View Full Version : nove veci 22.7.2014
tak jsem si to prosel, koupil si za cech mince skladiste a za dia stistko a uz zase neni nic rozumneho ke koupi..
jak to vidite vy?
zulova jamka by byla pouzitlna ale ten pomer tezby 1 vs 3 a produkcni cas okolo 52minut z ni dela jen predrazeny kyc ktery vyzaduje prilis hlidani
proc? protoze za cca stejny obnos od hracu za vylespene silo dostanete okamzite ~16K zuly
zlaty dul je taky budova ktera by mohla byt fajn ale jako jen level 6 zlaty dul bez stavebka je k nicemu
proc tyto dve veci nemaji automatickoou pauzu na 0 lozisku nebo na lozisku mencim jak pocet tezby? pak by meli alespon naznak pouzitelne veci a nemuseli by se lidi bat toho ze si postavi tuhle predrazenou vec a kapek se prodlouzi udrzba a je po ni apod..proc to delate tak hrozn nepouzitelne?
Pokud je cyklus 52min, tak bude velmi lehkce ohlidat aby to nespadlo? Stejne tak zlatej dul, proste tam mej vzdy zasoby na nekolik dni?
Pokud je cyklus 52min, tak bude velmi lehkce ohlidat aby to nespadlo? Stejne tak zlatej dul, proste tam mej vzdy zasoby na nekolik dni?
produkcni cyklus je 52min max level je 5 a proto aby jsi byl ziskovi to ma bezet alespon pod nejakym buffem -> tak idealne asi snih za ktery dostanes niseni tak 1100zuly + dalsich 1100 zuly mas na pokryti univerzalniho loziska 1650 pokud to tedy dobre pohlidas..
mno nevim ejstli je to extra vyvar... kdyz porizovaci naklady jsou cca 16K zuly
O tom nemluvim. Mluvim o tom, ze automaticka pauza neni az tak potreba ;) .
ver tomu ze by se hodne hodila alespon u techle dvou
O tom nemluvim. Mluvim o tom, ze automaticka pauza neni az tak potreba ;) .
hodila by se uz jen ze statusu ze by jsi doplnil o presny pocet nahodil buff a neresil...
za predpokladu ze s to ma alespon kapek pouzivat
Já si taky myslím, že tyhle speciální budovy jako zlatý důl nebo arktický důl by měly po dotěžení zůstat na 0 stát a kdyžtak blikat, že nemají suroviny. Zbourat je hráč může kdykoli sám.
No a teraz načo sú mi cechové mince, čakal som, že aspoň nejaký bonus bude ale toto !? Prosím zmeniť výber na niečo normálne - skôr bez hlasovania: mad:
Hmm,ten zlatý důl mi přijde celkem k ničemu při takových výrobních nákladech na výrobu jedné mince.Hlavně ted když jsou v oběhu zlaté věže které produkují mince za hubičku sice pomaleji ale o to jistěji.
No a teraz načo sú mi cechové mince, čakal som, že aspoň nejaký bonus bude ale toto !? Prosím zmeniť výber na niečo normálne - skôr bez hlasovania: mad:
klidne ti budu prodavat bonusy jako exo kose za cech mince.. protoze potencionalni sehnatelnost exo kosu apod je vysoka ale chce mince mas limitovny prijem :)
jinak ono hlasovnai komunity je komicka vec.. podle me tam vzdy mela byt nejaka vec vazana na ucet (recyklacka / skolka / geologove / generalove.. jakmile tam jsou veci jako sila a vylepsene sklady dopadne to totalnim premnozenim dane komodity