PDA

View Full Version : Udrzba a nasledne zkraceni prem. uctu

Kenny2203
02.09.14, 01:49
Zdravim,
je to jiz po nekolikate, ale vzdy kdyz je udrzba prijdu o hodiny na premiovem uctu a docela me to stve.
Cpu do toho penize abych mel premiovy ucet a kdyz je udrzba tak prijdu o hodiny, jelikoz nemuzu hrat.
Ted mi konci Premiovy ucet cca v 05:00 a jelikoz je udrzba min. do 07:00 takze o nej opet prijdu.
Tudiz me okradate o premiovy ucet a penize

Zadam aby nebezel cas na premiovem uctu kdyz je udrzba serveru a byl automaticky prodlouzen !!!:mad::mad::mad::mad:

BB_Kahsi
02.09.14, 09:06
Ahoj, při každé údržbě se prémium prodlužuje minimálně po samotnou dobu údržby, spíš víc. Tak se stalo i dnes na tomto účtu, sám jsem to ještě překontroloval.

BB_Kahsi

VodnikVavrinec
09.09.14, 04:42
Kahsi: a kdy už třeba "opraví" úkol, který nejde dokončit? přeji jen je to hrozná otrava ho mít nesplněný, jako jediný, po XY měsících, co se úkoly přidali a nejsou schopni to opravit. díky. jestli chceš vidět o který jde, jukni na můj účet nebo PM do hry. je údržba, tak nemohu napsat, ale tuším DALší sektory.

BB_Kahsi
10.09.14, 18:04
Ahoj,

2 tyto zaseknuté úkoly se opraví příští týden, stejně jako hromada úspěchů, vice zde (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/2152).

U ostatních je potřeba ještě počkat.

BB_Kahsi