PDA

View Full Version : Fotbalový event - Nesplniteľné finále

Xanteus
11.07.14, 11:16
Dobrý deň
Dosť ma rozhorčilo záverečné Finále fotbalového eventu. Prvú polovicu hracieho poľa spraví človek bez väčších námah. Bohužiaľ druhú už nie...
Štyria hrači z 17 rohovými kopmi a brankár z 10x rýchle reflexi. Dohromady to robí 199 bot potrebních na splnenie eventu a to žiaľ nikto nemá. Vari iba tí hráči čo do hri vrážajú neskutočné množstvá diamantov. Nechcú administrátory zjednať nápravu?

Karamon
11.07.14, 21:34
nevim jak ty ale ja bot celkem potreboval asi jen 130 na cely finale... i to je sice hodne ale je to o neco lepsi jak 200

Ekoterorista
12.07.14, 10:11
Proto máš dvě možnosti, který použít, abys nemusel do všeho vrážet boty/pružiny. Obecně jsem to vždycky dělal tak, že jsem nejdřív použil to, čeho bylo hodně, a teprve pak to, co bylo vzácný. Chtělo si to napsat na kus papíru a pohrát si s tím, upravovat. Všechny zápasy jsem vždycky udělal hned první den a ještě jsem prodával. Aniž bych kupoval cokoli za dia.

Dobrý deň
Dosť ma rozhorčilo záverečné Finále fotbalového eventu. Prvú polovicu hracieho poľa spraví človek bez väčších námah. Bohužiaľ druhú už nie...
Štyria hrači z 17 rohovými kopmi a brankár z 10x rýchle reflexi. Dohromady to robí 199 bot potrebních na splnenie eventu a to žiaľ nikto nemá. Vari iba tí hráči čo do hri vrážajú neskutočné množstvá diamantov. Nechcú administrátory zjednať nápravu?