril
23.09.14, 17:29
mne to dneska u geologu pri hledani zlata taky poslalo na 2h, misto psanych 1:16h, maj v tom soudruzi luxusni binec

Petr53
23.09.14, 21:45
Ted jsem posilal pruzkumniky a ukazovalo to 8 hod. Odlogl jsem a kdyz jsem se vratil, tak to ukazuje, ze se vrati za 11.5 hod :(

Fores
23.09.14, 22:34
jj, ukazuje to nesmysly
teď jsem se zrovna díval kdy dorazí, na ukazateli zbývala hodina 30 minut - podle odhadnutého času nesmysl,
ani ne minutu na to cinkla pošta a průzkumníci byli zpět

Karamon
23.09.14, 22:47
no me se normalne pruzkumaci vraci po 21h 50m a po relogu mi to ukazuje 24h :D

Erina
23.09.14, 22:53
Mam stejny problem - bez bonusu se mi pruzkumnici vraceli za 9h 15 min, ten vodnik dokonce o 2 hodiny driv a ted maji dobu navratu po relogu psanou za 12 hodin. Za takovy bonus dekuji pekne :/.

BB_Kahsi
24.09.14, 09:15
Ahoj, chyba u tohoto je jenom grafická, při novém přihlášení to upraví čas v počítadle na starý nezrychlený ALE jinak vše funguje, jak má. Vrátí se přesně, jak mají.

Petr53
24.09.14, 09:47
Asi to tak neni. Bez noveho bonusu meli byt pruzkumnici doma kolem 8 hod, ale fyzicky prisli az po 10 hod :(

Erina
24.09.14, 09:52
Ahoj Kashi, to neni pravda, co pises. Pokud by tomu tak bylo, mela bych uz pruzkumniky doma - posilala jsem je o pulnoci a kdyby to fungovalo jak ma, vratili by se domu v 9h 15min. Je 10h 46min a jeste porad jsou na cestach. Kdyby to bylo tak jak tvrdis, ani bych si toho nevsimla, protoze bych je poslala a nez bych logla dopoledne, byli by doma. Jenze pokud se mi nevraci v dobu jak jsem zvykla, zacnu se pidit proc tomu tak je. Za takove experimenty dekuji - nechci. Nacpala jsem do pruzkumniku hromady knizek, abych si ty prichody vyladila tak, aby mi to vyhovovalo a ted v tom mam akorat zmatek.

Edit: a pokud tvrdis, ze to jen graficka chyba, tak bonus nebere v potaz investovane knizky a prodluzuje dobu navratu. To je nejaky bonus? Spis bych rekla, ze trestnak!

lukas84cz
24.09.14, 11:42
Mám stejný problém, plánuji si posílání průzkumníků 2x denně. od údržby posílám jen 1x protože se časy protáhly. Doufám že se tato 20% NEvýhoda zruší. Navíc se hra od údržby velice, ale velice zasekává.

BB_Kahsi
24.09.14, 12:39
Ahoj, tak aktualizace, omlouvám se za nepřesnost. Podle mých aktuálních informaci:
Pokud průzkumník nemá dovednosti na zrychlování, tak je JE jenom grafické.
Pokud průzkumník má dovednosti na zrychlování, tak se zdá, že u nějakých druhů hledání může být chyba.

butrolejs
24.09.14, 19:14
No potvrzuji u průzkumníků, naprosto jim to maže bonusy z knížek u velmi dlouhého hledání, takže místo 21 hod. a nějakých drobných se vrací až přesně po 24 hod.
Takže se jim to až tak úplně nepovedlo s tím vylepšením... Doufám že toto "vylepšení" do týdne zase zmizí...

Erina
24.09.14, 21:54
Kashi, ja bych rekla, ze je chyba u velmi dlouheho (jak tu psali jini), dlouheho a stredniho - mam overeno.

Asher
25.09.14, 09:51
No, koukám, že v tom bonus nesmyslu nejsem sám. Jen chci podotknout, že se nic nezlepšilo a stále mi všichni přicházejí o dost později než před bonusem.

Erina
25.09.14, 10:29
No tak tohle je vynikajici pristup - neco zkazim a klidne necham lidi nastvany tejden, nez abych to, co se nepovedlo odstranila? Uzasny, fakt ze jo.