PDA

View Full Version : Nové dobrodružství pro jednoho hráče

epicscorpion
11.09.14, 17:32
Ahoj tvůrci hry,
rád bych Vás poprosil o zvážení možnosti vytvoření dvou dobrodružství pro jednoho hráče.
Jedno z pohádkových kde by byla obtížnost jako je například "chytrý krejčí" a jeden hráč by měl možnost toto dobrodružství dohrát uplně sám a měl k tomu odpovídající loot.

Jedno z epických jako je například "Býk" a také odpovídající loot.

Proč Vás o toto žádám? protože mi přijde velmi unavující shánět ostatní k tomu , aby mi "zaťukali" a pak přeposílali loot. A motivovalo by mne to sepnout si prem na rok, a sekat dobro za dobrem.

Tím, že jsem ve fázi kdy neustále na něco čekám a jsem odkázán na hráče kteří by si zahráli semnou, mne to demotivuje a nemám pak chuť si hrát. Dobrodružství "piráti" si sice dávám, ale loot a obtížnost je nedostačující.

Možná mám tento pocit pouze já, ale pokud jsou i další hráči kteří by toto uvítali tak mohou samozřejmě do tohoto threadu přispět.

Toť můj námět na zlepšení hry.

epicscorpion

VodnikVavrinec
13.10.14, 07:37
jo to už tu bylo několikrát. ale oni spíš asi chtějí to, aby hráči spolupracovali. ale to se dá jen na coop dobrodružstvích, jinak vždy jde jen o prodej LS na nějakém dobru. a hold někdy je těžký někoho sehnat na LS.
něco jako krejčík ) obtížnostně) nebo třeba temné bratrstvo. a jen pro jednoho hráče. ale za ztrátu 5k R nebo více by taky měla být odpovídající odměna. ne doplnění obilí 3k. k čemu to je? hráči (třeba jako já) doplnění obilí nepoužili už více jak 9 měsíců a 3 týdny. a co s těma desítkama tisíc co padaj z adventur? už mě nebaví to házet jen tak nějakýmu malýmu levelu jako dárek.