PDA

View Full Version : Boty a zase ty boty

Elfi
27.06.14, 19:50
Zdá se to jen mě a nebo máte i Vy ostatní následující špatnou zkušenost?
Během celého šampionátu, jsem já i mí přátelé nakoupili celkem slušné množství kouzelných truhliček. No nekupte to, za 15 diamantů. Ani v jedné truhličce a to můžu odpřísáhnout, nebyla ani JEDNA bota. Ani u mě ani u přátel. Průzkumnící mi nosí vše možné a pozor opět ani JEDNU botu. Jedinné místo kde se dají najít je ostrov (sem tam dva kusy) a občas jako odměna za úkol. A tím to končí. Obchod tak umožňuje jistým hráčům, nabízet za ZLODĚJSKÉ ceny pár bot. Jo jasně, někdy i víc než pár. Jasná chyba vývojářů, ale pochybuji, že se dočkáme opravy či náhrady. Váš názor a zkušenosti?

Usirew
27.06.14, 19:59
opet udelali soudruzi nekde chybu anebo to byl možná záměr. A nejsou to jen boty ale i pružiny a bananove slupky ty mi taky nepadli z žadneho dobra ani nedonesli pruzkumnici

Elfi
27.06.14, 20:05
Oprava: Průzkumníci nemají nosit. Ověřil jsem si to. Omlouvám se. Ale v Krabičkách od štefana boty mají být.

Reborn
29.06.14, 10:19
kazdy predmet je jinak ceny to co nosi pruzkumaci je relativne malo cene, to co ne je hodne cene.. hlavne slupky, pruziny, boty

A_T_F
30.06.14, 11:31
kazdy predmet je jinak ceny to co nosi pruzkumaci je relativne malo cene, to co ne je hodne cene.. hlavne slupky, pruziny, boty

Obráceně - průzkumáci nenosí věci málo cenné. Průzkumníci něco nosí. Protože to průzkumníci nosí, je toho hodně a proto je to málo cenné.

Reborn
30.06.14, 11:55
Obráceně - průzkumáci nenosí věci málo cenné. Průzkumníci něco nosí. Protože to průzkumníci nosí, je toho hodně a proto je to málo cenné.
nepru se o pricinach ale ano je to dane tim ze vse od pruzkumniku toho je dost pro pokrocilejsi hrace kteri toho dost pousteji do obehu proto je to malo cenna komodit
treba cervena barva nepada z pruzkumniku a jeji cena je mala -> nizka uzitecnost

spekulovat bychom mohli dlouho ale shodneme se na tomm ze boty bruziny a bananove slupky jsou dost vzacnou komoditou(asi me obyvatele chodi naboso mel bych to poresit)