View Full Version : Nejde mi nakupovat
Dobrý den potýkám se s problémem že nemůžu nakupovat ( jak za drahokamy tak za darky ) i když mam dostatečný počet tak to mam šedý ( viz obrazek )
http://pivna.hys.cz/settlers.jpg
zkoušel jsem odlog nalog ( už je to cca týden co mi to nejde ) Děkuji a přeji příjemný den
Je to tím, že nemáte splněný úkol. Musíte koupit nářadí (je to jediná položka, která jde koupit). Tím se splní úkol a otevřou se všechny nákupy.
nakoupil jsem prkna z tvrdeho dreva a prachy se odecetly ale prkna nepribyly co s tim???
nakoupil jsem prkna z tvrdeho dreva a prachy se odecetly ale prkna nepribyly co s tim???
Nemáte je náhodou ve hvězdě?
nevím ke kterému foru mohu přiřadit tenhle dotaz, proč se mi po každém nákupu sekne obchodní kancelář na přesípacích hodinách a pokaždý musím restartovat hru už mě to nebaví, nevím jestly je to hrou nebo mím pc nebo prohlížečem díky za odpověd a pokud možno za radu co stím...
Xena-bojovnice
28.12.12, 18:05
problem se seknutim v obchodni kancelari muze byt zpusoben i pomalejsim pripojenim nebo tzv. zamrznutim scriptu, obcas se mi to stava a po pouziti F5 je vse v poradku, jen transakci musim udelat zpravidla novou.
bohužel tohle mi nepomohlo vůbec to na F5 nereaguje takže musím dál restartovat hru asi to je opravdu mím pc a připojením :-/
nevím ke kterému foru mohu přiřadit tenhle dotaz, proč se mi po každém nákupu sekne obchodní kancelář na přesípacích hodinách a pokaždý musím restartovat hru už mě to nebaví, nevím jestly je to hrou nebo mím pc nebo prohlížečem díky za odpověd a pokud možno za radu co stím...
Jaký používáš prohlížeč???
používám mozillu
Postup: Nástroje -> možnosti -> Rozšířitelné -> Síť -> a tam vymazat mezipaměť. Pak ještě pro jistotu vymazat celou historii.
Další možné problémy: Taky je možné, že některý doplněk, který používáš v mozille dělá takový "bordel". Proto doplňky zkontroluj (všechny vypni a uvidíš, jestli to dělá).
Možný problém s Flash: Pokud by ani jedno nezabralo, tak ještě odinstalovat/nainstalovat Flash.
A kdyby ani to nepomohlo: Stáhni si CCleaner (návody na internetu určitě najdeš) a pod záložkou čistič dej vyčistit (promaže ti to automaticky všechny prohlížeče - od cash až po historii)
A poslední řešení: Pokud nezabere ani jedno... přejdi na CHROME :)
děkuju flash mi blbne dost často ted jsem nainstalovala nvou verzy spadla okamžitě po otevření prohlížeče, ale to není nic novýho, chrome mi bohužel tady vůbec neběží tak jsem přešla na explorer a zatím v pohodě CCleaner používám často :-) ale zkusím ještě vymazat mezipamět a zkontrolovat doplňky. díky za rady
Jednu dobu jsem taky používal mozillu (protože mě v chromu blokoval přihlášení ADBLOCK) a hodně často mi to padalo (i když jsem promazaval / reinstaloval). Ze zkušenosti vím, že IE a Chrome jedou nejlépe. Chrom jede rychleji (podle mě).